Šī izrādīsies emocionāli grūta diena. Tavs stresa līmenis aizvien pieaugs dienas laikā. Neplāno jebkādus svarīgus projektus, pretējā gadījumā riskē sasteigt lietas vai slikti izvērtēt savus lēmumus. Tev ir jābūt ļoti uzmanīgam rīkojoties ar elektroierīcēm.

 

 

auns-mil-horAuns

Tev būs jāpieliek lielas pūles, lai nokārtotu kādu svarīgu testu. Šajā dienā iespējamas dažas nepatikšanas vai būtiskas izmaiņas tavā mājas dzīvē. Tava pieķeršanās mājas pavardam var nonākt pretrunā ar vajadzību pēc pārmaiņām un piedzīvojumiem.

 

versis-mil-horVērsis

Tavas domas var izrādīties cieši saistītas ar romantiskām niansēm un tieksmi aplūkot tālākas valstis. Emocijas, ko piedzīvosi šodien, var ietvert negatīvas iezīmes: vientulības sajūtu, bailes un īslaicīgas rūpes. Tev var nākties risināt konkrētu jautājumu, kas saistīts ar mantojumu vai īpašuma apdrošināšanu. Šī diena var mudināt domāt arī par attāliem radiniekiem, īpašuma pirkšanu vai naudas ieguldīšanu kādā ārvalstu darījumā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā var būt nepatīkami, ierobežojoši notikumi partnerības, ģimenes vai profesionālās darbības jomā. Pat tad, kad ļaujies dialogam ar saviem tuvajiem, tev nevajadzētu cerēt uz pilnīgu uzticēšanos, piekrišanu un sirsnību.

 

vezis-mil-horVēzis
Diena būs notikumiem bagāta, ja darbosies izglītības, juridiskās sfēras, kā arī tūrisma, zinātnes un transporta jomās. Darbs ārvalstu firmā var sniegt zināmus labumus. Tāpat iespējamas izmaiņas tavā dzīves filozofijā un attieksmē pret citām kultūrām un cilvēkiem no tālienes.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev būs daudz jaunu tēmu pārdomām, ja vēlies veikt izmaiņas savā ikdienā. Ļoti ticams, ka kādas oriģinālas idejas ir vērts izpētīt un attīstīt tālāk. Kāds projekts tā sākuma stadijā var pieprasīt darbošanos vienatnē, ļaujot tavai idejai nobriest, ieņemt galīgo formu. Tikai pēc tam veic aktīvu reklamēšanu un partneru meklēšanu.

 


jaunava-mil-horJaunava

Sākot ar šo dienu, tavas domas par nākotni var nomocīt daudz vairāk un intensīvāk nekā iepriekš. Paturi prātā, ka principiāli jaunas, unikālas un riskantas idejas būs grūtāk īstenot. Tajā pašā laikā tavs domāšanas veids kļūs emocionālāks.

 

svari-mil-horSvari 

Zvaigznes norāda, ka tev šodien vajadzētu pavadīt vairāk laika domājot ar savu galvu, nevis paļaujoties uz emocijām, jo īpaši, ja vēlies sasniegt izvirzīto mērķi. Nebaidies būt ideālistisks vai strīdēties ar saviem partneriem, kā arī aizstāvēt savas idejas un plānus. Tajā pašā laikā tev  vajadzētu piesargāties no nelegāliem, riskantiem, sasteigtiem un slikti pārdomātiem lēmumiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Iespējams, tev nebūs pietiekami daudz naudas, lai dotos brīvdienās, ceļojumā, turpinātu izglītošanos, kā arī tam, lai  īstenotu kādu vitāli svarīgu plānu. Tāpat vari arī atklāt, ka tavas zināšanas un pieredze nav pietiekama, lai gūtu panākumus dzīvē.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu panāksi lieliskus rezultātus, ja nolemsi koncentrēties uz materiālo dzīves pusi, kā arī jebkuriem jautājumiem, kam ir tieša saistība ar tavu karjeru. Izmanto šo dienu, lai stiprinātu savu oficiālo statusu, plānotu sanāksmes, pārskatītu organizatoriskos vai cita rakstura jautājumus, kā arī, lai īstenotu svarīgus administratīvos lēmumus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tavām zināšanām un izpratnei par kādu vispār pieņemtu notikumu mājas vai sociālās sfēras vidē, var būt pozitīva loma. Izmanto šo bagāžu galvenokārt tā iemesla dēļ, lai novērstu bīstamu pagrieziena punktu starppersonu attiecībās.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Kāda unikāla darbība šodien, visticamāk, neizdosies. Tev var nākties sastapties ar kādu šķērsli. Iespējamas dažas vilšanās vai kļūdas jautājumos, ko ar draugiem esi sen plānojis. Tu vari vilties arī kādā sistēmā, uz ko liki cerības vai cilvēkā, kurš tev šķita sirsnīgs un uzticams sabiedrotais.

 

 

zivis-mil-horZivis
Tu šajā dienā vari justies īpaši ērti pavadot pēc iespējas vairāk laika ar taviem apkārt esošajiem cilvēkiem, kurus mīli. Ja dažādas lietas šodien nenotiks tik gludi tavās mīlas attiecības, vari izlemt uzsākt dēku. Zvaigznes norāda, ka šāda vēlme šajā dienā tev būs diezgan dabiska.

 

 

Iepriekšējais rakstsGodam izpildīta karalienes Elizabetes II pēdējā vēlēšanās
Nākamais rakstsBekingemas pils nākusi klajā ar paziņojumu