Ko zvaigznes sola trešdienai, 27. janvārim?

 

auns-mil-horAuns

Auni līdz galam nesajutīs zvaigžņu ietekmi. Tā ir lieliska ziņa, jo neviens tevi neapturēs. Citi būs vai nu pārāk aizņemti ar savām problēmām vai arī vienkārši negribēs stāties pretī mūžīgajam spridzeklim Aunam.

 

 

versis-mil-horVērsis

Vēršus šodien vairs nespēs ietekmēt zvaigžņu stāvoklis. Lai gan ierasti citi ir lietas kursā, ka tev nepieciešama sava personīgā telpa, šodien vari būt absolūti drošs, ka netiksi traucēts.  Izmanto šo mierpilno dienu pēc saviem ieskatiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi bieži vien uzsūc apkārt valdošo enerģiju un noskaņojas pēc tās, kā rezultātā šodien vari piedzīvot zināmas grūtības, jo daļa apkārtējo aizvien atradīsies zvaigžņu ietekmē. Vēlams vairāk laika pavadīt ar sev radniecīgām dvēselēm, piemēram, Zivju zīmē dzimušajiem.

 

 

vezis-mil-hor

Vēzis

Apkārt valdīs īsts sacensību gars un tev ne pārāk tīkama gaisotne, tādēļ apsver iespēju pavadīt šo dienu kopā ar ģimeni. Ja tomēr darba pienākumi sauc, centies apkārtējos uztvert un pret viņiem izturēties kā pret saviem ģimenes locekļiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas izlauzīsies brīvībā no planētu ietekmes, kamēr citi vēl aizvien rīkosies un runās to iespaidā. Izspēlējot pareizās kārtis, vari paplašināt savu atbalstītāju loku. Esi uzmanīgs, lai neaizskartu kādu emocionālāku personu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas aizvien būs zvaigžņu aizsegā, taču pratīs izvairīties no lielām nepatikšanām. Pievērsies saviem ikdienas pienākumiem un dari tos mierīgi, savā nodabā. Ja tomēr jūti vajadzību pēc komunikācijas ar citiem, ņem vērā, ka šodien vari viegli ietekmēt kādu vājāku personību vai ietekmēties no šāda spēcīgāka cilvēka pats. 

 

svari-mil-horSvari

Uz Svaru pleciem šodien varētu sagult diezgan daudz pienākumu, jo stiprāku zīmju pārstāvji būs tendēti uzkraut darbus vājākajiem. Mēģini ieviest un uzstāt uz līdzvērtīgu darbu sadali.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioni ir kaislīgi cilvēki un nav iespējams iepriekš paredzēt, kā viņi reaģēs konkrētās situācijās. Liec lietā savu kaisli, tikai, protams, ārpus darba vietas. Dažādi eksperimenti mīlas dzīvē var nākt tikai par labu. Sevišķi tad, ja mīļotais cilvēks pārstāv kādu vājāku zodiaka zīmi.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu šodien rīkoties nesteidzīgi, soli pa solim. Lai gan pārstāvi vienu no spēcīgākajām zīmēm, bieži vien apkārtējiem, pateicoties savam bezrūpīgajam dzīves veidam, vari šķist diezgan vājš spēlētājs. Esi gatavs dot labu mācību tiem, kuri kaut kādā veidā mēģina tevi izmantot, savukārt, pret pārējiem paliec laipns un iecietīgs.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāži šodien ir interesantā pozīcijā – planētas šajā horoskopa zīmē dzimušos īpaši neiespaidos. Atgūsi pašpārliecību pār sevi. Centies izlabot kļūdas, kuras, iespējams, esi pieļāvis pēdējo dienu laikā un ar jaunu sparu atgriezies ierastajā ikdienas solī.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīri pavisam noteikti līdz šim brīdim būs paspējuši izrauties no zvaigžņu ietekmes, taču paturi prātā, ka, visticamāk, to būs izdarījušas, vai drīz darīs arī pārējās zīmes. 

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivju zīmē dzimušie aizvien saskarsies ar nedrošības sajūtu. Pavadi vairāk laika ar harmoniskiem un mierīgiem cilvēkiem, lai būtu drošs, ka neviens neizmantos tavu ievainojamību savā labā. Ieteicama Svaru vai Dvīņu kompānija.

 

Veiksmīgu dienu! 

Iepriekšējais rakstsLielas pārmaiņas Kašera un viņa mīļotā Jāņa dzīvēs
Nākamais rakstsOtrdienas vakarā notikusi vēl viena nopietna avārija – VIDEO