Planētu koordinātes pirmajā dienas pusē izrādīsies labvēlīgas jebkāda veida komunikācijai. Tu varēsi izteikties emocionāli un uzklausīt citus. Labs laiks, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem un veidotu paliekošas sadarbības.

 

 

auns-mil-horAuns

Diena ir labvēlīga dažādiem emocionāliem savienojumiem, komunikācijai. Tev varētu rasties spēcīgas, patīkamas izjūtas un būsi spējīgs veiksmīgi izvairīties no nepatikšanām. Spilgtas, dziļas emocijas mīlas frontē spēlēs lielu lomu tavā ikdienā. Iespējama finansiāla veiksme.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šī diena ļaus pakāpeniski atbrīvoties no spriedzes un pabeigt grūtus projektus. Partneri, ar kuriem nekad neesi spējis rast kopīgu valodu, varētu beidzot spert toli pretī un piedāvāt labus nosacījumus sadarbībai. Vēlams informāciju iepriekš pārbaudīt, ja tā atzīta par labu esam – iesaisties.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien visās lietās un vietās tev ļoti nozīmīga būs daudzveidība – centies to ņemt vērā it visur, kurp dodies. Tuvāk vakarpusei būs nepieciešams vairāk koncentrēties uz nopietnību, centību un uzmanību, jo vajadzēs piefiksēt dažādas nianses, detaļas – atcerēties sīkas lietas.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Lieliska diena, lai izteiktu savu dabisko emocionalitāti. Nekautrējies parādīt to, cik plaša ir tava sirds – rūpējies par cilvēkiem, viņiem tas patīk. Labs laiks, lai attīstītu savas radošās spējas, ieviestu sistemātisku mārketinga stratēģiju kādā savā individuālajā projektā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Dažādu labvēlīgu un patīkamu notikumu iespējamība tavās mājās pieaugs. Cik iespējams, šodien pavadi laiku kopā ar savu ģimeni vai citiem tuviem cilvēkiem. Ja tu īrē savu dzīvesvietu, iespējams, ir pienācis beidzot tas mirklis, lai sāktu veidot lieliskas attiecības ar tās saimniekiem. Esi laipns un atvērts!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Iespējams, tev radīsies daudzas idejas mirkļa iespaidā. Tik pat labi šādā spontānā veidā vari doties ceļojumā vai gūt jaunas emocijas un iedvesmu. Šodien tiks garantēta informācijas pārpilnība, tostarp, var gadīties, ka uzzināsi ko tādu, kas patiesībā tev nemaz nebija jāuzzina. Uzmanies ar šīs informācijas pielietošanu.

 

 

svari-mil-horSvari

Iespējams, tavi ienākumi palielināsies, taču tava materiālā labklājība kopumā nekļūs uzreiz ievērojami labāka. Neaizmirsti par to, ja kādam esi kaut ko parādā – to vajadzētu pēc iespējas ātrāk nokārtot. Ja tev ir kādas jaunas idejas par to, kā varētu papildināt savu ģimenes budžetu – rūpīgi apdomā visus par un pret šajā jautājumā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tevī būs neierobežotas emocionālās un radošās izpausmes. Labs laiks, lai mēģinātu paplašināt savu personīgo ietekmi vai veikt mārketinga pasākumus ceļā uz sasniegumiem. Ļoti ticams, ka šodien būs iemesls īpaši lepoties ar savu bērnu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ļoti piemērota diena, lai apmierinātu savas spēcīgās alkas pēc garīgās attīstības. Tev būs iespēja stiprināt savu iekšējo psiholoģisko stāvokli, kā arī uzlabot imūnsistēmu pret dažādiem vīrusiem un infekciju slimībām. Ja iespējams, atpūties, padari lietas, kam pēdējā laikā atlicis mazāk uzmanības.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien, iespējams, lielu labumu varēsi gūt no sava drauga. Domubiedri tev labprāt piedāvās savu palīdzību – materiālo, morālo, garīgo. Tas vairos tavu labo garastāvokli un nodrošinās tevi ar patīkamām emocijām, kā arī ar papildus noderīgu informāciju.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien nevajadzētu ignorēt neko, ko kāds tev centīsies pateikt. Mēģini uzlabot attiecības ar cilvēkiem, kuri ir tev apkārt. Reizēm pietiek ar vienu vienīgu smaidu. Var gadīties, ka spēsi izdomāt labākos veidus, kā rīkoties atbilstoši dažādām situācijām, kas, pie tam, palīdzēs palielināt tavus ienākumus.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī diena būs tāda, kas ļaus tev justies labi emocionālajā ziņā. Tu varēsi izvērsties veiksmīgi savās darbībās, gūt pietiekami daudz iedvesmas. Komunikācija ar cilvēkiem no tālienes būs ļoti izdevīga. Neaizmirsti izpildīt solījumus, ja esi tos kādam devis – neatstāj šīs lietas pašplūsmā, neaizmirsti dotos solījumus.

 

 

Lai tev viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsSteidzami! Jelgavniekam nozagts auto jau manīts uz Lietuvas robežas
Nākamais rakstsSmaga avārija Tīnūžu-Kokneses šosejas sākumā – VIDEO