Šī diena nav labākā diena tāla ceļojuma sākšanai, var niķoties auto, rasties dažāda cita veida sarežģījumi. Toties diena ir ideāla romantikai – sagādā jauku pārsteigumu un pacel jūsu attiecības jaunos augstumos. Ko vēl zvaigznes sola 25.novembrim?

 

auns-mil-horAuns

Šodien tu nebūsi pati patīkamākā kompānija vai sabiedrības dvēsele. Kaitinās citu uzdotie, privātie jautājumi, tavas atbildes būs strupas un atturīgas. Tu ar nevienu nevēlēsies dalīties savās sajūtās. Dienas otrajā pusē atrodi laiku sev, lai vientulībā padomātu par savām problēmām.

 

versis-mil-horVērsis

Esi maigs pret otru pusīti. Paciet histēriju, muļķīgu rīcību vai iziešanu no rāmjiem. Kādam ģimenē ir jābūt arī stabilam. Tiklīdz emociju vētra norims, tu saņemsi atbildes uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Tavu maku pēkšņi var piepildīt negaidīti ienākumi. Iespējams, kāds atdos parādu, varbūt kāds laimests vai paaugstinājums darbā. Neļaujies eiforijai un netērē vēl nenopelnītu naudu!

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien neuzliec sev kādus ierobežojumus. Vakarā ej un nosvini piektdienu, baudot dzīvi pilniem malkiem. Tas gan var nozīmēt, ka pārtrūks arī tava rūpīgi ieturētā diēta. Tevi var atkal uzrunāt kāds, kurš reiz tevi atraidīja. Būs grūti savaldīt emocijas.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien Lauvas strādās pie tā, lai atrisinātu savas problēmas un uzlabotu pozīcijas darbā. Jāpabeidz iesāktie darbi, mājās gribēsies veikt pārkārtošanu un tīrīšanu. 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tu leposies ar apbrīnojamu morālo noturību. Pat dzirdot uz sevi vērstu kritiku, tu saglabāsi mieru un pašcieņu. Vakarā pamatu uztraukuma var sagādāt kāds no ģimenes, tomēr tas nebūtu tu, ja ļautos strīdiem.

 

svari-mil-horSvari 

Milzīga radošā iedvesma. Būsi laimīgs, ja kādam varēsi palīdzēt pasākuma gatavošanā – vienalga, ar padomu vai praktiski. Dienas otrajā pusē radīsies vēlme izmest kādu vecu apģērba gabalu, lai varētu vietā iegādāt jaunu.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien var nākties saprast, ka kāds no taviem mērķiem gluži vienkārši piedzīvos neveiksmi, jo kāds svarīgs cilvēks atteiksies piedalīties. Tu visu dienu meklēsi aizvietotāju – un tas patiešām izdosies.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Iespējams, vērsīsies pie radiniekiem ar kādu svarīgu lūgumu. Tu jau kādu laiku domā par citu darbu – ir īstais laiks aplūkot savas iespējas citviet. Un tieši tur var palīdzēt kāds tavs draugs vai radinieks, aizliekot labu vārdu.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šodien saņemsi jauku velti no svešinieka. Tā ir pateicība par kādu labu darbu, ko nesen paveici. Velti vairāk laika savai otrai pusītei – ir īstais brīdis pateikt nepateikto un paveikt solīto.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Sāksi cīņu ar lieko svaru. Internetā ir tik daudz diētu, ka apreibs galva, bet tu sāksi ar kādu vienkāršu. Pārsteidzot tuviniekus, tu sāksi jau šovakar. Tomēr atceries, ka pārējā ģimene diētu neietur.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien strādāsi jūtama stresa apstākļos. Darbā iespējamas izmaiņas kolēģu vidū, vai pat vadības līmenī. Jauni, vēl neiepazīti cilvēki, ar kuriem jāstrādā kopā, var radīt stresu ikvienā. Dienas beigās tā vien gribēsies to visu aizmirst un baudīt piektdienas vakaru.

 

Lai lieliska diena!

 

Iepriekšējais rakstsParādījušās jaunas ziņas par populāro dziedātāju Busuli
Nākamais rakstsTuvākajās dienās laiks krasi mainīsies – izskan jaunas prognozes 7 dienām!