Kopumā šī solās būt pozitīva diena, pat nav īsti svarīgi, kam šodien pievērsīsies. Tava sirds un prāts būs īstajā vietā. Tu būsi pašpārliecināts un optimistisks. Mēģini izmantot šīs dienas labās sajūtas, jo priekšā ir gara darba nedēļa.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev vajadzēs paturēt prātā, ka smags darbs un neatlaidība ļaus uzrādīt labus rezultātus, taču jāuzmanās, lai neizsmeltu sevi līdz pēdējam. Ir pienācis īstais mirklis, lai saprastu, ka ir savs laiks darbam, bet savs – atpūtai. Kopumā šī diena būs pozitīva un efektīva.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien panākumu atslēga būs savaldībā un sajūtu mērenībā. Ar šādu moto arī šo dienu vajadzētu pavadīt. Var gadīties, ka cilvēki mēģinās izsist tev pamatu zem kājām, mēģinās dažādos veidos izprovocēt. Pārliecinies, lai tu šādās situācijas neeksplodētu. Nevajadzēt pārspīlēt ar emocijām.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena tev solās būt saules apspīdēta. Tas ietekmēs teju it visu, ko šodien darīsi. Pat, šķietami, visnepatīkamākās situācijas spēsi risināt ar smaidu, optimismu un racionalitāti. Šī pieeja palīdzēs tev izvairīties no daudzām nepatikšanām un, iespējams, pat agresīviem strīdiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tev vajadzētu mēģināt padarīt lietas, kam pēdējā laikā nav sanācis pievērst pietiekami daudz uzmanības. Taču svarīgi būs saprast pareizo virzienu, kurā rīkoties. To pat varētu nosaukt par dienas pamatproblēmu – spēt saprast pareizo virzienu, kurā darboties. Ja to nenoteiksi, tad var izveidoties dažādi sarežģījumi, ko būs salīdzinoši grūti risināt.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī solās būt spilgtu kontrastu diena – kāpumi un kritumi teju gaidīs tevi dažādās dzīves jomās. Spēja pārvaldīt dažādas galējības šodien tev būs kā priekšrocība. Veselais saprāts un intuīcija pārsteidzoši stabili ies roku rokā, neradot nekādas dižās pretrunas tavās darbībās.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Tu šodien jutīsies tā, it kā virs tevis vairojas negaisa mākoņi, taču nevajag baidīties vai ļauties izmisumam – tas būs tikai šķietams efekts. Tavs horizonts būs tev skaidrs visas dienas garumā. Labvēlīgs mirklis komunikācijai un radošajiem centieniem sociālajā darbā.

 

 

svari-mil-horSvari

Laiks, lai tu apzinātos savu slēpto potenciālu. Iespējams, tas varētu būt literārais talants, kulinārijas prasmes, muzikālās spējas vai tamlīdzīgi. Noteikti velti pietiekami daudz laika pats sev, lai pienācīgi atpūstos un izbaudītu dienu un visu, ko tās sniedz. Pavadi laiku ar draugiem, apciemo vecākus vai tiecies ar citiem radiniekiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Visi ceļi vaļā – ej un izbaudi to! Šī diena solās būt piepildīta ar dažādiem panākumiem. Vienkārši neesi slinks – tver mirkļus un baudi tos. Centies noķert iespējas, pirms tās ir izgaisušas. Ņem to, ko dzīve tev sniedz – nesēdi malā un nesūdzies par sīkām nebūšanām.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dienas pirmā puse būs piepildīta ar dažādiem jaukiem pārsteigumiem un potenciāli iespaidīgiem panākumiem. Iespējams, iegūsi jaunus draugus, izveidosi daudzsološas sadarbības un atstāsi labu iespaidu uz pareizajiem cilvēkiem. Vakaru vislabāk pavadi kopā ar ģimeni – izbaudi mirkļus!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Rīta puse būs piepildīta ar dažādām nospiedošām, drūmām domām, iespējams, pat izmisumu. Tomēr diena risināsies uz priekšu un drūmās domas pakāpeniski izkliedēsies, un aiz tumšajiem mākoņiem parādīsies saulīte. Pesimisms pārvērtīsies optimismā un cerībās uz labāku rītdienu.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šo dienu var raksturot kā ideālu, bet būs arī momenti, kurus nāksies risināt, tāpēc būs jāpievēršas arī tam. Paturi prātā, ka, tā teikt, katram mākonītim ir sava zelta maliņa, tikai jāprot tā saskatīt. Iespējams, saņemsi lieliskas ziņas no tālienes.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī būs diena, kas nenesīs tev liekas šaubas. Lai ko tu darītu, veiksme solās būt tava sabiedrotā. Esi drosmīgs un dari lietas, kas tev varētu būt pat izaicinājums. Visticamāk, gan te runa vairāk būs par dažādiem izmēģinājumiem darba lauciņā, kvalitātes celšanai. Noteikti dalies savās emocijās un laimes sajūtā ar saviem mīļajiem cilvēkiem!

 

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsSkumja vēsts brīvdienu ievadā pienākusi no glābējiem
Nākamais rakstsIzskan ļoti nepatīkama laika prognoze pirmdienai