Dienas pirmā puse solās būt visai nemierīga. Iespējamas biežas garastāvokļa svārstības, kas var izraisīt dažādu, diezgan pretrunīgu lēmumu pieņemšanu. Arī apkārtējie apstākļi varētu mainīties visai bieži, kas apgrūtinās savlaicīgu reaģēšanu uz tiem un pielāgošanos.

 

 

auns-mil-horAuns

Dienas pirmā puse būs vērsta dažādām sadzīviskām ainām un regulārā darba rutīnu. Vakarpusē, iespējams, sajutīsi nepieciešamību pēc kaut kā jauna. Svarīgākas kļūs personiskās vai biznesa attiecības, kā arī profesionālā reputācija.

 

 

versis-mil-horVērsis

Rīta stundas būs labvēlīgas relaksācijai un nelielai, iespējams, pat negaidītai atpūtai no ikdienas darbiem un rūpēm. Situācijas personīgajā dzīvē solās būt neprognozējamas. Otrajā dienas pusē var rasties spēcīga vēlme spert kādu svarīgu, drosmīgu un pat neatgriezenisku soli.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Rīta stundas vajadzētu veltīt dažādiem praktiskas dabas jautājumiem. Ja ir runa par lietām tālākā nākotnē, būtu labāk izsapņot to, ko un kā vēlies, taču neaizmirst pašreizējo darbu. Iespējams, tavas idejas un vēlmes nebūs visai stabilas. Otrajā dienas pusē radīsies labvēlīgāki apstākļi plānojot un reorganizējot savu personīgo dzīvi.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Dienas pirmā puse būs piemērota atpūtai un lēnai pārejai no relaksācijas uz darbu. Iespējamas dažādas izmaiņas gan tavos plānos, gan noskaņojumā. Otrā dienas puse solās būt diezgan saspringta, jo īpaši tiem Vēžiem, kuri dzimuši jūnijā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šīs dienas sākumā tava uzmanība pastāvīgi tiks izkliedēta. Ja tevi interesē savas rīcības efektivitāte, vajadzētu atturēties no jaunu, sarežģītu projektu uzsākšanas šodien. Ierobežo darbības, ar ko tev ir grūti tikt galā – nenomoki sevi un neiztērē visas pūles veltīgi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Dienas pirmajā pusē vēlams koncentrēties uz savām personiskajām vajadzībām. Nevajadzētu pārlieku daudz pievērst uzmanību un iesaistīties citu cilvēku problēmās, izņemot situācijas, kad runa ir par taviem vecākiem, bērniem vai citiem tuvākajiem radiniekiem.

 

 

svari-mil-horSvari

No rīta nevajadzētu uzsākt nekādus svarīgus darbus. Koncentrējies uz savu veselību, mājsaimniecības darbiem, nelielu ikdienas problēmu risināšanu vai vienkārši pavadi laiku vienatnē, lai sakārtotu domas un atpūstos. Nepieņem priekšpusdienā nekādus svarīgus lēmumus. Ja šodien no tā nevari izvairīties pavisam – vismaz atliec lēmumu pieņemšanu uz vakarpusi.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Rīta stundās apkārtējā situācija varētu būt visai neskaidra un cilvēku nodomi var izrādīties diezgan nestabili, pat īpatnēji. Iespējams, neskaidras paliks arī tavas vēlmes un nākotnes vīzijas. Praktiskums varēs unikāli mīties ar tavu tiekšanos uz skaistumu, romantiku un nelieliem eksperimentiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Lai pabeigtu pašreizējos darbus un/vai projektus – labāk izvēlēties rīta pusi. Nejūties pārsteigts, ja tavi sākotnējie plāni piedzīvo dažādas izmaiņas. Iespējams, kāds mainīs savas domas, piedāvās kaut ko darīt citādāk vai arī efekts nebūs tāds, uz kādu cerēji.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Emocionālā spriedze no rīta tiks kompensēta ar nelieliem biznesa/darba panākumiem, īpaši, ja esi dzimis janvāra vidū. Ja šobrīd nejūties visai ērti savās mājās, jo tavs un kāda ģimenes locekļa viedoklis vienā vai citā jomā krasi atšķiras, tev būs iespēja beidzot izprast šo cilvēku un kopīgiem spēkiem varēsiet nonākt pie kompromisa.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šī diena solās izbeigt kādu tavu krīzi vai ieilgušu problēmu. Visticamāk, beidzot kādā situācijā, tā teikt, saredzēsi gaismu tuneļa galā. Ja šobrīd gaidi kaut ko, kamēr tiks pieņemts kāds lēmums vai kāds par kaut ko tev dos ziņu – beidzot tava gaidīšana kļūs patīkama, iespējams, pat vainagosies ar panākumiem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Rīta pusē tavas attiecības ar partneri (vai nu privātajā dzīvē vai darba jomā) būs visai neparedzamas un neskaidras. Nežēlojies un negaudies par nenozīmīgām lietām, nepievērs uzmanību neprognozējamām izmaiņām cilvēku nodomos un noskaņojumos. Koncentrējies uz sevi!

 

 

Skaistu tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsMeitenīte Gaujā atrasta jau vairākas reizes pārmeklētā vietā – VIDEO
Nākamais rakstsAprit ceturtdaļgadsimts kopš daudzu likteņus izpostījušās Talsu traģēdijas – VIDEO