Šī būs ļoti emocionāla diena. Tās laikā var palielināties vēlme izteikt savas jūtas un emocijas. Ja tu apspiedīsi kādas savas sajūtas – negatīvas vai pozitīvas – tas var sekmēt pamatīgu to izvirdumu.

 

auns-mil-horAuns

Rīts var izrādīties visai negaidīts. Tas var būt dažu neparedzētu brīžu avots. Šī diena ir veiksmīga, lai piedāvātu priekšniecībai kādu unikālu risinājumu profesionālas dabas problēmām. Karjeras un sociālā stāvokļa jautājumi var izrādīties diezgan steidzami. Ja esi dzimis martā, vari krasi noraidīt ideju, atsakoties pieņemu kāda cita spēles noteikumus.

 

 

versis-mil-horVērsis

Notikumi, kurus šodien būsi saplānojis, ne vienmēr notiks  saskaņā ar sākotnējo nodomu. Ļoti ticams, ka tie būs pilnīgi ārpus tava grafiks robežām. Tomēr kādi negaidīti pārsteigumi galu galā izrādīsies tev pat ļoti izdevīgi.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Kad runa būs par materiālajiem jautājumiem, īpašumu un profesionālajām niansēm, tev, pirmkārt, vajadzētu mēģināt koncentrēt savu uzmanību uz kopīgiem centieniem. Kā arī lietām, resursiem un iespējām. Šodien tu tieksies izvirzīt savus personīgos ienākumus un ietaupījumus par prioritāti. Vari arī uzsvērt savus talantus un prasmes, ko tomēr var nepareizi interpretēt kāds no taviem partneriem.

 

vezis-mil-horVēzis
Apkārt esošie cilvēki var pievērst pastiprinātu uzmanību taviem vārdiem. Diemžēl tas nenozīmē, ka viņi pilnībā piekritīs tavam viedoklim par katru no tēmām. Domstarpības ar tavu partneri, priekšnieku, radinieku vai konsultantu ir diezgan ticamas. Šis nav labākais brīdis, kad uzstāties auditorijas priekšā.

 

lauva-mil-horLauva
Šajā dienā var nebūt viegli panākt piemērotu pielietojumu tavām praktiskajām zināšanām un jaunām perspektīvām. Kad mēģini doties pa ierasto ceļu, vari būt pārsteigts, ka  nezin no kurienes tevi sagaida dažādi šķēršļi. Zvaigznes norāda, ka šī ir diena praktiskām pārdomām un pamatīgam darbam.

 


jaunava-mil-horJaunava

Šodien centies neapgrūtināt savus mīļos ar kādām netradicionālām, jaunām idejām. Tā vietā ieklausies tajā, ko saka tavs veselais saprāts, kā tas tev iesaka rīkoties, lai nepadarītu šo dienu par kauju ar dažādiem nepatīkamiem izaicinājumiem. Ļoti ticams, ka gūsi nedaudz atšķirīgu ieskatu kādam savam darbam, iegūstot jaunas idejas.

 

svari-mil-horSvari 

Pirms pieņem galīgo lēmumu un ķeries pie kādas ģeniālas idejas īstenošanas, tev vajadzētu mēģināt vērsties pie saviem vecākiem, ģimenes locekļiem, pieredzējušiem kolēģiem vai kāda inteliģenta cilvēka pēc padoma. Ja neklausīsi zvaigžņu ieteikumam, tavs entuziasms var nedaudz mazināties. Tomēr spēsi izvairīties no negaidītām vilšanām un kļūdām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šajā dienā iespējamas neparedzētas izmaiņas tavā dzīves filozofijā. Tu vari pilnībā nodoties kādiem saviem iepriekšējiem uzskatiem. Ļoti ticams, ka uz daudzām lietām šodien skatīsies pārlieku ideālistiski.  Savukārt emocionāla pieeja problēmām ir vēl mazāk ieteicama. Meklē patiesību kaut kur pa vidu.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā vari pielietot netradicionālus soļus finansiālo, profesionālo vai politisko jomu jautājumiem, kā arī īpašuma un uzņēmējdarbības pārvaldībā. Zvaigznes norāda, ka šī ir piemērota diena, ja vēlies uzņemties risku un esi gatavs nonākt aci pret aci ar kādu pamatīgu izaicinājumu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā var būt visai grūti pateikt, kurš būs ieguvējs – tu vai tavs pretinieks! Tavs īpašais spēks būs spēja sajust mūsdienīgās tendences, plānot laiku, izprast uzņēmējdarbības jautājumus un dedzīgi cīnīties par savu vēlmi, lai apmierinātu visas savas personīgās vajadzības. Tomēr tavam sāncensim būs arī dažas priekšrocības: retorikas prasmes, valdzinājums un pašapziņa.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ja tu šajā dienā domāsi, ka esi visu varens un tavs viedoklis un idejas ar atplestām rokām sagaidīs jebkurā sabiedrībā, tev vajadzētu pierādīt to ar konkrētiem projektiem vai vismaz skaidru nodomu paušanu. Tas pierādīs tavu relatīvo pieredzi. Zvaigznes norāda, ka vari ātri saprast, ka tavas idejas tomēr nav līdz galam noslīpētas un brīžiem ir pilnīgi atdalītas no realitātes.

 

zivis-mil-horZivis

Ir ieteicams pārskatīt savu radošo ceļu, mīlas dzīvi un bērnu nākotni no cita skatu leņķa, kas, iespējams, būs diametrāli pretējs tavai intuīcijai. Tava sirds tev var pateikt priekšā daudzas nozīmīgas nianses, tomēr prāts un pieredze var mudināt uz pavisam citām lietām.

 

 

Iepriekšējais rakstsOlga Kambala laimējusi loterijā
Nākamais rakstsParādās jaunas ziņas par laiku septembra izskaņā – prognoze 7 dienām!