Auns

Šodien izvēlēsies par labu klusēšanai sarunā ar kādu ļoti piezemētu personu. Viņa tev detalizēti izstāstīs, kā valsts, precīzāk organizācija, kurā viņa ilgāku laiku strādāja, viņai nodarīja kaitējumu. Tu atbildēsi vien ar galvas mājieniem, tādējādi atbalstot savu sarunas partneri. Visbeidzot gūsi iespēju uzdot kādu sev svarīgu jautājumu, uz kuru, pateicoties tavai iepriekš ieturētajai laipnībai, saņemsi kāroto apstiprinošo atbildi.

 

 

Vērsis

Šī diena izvērtīsies liktenīga. Tev radīsies ideja, kā atrisināt pēkšņo krīzi mājās un tā gūs atsaucību. Pateicība, ko saņemsi par pozitīvajiem rezultātiem būs mērāma ne vien vārdos, bet arī citos labumos.

 

 

Dvīņi

Šodien it nemaz negribēsies strādāt. No rīta būs grūti pieķerties mājas lietām. Tev palīdzēs kāds no gados vecākajiem tuviniekiem, sakot, ka jādara jebkurš darbiņš.

 

Vēzis

Šodien būsi noguris no sevis aizstāvēšanas pret savu laulāto draugu. Tavs partneris, nejauši ielūkojoties tavā telefonā, atradīs sarakstes ar pretējā dzimuma pārstāvjiem vai tavu bijušo. Jūsu starpā izvērtīsies gara, sāpīga saruna, kuras laikā izskaidrosi, ko tas viss nozīmē. Diemžēl, tavs partneris dzirdēs tikai sevi, nevis tavus argumentus. Pastāv risks, ka konflikta gaitā zaudēsi kontroli pār savām emocijām, kas situāciju padarīs vēl sarežģītāku.

 

 

Lauva

Šodien saņemsi neplānotus ienākumus. Šo summu saņemsi, pateicoties sen sniegta aizdevuma atmaksai vai izmaksātām dividendēm.Lai nu kā, tavās rokās būs ievērojama naudas summa, kuru ieteicams tērēt saprātīgi. Iespējams, vari to ieguldīt kādā lielā, sen kārotā pirkumā, kura veikšanai līdz šim nepietika līdzekļu.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams kontrolēt savu aizkaitinājumu. Neizrādi savas negācijas pret konkrēto situāciju vai personu, it īpaši, ja no viņa kaut kādā ziņā atkarīga tava dzīve un ikdiena. Ja jūties noguris no šī cilvēka klātbūtnes, atrodi ticamu iemeslu, kādēļ tev jādodas prom, piemēram, saki, ka jādodas palīgā saslimušas tuviniekam vai bērnam.

 

 

Svari

Šodien būsi ļoti atturīgs it visos ar finansēm saistītajos jautājumos. Kāds no taviem tuvākajiem draugiem piedāvās piedalīties daudzsološā projektā, taču būsi ļoti piesardzīgs un atteiksies no šīs iespējas. Vēl pamanīsies atteikties no kāda ļoti noderīga pirkuma veikšana. Redzot, ka konkrētā prece ir pieejama ar atlaidi par ļoti zemu cenu, būsi pārliecināts, ka tur ir kāds zemūdens akmens un atliksi šo pirkumu uz vēlāku laiku.

 

 

Skorpions

Šīs dienas notikumi tevi pamatīgi nogurdinās. Vispirms piedalīsies kādā ļoti sarežģītā projektā, savukārt vakarā palīdzēsi realizēt sava labākā drauga idejas. Apsolīsi viņam sniegt atbalstu ne vien tāpēc, ka jutīsi pienākumu to darīt, bet tāpēc, ka tavā situācijā viņš būtu rīkojies tāpat. Tev nāksies uzņemties amora lomu un paziņot viņa simpātijai par drauga lolotajām jūtām pret viņu. Lai arī tev šī neparastā loma nešķitīs tīkama, tev to izdosies nospēlēt brīnišķīgi.

 

 

Strēlnieks

Šodien uzmirdzēs tavs oratora talants. Tev būs jārunā iespaidīgas auditorijas priekšā, kuras sastāvā ir visdažādāko paaudžu cilvēki. Tas nedaudz sarežģīs tavu uzdevumu, taču neliks šaubīties par sevi. Vēl jo vairāk, tava runa izdosies tik lieliski, ka daudzi ieteiks meklēt darbu šādā profesijā. Lai nu kā, tikai tu pats var izvēlēties, kur un kādā jomā likt lietā savus talantus.

 

 

Mežāzis

Šodien šaubīsies pat savām spējām. Vispirms, tevi neapmierinās tavs ārējais izskats un uztrauksies par to, ka šķietami neglītais apģērbs nespēs atstāt labu iespaidu uz kādu svarīgu cilvēku. Kad sāksies dialogs jūsu starpā, tu stostīsies un centīsies atrast argumentus, ar kuru palīdzību izpaust savu viedokli. Par laimi, tavs kompanjons būs vieds un taktisks cilvēks, kurš visos iespējamos veidos centīsies tevi nomierināt un iedrošināt.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien laimēsi džekpotu kādā intelektuālā cīņā. Naudas summa, kas būs likta uz spēles tev nebūs tik svarīga, kā citiem spēlē iesaistītajiem. Ar milzu motivāciju darīsi visu, lai nokļūtu priekšgalā saviem konkurentiem. Galu galā laimēsi ne tikai vienu balvu, bet veselas divas. Pirmā būs liels naudas laimests, savukārt otra – iepazīšanās ar kādu simpātisku personu.

 

 

Zivis

Šo dienu pavadīsi, veicot ierastos mājas darbus. Ātrāk, nekā ierasts, tiksi galā ar visiem pienākumiem un tad steigsies atpūsties. Starp citu, kamēr iepirksies, satiksi kādu cilvēku, kurš mīl drāmu un intrigas. Viņš, ilgi nekavējoties, izplatīs baumas tavu paziņu vidū.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan jaunas ziņas par kādreiz tik populāro aktieri Ivaru Kalniņu
Nākamais rakstsSvētdienas rīts pienācis ar traģiskām ziņām