Dienas pirmajā pusē esi aktīvs, nāc klajā ar savām iniciatīvām, vārdu sakot, izmanto savu pāri malām kūsājošo enerģiju lietderīgi. Nebaidies kļūt ārkārtīgi emocionāls – mīļotais cilvēks to sapratīs. Ko vēl zvaigznes sola šai dienai?

 

 

auns-mil-horAuns

Rīta stundās var rasties vēlme paveikt ko slepenu vai darboties nevienam nemanot. Lieliski, ja iespējams visus ar ģimeni saistītos pienākumus paveikt dienas pirmajā pusē, lai pēcpusdienā un vakarā atliktu laiciņš arī sev.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien jāpatur prātā, ka elastīgums, spēja noskaņoties uz partnera viļņa un objektivitāte attiecībās ir priekšrocība. Novērtējiet savas izredzes, tomēr šodien nevajadzētu sākt kādus jaunus darbus vai projektus.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Konflikts starp esošo un vēlamo ir vairāk nekā redzams. Saņemsiet ļoti skaidru vērtējumu par to, cik tad īsti stabila ir jūsu dzīve. Nebūs viegli uzstādīt jaunus mērķus sev, bet tas ir jādara. Neignorē savu intuīciju!

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien būs ļoti stabils emocionālais stāvoklis. Ja vien apzināti nemēģināsiet izjaukt savu iekšējo līdzsvaru ar kādiem verbāliem uzbrukumiem vai agresīvu rīcību (un to nedarīs arī neviens cits), sveikā izkulsieties no jebkuras situācijas.

 

 

lauva-mil-horLauva

Ja vēlies saglabāt līdzsvaru starp saviem ietaupījumiem un pēkšņiem izdevumiem, jārīkojas aktīvi. Ar komunikabilitāti, diplomātiju, solījumiem un pierunāšanas spēju cauri vien netiksi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Dramatiski pieaug iespēja, ka starp tevi un partneri izcelsies nesaskaņas. Savstarpēji apvainojumi un apsūdzības, kas var likt ķerties pie skarbiem vārdiem un dusmās pateikt to, ko nemaz nedomā. Lai gan situācija neveicina atklātību, jācenšas izrunāties. Viss beigsies labi!

 

 

svari-mil-horSvari

Uzmanies jebkuras sarunas laikā, nepatīkamas vārdu apmaiņas var ietekmēt veselību un nebūtu vēlamas. Mēģiniet norobežoties no apkārtējām negācijām. Attiecībās ar tuvajiem var iezagties spriedze.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ja tev ir bērni, šī var būt saspringta diena, domājot par viņu veselību un drošību. Par laimi, šī diena ļaus arī izvērtēt savas prioritātes, darboties efektīvi un lietderīgi visās jomās.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dvēseles enerģiju nāksies novirzīt dažādām ar mājsaimniecību saistītām lietām. Ģimene var atklāti izrādīt neapmierinātību, ka tik ilgas stundas velti darbam un personīgajiem panākumiem, viņu interešu vietā izvēloties savus plānus. Padomā par to!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Svarīgu ideju realizēšanu atliec uz nākamo nedēļu, šī diena nebūs īstā. Šīs dienas emocionālais fons ir diezgan nestabils un tavu uzmanību bieži novērsīs nenozīmīgas lietas.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Palielinās finanšu problēmu iespējamība un jūsu kreditors var nebūt no pacietīgākajiem. Dariet visu, lai šādās problēmās vairs neiekultos. Pēcpusdienā gaidāma arī kāda patīkamāka ziņa vai tikšanās.

.

 

 

zivis-mil-horZivis

Patērējot vairāk enerģijas, jums izdosies uz vēlamo rīcību pielauzt jebkuru sarunu biedru. Šodien spēsiet ieskatīties savā dvēselē un saprast, kas ir tas, ko vēlaties. Paturiet gan arī prātā, ka lietas nenotiek pašas no sevis un zināmas pūles būs jāpieliek jebkurā gadījumā.

Iepriekšējais raksts“Latvijas Valsts ceļi” nāk klajā ar paziņojumu
Nākamais rakstsIzplatīts brīdinājums par laiku tuvākajās stundās