Šodien vajadzētu pacensties pēc iespējas vairāk atpūsties un izgulēties. Ja nevari to atļauties vai arī tev jābūt darbā ļoti agri, vajadzētu vismaz pacensties izbaudīt nesteidzīgas ūdens procedūras rīta agrumā, piemēram, kontrastdušu. Tas sniegs tev pietiekami daudz enerģijas, lai tu varētu risināt visas šīs dienas problēmas.

 

auns-mil-horAuns

Šodien, iespējams tev būs lielāka vēlme uzņemties risku, lai izjustu neaizmirstamas emocijas. Tev būs daudz iespēju no kā izvēlēties. Vairāk uzmanības vajadzētu pievērst veselībai, uzņēmējdarbībai, individuālajiem radošajiem procesiem un intīmajām attiecībām.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tavas attiecības ar tuviniekiem nesolās būt visai vieglas. Iespējami konflikti personīgajā vai biznesa/darba jomā. Daudz kas būs atkarīgs no tavas gribas un iecerēm, kā arī spējas pārvaldīt savas prasmes un aizstāvēt savu viedokli. Dialogi ar cilvēkiem var pāraugt ugunīgos argumentos un pat sāncensībā.

 

dvini-mil-horDvīņi

Esi uzmanīgs, risinot problēmas, kas saistītas ar ienākumiem, veselību un finansēm, jo īpaši, ja dodies ceļojumā vai iesaisties svarīgās sarunās. Nav ieteicams uzsākt ārstniecības kursu vai strādāt ar dažādiem bīstamiem instrumentiem, vielām, ja tev nav pietiekami daudz pieredzes šajā jomā.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tava prioritāte būs censties savaldīt emocijas. Nekontrolētas jūtas varētu sabojāt ne tikai tavu garastāvokli, bet arī nodarīt pāri cilvēkiem, kuri ir tev apkārt. Iespējams, nāksies domāt par to, kā nolīdzināt kādas nesaskaņas. Var nākties pat izmaksāt finansiālu kompensāciju.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien vairāk vajadzētu pievērsties savas enerģijas un iespaidīgā radošā potenciāla pārvaldīšanai. Diezgan liela iespējamība, ka šodien izveidosies strīds vai pat konflikts ar vienu no saviem vecākiem vai kādu citu svarīgu cilvēku tavā dzīvē. Neesi pārlieku skarbs, bet iztiec arī bez pārlieku lielas paškritikas.

 

jaunava-mil-horJaunava

Nav ieteicams uzsākt jaunu projektu vai biznesu, kā arī doties ceļojumā. Tev būs iespēja izvairīties no daudzām problēmām, ja tu lietām šodien pievērsīsies vairāk teorētiski nevis veiksi konkrētas praktiskas darbības. Pacenties nesasteigt lietas un nemēģināt padarīt pilnīgi visu iespējamo.

 

svari-mil-horSvari

Šodien tev jābūt īpaši piesardzīgam, jo var gadīties, ka šī diena būs svarīga dažādu finanšu lēmumu pieņemšanai. Līdz ar to tu viegli varēsi kļūdīties, kas izsauks dusmas tavos partneros, kolēģos vai opozicionāros. Iespējami dažādi strīdi ar saviem domubiedriem un draugiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tavs sprādzienbīstamais temperaments var tev ļoti kaitēt. Lai kā arī tev negribētos lepoties ar sevi vai saviem panākumiem, šodien pavisam noteikti to nevajadzētu darīt. Tev pretī var nostāties kāds ar daudz spēcīgākiem argumentiem, padarot tavas sajūtas sliktas un pat ļoti piezemētas. Šodien būs paaugstināts risks saslimt un/vai iegūt dažādas traumas.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī nebūs diena, kad tu spēsi kontrolēt visu, kas notiek ap tevi un vadīt to pareizajā virzienā. Tirdzniecības pasākumi, starptautiski braucieni, sporta sacensības vai dažādas diskusijas varētu sniegt atšķirīgus rezultātus nekā sākotnēji gaidīts.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Agresija, spītība, alkatība un patmīlība – tas viss šodien kaitēs tev un tavam biznesa. Radošo iedvesmu vajadzētu izmantot tikai pēc labākās sirdsapziņas. Iepriekš vajadzētu rūpīgi pārdomāt savu finanšu un biznesa stratēģiju. Iespējams, šodien uzdrošināsies spert ļoti riskantu soli savās personīgajā dzīvē.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien vajadzētu atturēties no svarīgu attiecību apspriešanas un risināšanas, ja neesi pārliecināts, ka spēsi ierobežot sevi un savas emocijas. Cilvēki tev apkārt kopumā būs pacietīgi, taču arī viņu pacietības mēram ir robežas. Neprovocē cilvēkus, nepārbaudi viņu izturību – nekaisi sāli viņu brūcēs, jo tas var radīt atombumbas sprādzienam līdzīgu rezultātu emocionālajā līmenī. 

 

zivis-mil-horZivis

Ja tu dodies kādā izbraucienā, nav vēlams ņemt līdzi daudz skaidras naudas un sadarboties ar svešiniekiem. Pēc pirmajām agresijas vai spītības pazīmēm tev vajadzētu pārtraukt jebkādu komunikāciju ar konkrēto personu. Intuīcija tev pateiks priekšā, kad būs piemērotākais mirklis dialoga atsākšanai.

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais raksts“Tiekamies, kad laimēšu ceturto!” Pierīgas iedzīvotājs ieguvis jau trešo “SuperBingo” automašīnu
Nākamais rakstsIzskan brīdinājums par laiku tuvākajās stundās