Priekšplānā izvirzīsies finansiālie jautājumi. Ja kāda naudiņa ir iekrāta, jāsāk domāt, kā to pareizi likt lietā. Iespējams, padomāsi par ieguldījumu kādā ar internetu saistītā projektā vai kur citur, bet galvenais – lai nauda strādā tavā labā. Ko vēl katrai horoskopa zīmei sola zvaigznes?

 

 

auns-mil-horAuns

Jau no agra rīta domāsi tikai par lietām, kas ieplānotas vakarā. Lielākā dienas daļa paies apdomājot ballītes detaļas un ielūdzot draugus. Pasākums neliks vilties, par to runās vēl ilgi.

 

 

versis-mil-horVērsis

Rīta pusē būsi tendēts uz konfliktiem darbā, tādēļ centies būt savaldīgs. Ja atteiksies kādu atbalstīt, viņa acīs kļūsi par nodevēju. Pat ja vēlāk radīsies viegla nožēla, tu rīkojies saskaņā ar savu pārliecību un tas nav mazsvarīgi.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien dvīņi uzvedīsies izteikti melanholiski, alks pēc pabūšanas vienatnē un klusumā, nevis skaļiem burziņiem. Kamēr draugi plānos ballīti, tu, visticamāk, skumīgi sēdēsi maliņā. Tomēr kāds no viņiem atradīs pareizos vārdus, lai tevi iepriecinātu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vēzi var sagaidīt visai labi panākumi mīlas dzīvē. Kāds nesen satikts cilvēks dos nepārprotamu mājienu, ka vēlas būt kopā ar tevi. Komunikācija ar šo cilvēku sniedz neaizmirstamas emocijas, tad ko tu vēl gaidi?

 

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas šodien slēps savas rūpes un emocijas no apkārtējiem. Panika, skaudība, dīvaina neapmierinātība, bailes par attiecībām – šāda emociju gamma var izšauties cauri prātam brīdī, ja radīsies aizdomas par partnera uzticību. Tas nedos mieru, kamēr nebūs noskaidrots.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien steiga darbā nebūs uz labu. Tādā veidā rodas sīkas kļūmītes, kuras beigās darbu var sabojāt. No tā izvairīties var vienīgi strādājot rūpīgi, pamatīgi un atbildīgi, pievēršot uzmanību detaļām.

 

 

svari-mil-horSvari     

Šodien tu riskē “noslīkt” informācijas gūzmā, kas pienāks no visām pusēm, pat no vietām un cilvēkiem, no kuriem to negaidīji. Tāpat kāds attālu dzīvojošs cilvēks vēlēsies sadarboties ar tevi, rūpīgi apsver šo piedāvājumu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem šodien būs raksturīgs dedzīgums un uztraukums par galarezultātu, tiesa, ne visās jomās. Darbā uzzināsi par sev dotu iespēju, varbūt pat komandējumu uz starptautisku konferenci. Dodoties mājup, tava oma būs ļoti laba, tomēr mājās var sagaidīt nepatīkams pārsteigums.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien rīkojies ar finansēm! Gadiem ilgi krātie līdzekļi var kļūt par tava sapņu uzņēmuma starta kapitālu. Protams, uzreiz ir grūti aprēķināt iespējamos nākotnes ieņēmumus, tomēr tie būs pietiekami, lai ar uzviju atpelnītu ieguldījumus.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Rudenīgi sentimentāls noskaņojums un nekādu īpašu satricinājumu tavā rāmajā ikdienas dzīvē. Tev derētu apciemot kādu draugu, kurš būs līdzīgā noskaņojumā – jums būs daudz par ko parunāt.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Iespējams, saskārsies ar kādām nepatīkamām pārmaiņām darbā, tādēļ esi gatavs. Tas var attiekties uz taviem un kolēģu darba apstākļiem, tiesībām, privilēģijām. Nestāviet malā un aizstāviet savas intereses. Diena beigsies ar patīkamu pārsteigumu mājās.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien Zivis var atskārst skaudro realitāti – viņu attiecībās nebūt viss nav kārtībā. Ja mēģināsi tikties ar diviem cilvēkiem vienlaikus, esi drošs – viņi par to uzzinās ļoti ātri, bet tu paliksi viens. Mēģini dienu aizvadīt produktīvi, lai pelnīti atpūstos brīvdienās.

 

Izdevušos dienu!

 

 

 

Iepriekšējais rakstsIzplata pilnīgi jaunas ziņas par laiku nogalē un nākamnedēļ – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsPiektdiena sākusies ar pagalam traģiskām vēstīm