Auns

Šodien nolemsi spert kādu riskantu soli finanšu jomā. Visticamāk, nolemsi investēt visus savus iekrājumos ilgtermiņa projekta attīstībai. Ja būsi gana uzmanīgs un pievērsīsi uzmanību katrai šīs idejas niansei, pastāv liela iespēja, ka tavs finanšu stāvoklis krietni uzlabosies. Tas gan nenotiks uzreiz, tādēļ esi pacietīgs un sāc darboties, lai vēlāk vari baudīt lielus ienākumus.

 

Vērsis

Šodien vilcināsies ar atbildes sniegšanu uz kādu svarīgu jautājumu. Tavs potenciālais darba devējs izteiks vilinošu piedāvājumu un būs pārsteigts, ka neesi gatavs to uzreiz pieņemt. Pastāv iespēja, ka kāds no taviem kolēģiem centīsies iejaukties, cerot, ka viņu izvēlēsies tavā vietā. Ja neesi gatavs piedāvājumu atdot viņam, pasteidzies pirmais sniegt uz to pozitīvu atbildi.

 

Dvīņi

Šo dienu pavadīsi bezgalīgi daudzos pārbraucienos. Būsi noguris no darbā uzticētā projekta, kā arī no kāda otrās pusītes izteiktā lūguma. Darba dienas noslēgumā, pēc viņa iniciatīvas, dosies meklēt kādu konkrētu cilvēku. Pēc pāris stundām, kad meklējumi nesīs pozitīvu rezultātu, šķitīs, ka savu misiju esi izpildījis, taču nē – kaut kādu iemeslu dēļ nāksies atkal sēsties pie stūres un pagūt doties uz vēl kādu vietu.

 

 

Vēzis

Šodien ieteicams ciest klusu, sarunājoties ar kādu ļoti kaitinošu personu. Tas palīdzēs tev apiet pamatīgu konfliktu. Taču vēlāk, kad mīļotais cilvēks tevi metīsies nepamatoti apvainot par kaut ko, ko neesi darījis, met kautrību pie malas. Neļauj viņam kāpt tev uz galvas – šāda attieksme pavisam noteikti nav harmonisku attiecību pamatā. Paud skaļi savu neapmierinātību un lūdz turpmāk nepamatoti tevi neapvainot.

 

 

Lauva

Šodien baudīsi pilnīgu emocionālo līdzsvaru. Viss noritēs tā, kā biji plānojis, tādēļ ieteicams nemeklēt problēmas tur, kur to nav. Izvairies no sarežģījumiem un, kad šīs dienas plāni, gluži kā puzle, būs gabaliņu pa gabaliņam paveikti, sāc būvēt jaunus dzīves plānus un mērķus.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams nebūt pārlieku prasīgam pret saviem padotajiem. Parādi sevi kā iejūtīgu un saprotošu priekšnieku. Ja kādam gadās pieļaut kļūdu, izvairies no dusmu pilnas kritikas. Tā vietā mierīgi paskaidro, kas tika izdarīts nepareizi un kā rīkoties, lai turpmāk šīs kļūdas nepieļautu. Šī taktiskā pieeja raisīs cieņu no apkārtējo puses, līdz ar to darbinieki tavā pakļautībā būs motivēti strādāt produktīvi un profesionāli.

 

 

Svari

Šodien baudīsi veiksmi un panākumus svarīgās biznesa pārrunās. Atrisināsi kādu sarežģītu problēmu un atradīsi piemērotus investorus. Privātajā dzīvē klāsies mazāk spīdoši. Lai cik ļoti tu censtos, tavs partneris ne pa kam nepiekritīs finansiāli atbalstīt kādu tavu ideju, piemēram, došanos kopīgā ceļojumā vai remonta uzsākšanu, pamatojot to ar nepietiekamām finansēm.

 

Skorpions

Šīs dienas notikumi tevi pamatīgi nogurdinās. Darbā tev tiks uzticēti jauni darba pienākumi, ar kuriem nāksies tikt galā vienatnē. Kad darba diena būs noslēgusies, pievērsīsies savai privātajai dzīvei. Cilvēks, ar kuru nesen uzsāki attiecības, piezvanīs un pavēstīs, ka kāds viņam ir izstāstījis patiesību par tavu pagātni. Tā vietā, lai meklētu baumu autoru, pārrunā ar savu partneri notikušo un paskaidro viņam, ka tas, ko viņš dzirdējis, nav patiesība.

 

Strēlnieks

Šodien tavas acis piesaistīts kāda lieta labākā drauga mājās. Jau drīz nospraudīsi sev par mērķi iegādāties sev tādu pašu. Lai nu kā, ieteicams neņemt aizdevumu kārotās lietas iegādei. Var gadīties, ka tev nebūs pa spēkam to laikā atmaksāt. Iespējams, ir kāda lieta, ko vairs nelieto un vari pārdot, lai iegūtu trūkstošos līdzekļus. Starp citu, tieši tavs draugs var būt ieinteresēts tās iegādē.

 

 

Mežāzis

Šodien apmeklēsi kādu ļoti aizraujošu pasākumu. Tā ietvaros tiksies ar vairākiem draugiem, taču komunikācija ar viņiem nespēs novērst tavu uzmanību no uz skatuves notiekošā. Nedaudz vēlāk kādā klusākā vietā pārrunāsiet gūtos iespaidus. Vakars noslēgsies vēl pozitīvāk, nekā sācies. Sastapsi cilvēku, kuru jau nedaudz vēlāk varēsi saukt par savu mīļoto vai, ja esi attiecībās, par labāko draugu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tevi iepriecinās kāda dāvana no tuvinieka. Tā būs lieta, uz kuru vienmēr, esot ciemos, raugies ar prieku un apbrīnu. Saņemot šo dāvanu, jautāsi, kas slēpjas zem šī pārmērīgā dāsnuma. Nemeklē zemūdens akmeņus tur, kur to nav – tas tikai sabojās jūsu abu prieku. Vienkārši pieņem šo no sirds pasniegto pārsteigumu.

 

Zivis

Šī diena tev izvērtīsies sevišķi veiksmīga mīlas jomā. Sāksi raudzīties uz kādu cilvēku savā dzīvē  kā uz savu ideālo partneri. Paradoksāli, ka zināji viņu jau iepriekš, taču ilgu laiku nevarēji saņemties ar viņu uzsākt sarunu. Nu būsi pārliecināts, ka esat kā radīti viens otram un uzsāksies skaists mīlas stāsts.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsSinoptiķi pamatīgi sarūgtina ar jaunāko prognozi 7 dienām
Nākamais rakstsVIDEO: Ukraiņu ģimenes no Latvijas jau dodas uz dzimteni; pie auto stūres pat “Ziedot.lv” vadītāja