Šī diena būs piemērota radošām un kreatīvām nodarbēm, dažādiem jauniem izgudrojumiem. Šodien centies nedomāt par naudu un ar to saistītām problēmām, kuru nu vēl ar cilvēkiem, kuriem neuzticies. Vakars piemērots nostaļģiskām atmiņām vai rāmām sarunām. Ko vēl katrai horoskopa zīmei sola zvaigznes?

 

 

auns-mil-horAuns

Šī Auniem būs produktīva diena. Izdosies pabeigt kādu svarīgu darbu, sakārtot pēdējos sīkumus un veiksmīgi prezentēt. Ja tas izdosies labi, tiksi pie vēl atbildīgāka darbiņa.

 

 

versis-mil-horVērsis

Nosliece uz pārmērīgu ziņkāri, vēlēsies uzzināt, kas notiek kāda tuva drauga personīgajā dzīvē. Tev neviļus nāksies iztaujāt par to paziņas. Kamēr tu skaidrosi tik ļoti “svarīgo” jautājumu, vari palaist garām labu izdevību vai pat nepaveikt patiešām svarīgu darbu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tava tieksme būt oriģinālam un izcelties uz pārējo fona šodien var nedaudz pāršaut pār strīpu. Atšķirīgs apģērbs, oriģināla frizūra – un apkārtējo apbrīna būs garantēta, tomēr atradīsies vismaz viens cilvēks, kurš spēs norādīt arī uz kļūdām. Un tādas neizbēgami būs.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien noteikti nepieciešams laiks sev, ko pavadīt klusumā. Tajā iespējams mierīgi sakārtot domas un atslābināties. Tiesa, kā vienmēr, mieru iztraucēs kāds zvans vai sauciens pēc tava viedā padoma. Šodien uz ļoti produktīvu darbu grūti cerēt.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena noteikti nebūs īstā, lai sāktu realizēt savas radošās idejas. Tēlaini izsakoties, romānu pabeigt neizdosies, tavu mūziku neviens nesapratīs, tāpat kā nenovērtēs tikko pabeigto gleznu. Tā vietā šodien mēģini novērtēt to, ko iepriekš sasnieguši citi, iedvesmojies no labākajiem. Ikvienā jomā.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien Jaunavām priekšā kāds lēmums, kas ilgtermiņā var nopietni ietekmēt dzīvi. Ja jau ilgu laiku domā par sporta zāles apmeklēšanu, šis ir īstais brīdis atrast sev piemērotāko vietu un treneri. Tiesa, labāk pārmēru nefantazēt par gaidāmo rezultātu, bet sākt ko reāli darīt.

 

 

svari-mil-horSvari     

Šodien Svariem var izdoties ārkārtīgi veiksmīgs pirkums. Visticamāk, tas notiks internetā un tu izkārtosi arī ērtu piegādi. Ja tas ir apģērbs, tad daiļā dzimuma pārstāvēm būs visai grūti noturēties, lai ar to nepalielītos visiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Uzmanies, lai ar savu rīcību neiegūsti jaunus ienaidniekus. Iespējams, tev nāksies nostāties ceļā kādam no kolēģiem. Viņš darīs visu iespējamo, lai tev neizdotos, tomēr tu esi stiprāks. Skaties, lai šis strīds kādam no jums nenozīmē lielas nepatikšanas.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien klausi tuvu draugu padomus. Neuzsprāgsti, ja dzirdēsi ko nepatīkamu par sevi vai savu partneri, draugs vienkārši vēlēsies kā labāk. Jo vairāk realitātes ienāks tā dzīvē un attiecībās, jo labāk.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien Mežāži būs naski uz savu noslēpumu atklāšanu. Pavisam nesen satikts cilvēks var ātri kļūt par tavu draugu. Tomēr esi uzmanīgs, īpaši, ja jaunais draugs ir arī ļoti ziņkārīgs un neatlaidīgi izvelk no tevis personīga rakstura informāciju. Tomēr uztraukumam nebūs pamata, ja cilvēks pratīs lieliski klausīties.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Iespējams, pēc palīdzības nāksies vērsties pie sena ienaidnieka, jo nebūs citas izvēles. Pat ja šis cilvēks to izbaudīs, viņš vienalga palīdzēs un beigās tev viss izdosies.

 

 

zivis-mil-horZivis

Diena paies mierīgi, tu koncentrēsies savam darbam un tam, ka tuvojas brīvdienas. Līdzīgs būs arī vakars, kas paies bez satricinājumiem un negaidītiem pavērsieniem. Diena, kas līdzīga tūkstošiem citu un nepaliks atmiņā.

 

Ražīgu dienu!

 

 

 

Iepriekšējais rakstsMagone piedzīvojusi kuriozu misēkli
Nākamais rakstsIzskan lieli jaunumi “Rimi” veikalu tīkla pircējiem