Šī diena būs kā radīta tam, lai tu varētu izteikties – nepalaid to garām. Saki godīgi savu viedokli, neraugoties uz to, ar ko runā, taču dari to pieklājīgi un diplomātiski. Esi drosmīgs!

 

 

Auns

Šī diena solās sniegt tev iespēju intuitīvām darbībām un balstīsies uz patiesiem darbiem un prātīgu aprēķinu. Uzmanīgi vēro notiekošo, novērtē ikkatru situāciju. Pārmērīga bezrūpība varētu sarežģīt attiecības ar citiem. Iemācies šad un tad mest pie malas savu lepnumu un rīkoties saskaņā ar kopīgiem mērķiem.

 

 

Vērsis

Iespējams, ka šodien uzplīsies dažādas smagas domas un šaubas, kas neļaus tev atpūsties. Emocionāls apjukums varētu sākt kaitēt arī tavai reputācijai un sarežģīt attiecības ar radiniekiem. Esi uzmanīgs komunikācijā ar saviem mīļajiem. Lai gūtu panākums, tev ir nepieciešams miers, pacietība un nosvērtība.

 

 

Dvīņi

Domā par to, ko dari, un tavas darbības izpaudīsies spēcīgi un harmoniski. Iespējams, atradīsi sev ko jaunu, piemērotu. Pateicoties labām intuitīvām spējām apvienojumā ar prātīgu, rūpīgu aprēķinu, tev ir izredzes uz panākumiem mākslas, biznesa un personīgās dzīves jomās.

 

 

Vēzis

Šodien vari risināt dažādus svarīgus jautājumus darbā, labot vecās kļūdas un darīt to viegli, atbrīvojoties no stresa. Šī diena sola arī vieglumu dažādu šķēršļu pārvarēšanā. Mēģini pievērst vairāk uzmanības savai mājai un ģimenei. Tava veselība uzlabosies.

 

 

Lauva

Šajā dienā, cik vien vari, ļaujies privātumam. Velti laiku tam, lai pārdomātu savus plānus, mērķus un darbības taktikas. Iespējams, būs grūtības komunikācijā ar partneriem vai iestādēm. Var gadīties, ka radīsies atsvešinātības sajūta vai aizdomas saistībā ar kādu vecāku ģimenes locekli. Tu sajutīsi, ka tas traucēs arī tavai personīgajai dzīvei, atņemot tev rīcības brīvību. Otrā dienas puse sola sniegt vairāk izdevību un izpratnes.

 

 

Jaunava

Diena veicinās profesionālo izaugsmi. Ņem lietas savās rokās – tev būs iespēja sekmīgi visu īstenot. Iespējams, pasliktināsies finansiālā situācija, tāpēc mēģini pēc iespējas mazāk tērēties, pacenties ko ietaupīt. Tikšanās ar draugiem un ģimenes locekļiem spēs krietni uzlabot tavu garastāvokli.

 

 

Svari

Pirmā dienas puse, diemžēl, var sagādāt šaubas un vilšanos. Grūti klāsies komunikācijā ar partneriem un augstākām amatpersonām. Taču nepadodies, rūpīgi aprēķini katru savu soli un rīkojies atkarībā no apstākļiem, nevis izvairies no darāmajiem darbiem, uzgrūžot tos citiem. Komunikācija ar bērniem mazinās dienas laikā uzkrātos negatīvos iespaidus.

 

 

Skorpions

Šajā dienā tavi panākumu lielā mērā būs atkarīgi no tavām attiecībām ar priekšniecību. Daudziem Skorpioniem būs nepieciešams parādīt un pierādīt savu unikalitāti. Sievietēm Skorpioniem šī diena var būt ļoti neprognozējama. Radīsies situācijas, kas liks tev ciest. Tā rezultātā, tu pats kļūsi īgns, nodarot pāri sev tuviem cilvēkiem. Niknums, agresija un egoisms – no šīm lietām tev vajadzētu atbrīvoties!

 

 

Strēlnieks

Šodien varētu notikt kas tāds, kas būs spilgts un neaizmirstams. Viss, ko šodien uzsāksi, solās būt labs un veiksmīgs, darbi solās iet no rokas. Ja uzsāksi ko pavisam jaunu, zvaigznes sola lieliskus rezultātus, jo šobrīd vis ir labvēlīgs tavā ceļā. Izmanto to!

 

 

Mežāzis

Šodien ieteicams pārskatīt nākotnes plānus un paļauties tikai uz sevi, pat ne uz draugiem vai tuviniekiem. Nāksies risināt personīgas dabas jautājumus. Tavi mīļie cilvēki būs tev liels atbalsts, viņi spēs tev uzlabot garastāvokli un vairot pašapziņu.

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, ka dažādas nepatikšanas un neparedzēti izdevumi kļūs par šķērsli kam ilgi gaidītam, piemēram, ceļojumam. Pienākuma apziņa un cieņa – tie būs tavi šīs dienas uzvedības pamatakmeņi. Iespējams, pieaugs tavs seksuālais potenciāls, ļaujot tev sasniegt dažādus mērķus un piesaistīt pat jaunus sadarbības partnerus.

 

 

Zivis

Šodien tev vajadzētu pievērst uzmanību atpūtai. Ar laiku tava iedvesma aizvien mazināsies, jo tavs organisms nespēs rīkoties pārslodzes dēļ. Varēsi justies laimīgs, ja tev izdosies realizēt vairākus no saviem centieniem. Rutīna darbā tavas izjūtas tikai vairos. Šī situācija varētu sarežģīt dzīvi ne tikai tev, bet arī tev apkārt esošajiem.

 

 

Lai tev brīnišķīga un pozitīvu emociju piepildīta šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsPašizolācijā Tokijā nonākuši četri Latvijas Televīzijas darbinieki – kā tas ietekmēs spēļu atspoguļošanu?
Nākamais rakstsSeptiņi glābēji cietuši, četri slimnīcā. Rīgā dzēsts milzīgs ugunsgrēks – VIDEO