Šajā dienā ir ieteicams izrādīt veselīgu interesi par visu, kas attiecas uz tavu karjeru. Nenovērsies no savām personīgajām lietām, lai palīdzētu kādam no kolēģiem. Uzņēmējdarbība un bizness vienatnē – tā jāskan tavam šīs dienas moto!

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā tev var būt grūti sarunāties ar savu priekšnieku. Vari mēģināt iebilst viņam, piemēram, ka tava alga nav samērīga ar inflācijas pieaugumu. Lai gan saņemsi solījumu, ka tavas pretenzijas tiks ņemtas vērā, visticamāk, šī cilvēka atbilde būs neapmierinoša. Tā noteikti nebūs pirmā reize.

 

versis-mil-horVērsis

Šajā dienā tev var nākties uztraukties par kāda tuva radinieka veselības stāvokli. Ir pilnīgi iespējams, ka tev būs jāizmanto atvaļinājums, lai pavadītu laiku pie šīs personas gultas. Lai gan krīze būs drīz vien galā, vari apsvērt iespēju ietaupīt naudu un kādu laiku tomēr darbā neatgriezties.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šajā dienā vari sagaidīt dažādas nesaskaņas ar savu dzīvesbiedru. Agri no rīta starp jums var sākties kāds strīdīgs jautājums, kas atkal novedīs pie asiem argumentiem. Pēcpusdienā, visticamāk, mīļotais cilvēks centīsies sazināties ar tevi. Pēc īsas tērzēšanas vari apjaust, ka tava otra pusīte beidzot ir gatava uz kompromisu.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā tev nāksies tikt galā ar problēmu, kas saistīta ar finansēm. Tev būs jāņem liels aizdevums, lai izkļūtu no šīm materiālajām grūtībām. Šāds notikumu pavērsiens visnotaļ kaut nedaudz, bet uzlabos tavu garastāvokli.

 

lauva-mil-horLauva

Šajā dienā tu vari izjust nepatiku pret kādu no saviem mīļajiem cilvēkiem. Iespējams, tev būs nepieciešama šīs personas palīdzība, taču viņš atteiksies to sniegt. Var nākties atgādināt šim cilvēkam, cik daudz laika un naudas esi zaudējis, lai palīdzētu viņam, tomēr tas neko nemainīs. Nepateicība ir pasaules alga.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šajā dienā tu vari iegūt jaunu mājdzīvnieku. Iespējams, nevarēsi atteikt bērnu lūgumiem pieņemt kucēnu vai kaķēnu. Drīz sapratīsi, ka jaunais ģimenes loceklis ienesis jūsu mājā pārsteidzoši burvīgu atmosfēru. Galu galā tieši tu vari visvairāk pieķerties šai radībiņai.  

 

svari-mil-horSvari 

Šajā dienā kāds var visai skaidri norādīt uz tavu dabisko spēju uzņemties saistības un līdera lomu. Tieši pateicoties tam, ka tavos spēkos būs spēja pamanīt kādu būtisku kļūdu kāda no darba biedra projektiem, tas ļaus iemantot citu cieņu un apbrīnu. Šis kolēģis būs patiesi pateicīgs, visticamāk, solīs būt tavā rīcībā jebkurā laikā, kad tev tas būs nepieciešams.

 

strelnieks-mil-horSkorpions

Šajā dienā tev nevajadzētu vainot citus par tavām daudzajām problēmām. Tu neko nesasniegsi, ja mēģināsi likt citiem uzņemties atbildību par taviem klupieniem. Zvaigznes norāda, ka būs daudz labāk, ja nokļūsi darbā, cik drīz vien iespējams, cenšoties labot visas savas kļūdas.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien vari piedzīvot neapmierinātību ar savu sociālo statusu. Pēc darba vari tikties ar vienu no saviem skolas draugiem un, visticamāk, būsi patiesi pārsteigts, cik daudz šis nesekmīgais skolēns ir spējis sasniegt. Tu dosies mājās un domāsi par to, kas un kāpēc ir nogājis greizi tavā ceļā uz panākumiem.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes norāda, ka šodien tev ir jāaizpilda svarīgākā dokumentācija ļoti uzmanīgi! Tomēr tev vajadzētu izvērtēt savu personīgo dzīvi tikpat rūpīgi, it īpaši savas attiecības ar jauno partneri! Ir diezgan iespējams, ka šis ir viens no tiem cilvēkiem, kurš vēlas dzīvot uz citu rēķina.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šajā dienā tev beidzot nāksies atmest kādu savu bērnības sapni. Vari saprast, ka šī vēlme ir pilnībā neiespējama un tāpat vairs nav īsti aktuāla.  Tā vietā vari sākt domāt par jauniem mērķiem, it īpaši daudzām materiālām lietām, ko vēlēsies realizēt.

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā tev būs nopietnas bažas par savu veselības stāvokli. No rīta tev var reibt galva, kā arī var būt vispārējs vājums, kas padarīs šo darba dienu daudz grūtāku. Visticamāk, nespēsi sagaidīt, kad tā būs galā un nolemsi konsultēties ar kādu medicīnas speciālistu. Ļoti ticams, ka galīgais spriedums būs sekojošs – tavu kaiti ir izraisījis nogurums un hronisks stress.

 

Burvīgu  dienu!

Iepriekšējais rakstsNovembra sākumā laiks mainīsies – jaunākā prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsNegaidīts iznākums noticis šovā “Dejo ar zvaigzni”