Dienas pirmajā daļā izvairies no sevis slavināšanas un egoisma. Nepārēdies, tas var būt bīstami! Ja dodies uz veikalu,  iepriekš sagatavo nepieciešamo lietu sarakstu un strikti ievēro to. Pēcpusdiena solās būt labvēlīgāka.

 

Auns

Dienas pirmajā pusē mēģini izvairīties no naudas izšķērdēšanas. Tevī var rasties aizkaitināmība un dusmas, bet mēģini saglabāt savu iekšējo līdzsvaru par katru cenu. Zvaigznes iesaka pavadīt pēcpusdienu tuvāko draugu lokā.

 

Vērsis

Centies izvairīties no situāciju saasināšanās, tā vietā labāk novirzi sakāpinātās emocijas, nodarbojoties ar sportu un aktīviem vingrinājumiem. Neesi pārāk spītīgs vai konservatīvs, citādi dzīve sāks līdzināties vienmuļam scenārijam. Zvaigznes mudina kādu situāciju aplūkot no cita skatu punkta.

 

Dvīņi

Ļauj sev pakāpties solīti atpakaļ no standarta dzīvesveida. Neiznieko savu enerģiju. Ja tu koncentrēsi to uz vienu vai divām svarīgākajām lietām,  rezultāts būs daudz kvalitatīvāks. Vakarā mēģini atpūsties, tērzē ar draugiem un izmēģini kaut ko jaunu.
 

Vēzis   

Zvaigznes norāda, ka tiem šī zvaigznāja pārstāvjiem, kuri dzimuši jūlija vidū, vajadzētu izvairīties no pārmērīga jutīguma, nervozitātes, objektivitātes trūkuma un apsēstības ar sevi, savām pašreizējām problēmām. Šodien būsi lielisks sarunu biedrs, taču ar nosacījumu, ja spēsi kontrolēt sevi.

 

Lauva

Planētu stāvoklis iezīmē, ka šī ir lieliska diena kādām radošām izpausmēm. Tavas personīgās perspektīvas, to realizēšana būs labākā dāvana šai dienai. Tu vari negaidīti mainīt savu tēlu vai šokēt kādu ar izmaiņām savos iepriekšējos viedokļos. Nebaidies no pārmaiņām!

 

Jaunava    

Ja tevi kaut kas uztrauc vai jūties slikti, noderēs papildu paškontrole vai ārējie ierobežojumi. Ja tavs psiholoģiskais un fizioloģiskais stāvoklis ir līdzsvarots, tad tev nevajadzētu uztraukties. Zvaigznes iezīmē, ka tu saņemsi vēlamo gandarījumu no kāda šīsdienas notikuma. Tomēr uzsver, ka šī nav diena, kad tev ir jāapkrauj sev ar kādām papildu problēmām.                                                 

 

Svari
Zvaigznes norāda, lai šodien biežāk veic pārtraukumus darbā un neliedz sev sapņot. Iespējams, jutīsies nedaudz apjucis no saviem pienākumiem un dažādiem zvaniem, pieprasījumiem un jautājumiem. Cenšoties uzturēt sevi labā fiziskā formā, ieteicams pavadīt vairāk laika svaigā gaisā, piemēram, skriet vai veltīt uzmanību elpošanas vingrinājumiem.

 

Skorpions

Zvaigznes norāda, ka, iespējams, ir pienācis laiks, lai tiktos ar dažiem bērnības draugiem. Ļoti ticams, ka būsi ieinteresēts kādā jomā, apzinoties, ka tai nav nekāda sakara ar tavu darbu, tāpēc velti papildu uzmanību šīm niansēm. Pavadi daļu dienas baudot savu hobiju.

 

Strēlnieks

Zvaigznes sola tev zināmu optimismu, drosmi un pašapziņu. Šī ir lieliska diena jebkāda veida pirmsākumiem. Planētu stāvoklis iezīmē, ka tavi profesionālie centieni, darba jomas papildinājumi ies uz augšu jau no pirmās minūtes, un, iespējams, pats būsi pārsteigts par tik strauju progresu.

 

Mežāzis

Zvaigznes norāda, lai gatavojies uzzināt un atklāt, ka tavai intuīcijai kādā jautājumā bija pārsteidzoša taisnība. Iespējams, saņemsi daudz vairāk nekā gaidīts, jo tevi pavadīs atbalsts no visām iespējamām pusēm. Tomēr lielākajai daļai šajā zvaigznājā dzimušo šī diena varētu būt pilna ar stresu un konfliktiem. Saglabā drošu distanci no tiem, kuri mēģina tev nodarīt pāri, alkstot pazemojot tevi.

 

Ūdensvīrs

Zvaigznes norāda, ka tev šodien acīmredzot vajadzētu atturēties no jebkādām cīņām. Jebkurā komunikācijā, tostarp laulības un ģimenes sarunās, stingri ievēro distanci. Kontrolē savas dusmas un mēģini atrisināt jautājumus mierīgā ceļā līdz pat pēdējam centienam.

 

Zivis

Planētu stāvoklis iezīmē, ka tu nedrīksti šodien mesties jebkādos jaunos darbos, notikumos vai sarežģījumos. Sadursmes ikdienas dzīvē nav izslēdzamas. Zvaigznes iesaka labāk veltīt dienas pirmo pusi atpūtai. Vakars var nest dažas neparedzētas komplikācijas, kas saistītas ar veselību vai pienākumu veikšanu.

 

Lai lieliska diena!

Iepriekšējais rakstsIevērojamas pārmaiņas piedzīvojuši latviešu vairākās paaudzēs tik iecienītie “Selgas” cepumi
Nākamais raksts“Dzīve bijusi tik grūta un vienmēr esmu rāvusies…” Strādīgu latviešu sievieti piemeklē kas prātam neaptverams