Diena sniegs asākus un intensīvākus notikumus. Pieliec spēkus un pūles, samazinot nepatīkamo notikumu iespējamību. Labākais veids kā izvairīties no negatīvisma ir nekomunicēt ar tiem, kuri ir naidīgi noskaņotu pret tevi.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev ir jābūt ne tikai savam viedoklim par teju visu šajā pasaulē, bet jāspēj ieklausīties, kas citiem sakāms par konkrēto gadījumu, izrādi interesi par viņu viedokli. Zvaigznes paredz, ka tevi šodien var sagaidīt šķēršļi, kas saistīti ar izglītību vai savu perspektīvu paplašināšanu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Iespējams, kļūs arvien grūtāk risināt sadzīves problēmas, izmantojot vien savu personisko šarmu. Tu vari turpināt smagi strādāt pie saviem plāniem, taču vari nesaredzēt vēlamos rezultātus. Tas nebūs tas, pie kā parasti esi pieradis. Centies neļauties stūrgalvībai un paviršībai finansu jautājumos.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka tu vari kļūt par liecinieku domstarpībām starp taviem vecākiem vai ķildas piemeklēs tavas attiecības. Rīkojies konstruktīvi, neļauj sakāpinātajām emocijām gūt virsroku. Ieelpo dziļi un apzinies, par ko patiesībā sākās šis strīds, neejiet dziļāk!  Šodien ļoti pārdomāti tērē naudu, pastāv iespējamība, ka zaudēsi modrību un maciņu atvērsi daudz plašāk nekā vajadzētu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Planētu stāvoklis iezīmē, ka  izsīkums, nogurums, pārmērīgs vēsums tev nav vēlams. Ja tu atmetīsi un neievērosi iepriekš izplānoto un nostiprināto darba vai veselības režīmu, tam var būt negatīva ietekme uz tavu fizisko labsajūtu. Ja tev ir mājdzīvnieks, uzmani viņa pašsajūtu.

 

 

lauva-mil-horLauva
Šī ir laba diena jautrām aktivitātēm. Tomēr, ja tu neievērosi dažus nepieciešamos piesardzības pasākumus, piemēram, nepārliecināsies, ka tev ir pietiekami daudz līdzekļu, kopējā atmosfēra var būt nedaudz pabojāta. Zvaigznes uzsver, ka tev šodien nevajadzētu paplašināt savu paziņu loku, tā vietā baudi kvalitatīvu mijiedarbību ar savu patieso un labāko draugu.

 

jaunava-mil-horJaunava
Ir iespējams, ka tev būs jāuzņemas atbildība ģimenes lietās. Var rasties atsvešināšanās sajūta un neizpratne starp tevi un ģimenes locekļiem, tev vistuvākajiem cilvēkiem.  Lai ko tu šodien darītu, nesteidzies – tas radīs nevajadzīgu  satraukumu, mudinot apkārtējos aizsargāties un stimulējot jaunu konfliktu veidošanos.

 

svari-mil-horSvari
Zvaigznes norāda, ka tev šodien ir jābūt izvēlīgam savos kontaktos, tas nāks tikai par labu. Šādi aiztaupīsi laiku,  ko iztērēsi komunicējot ar nenobriedušām paziņām. Kādas senākas attiecības var kalpot kā vilšanās vai rūpju avots. Ja dodies uz ārzemēm, īpaši pārliecinies un raugi, ka ievēro šīs zemes noteikumus un tradīcijas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Planētu stāvoklis norāda, ka tev šodien vēlams izvairīties no pirkumiem,  līdzekļu tēriņiem, kā arī jaunu finansu iniciatīvu izvirzīšanas, neatkarīgi no tā, vai plāno izmantot savu kapitālu vai sadarbosies ar citiem. Šodien var nākties mainīt dažas no savām materiālajām stratēģijām un, iespējams, pat būs jāuzliek daži konkrēti ierobežojumi.
 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Zvaigznes iezīmē, ka tevi šodien var pārņemt pamatīgas bailes vai šaubas par pagātni. Visticamāk, tev trūkst uzticības. Tomēr, neraugoties uz iekšējām šaubām, spēsi atgūties pēc grūtiem uzdevumiem. Būsi pārliecināts, ka, lai rastu panākumus, ir jāpārvar savas skumjas, bažas un bailes no neveiksmēm. Šī diena var paiet cīnoties ar savām negatīvajām iekšējām sajūtām, taču rīt – būs atkal jauna diena!
 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tavas attiecības ar tuviniekiem vai kontakti ar ārzemniekiem tiks papildināti ar dažām grūtībām. Citu cilvēku filozofiskās pārliecības vai tiesiskais stāvoklis var likt tev kļūt piesardzīgam vai novērsties. Sliktākajā gadījumā, tev var rasties aizdomas, ka tiek veidotas un plānotas dažas provokācijas, ar mērķi ievainot tevi.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 
Šodien zvaigznes tev dos labas un diezgan interesantas iespējas pašizpausmēm. Tavi līdzjutēji un atbalstītāji būs gatavi palīdzēt un pastāvēt par tevi. Neskatoties uz to, ka tev šķitīs, ka apkārt būs daudz grūtību, tavs ceļš uz laimīgu nākotni būs viegls. Jaunas iespējas būs saistīta ar vairākiem pienākumiem un arī ierobežojumiem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tavs ceļš šodien būs dziļš un pamatīgs. Tomēr planētas norāda, ka šis nav labākais laiks, lai apmeklētu oficiālus pasākumus, mainīt darbu vai censtos gūt popularitāti. Neesi savu apkārt esošo cilvēku pretinieks, pat, ja notiek kaut kas tāds, kas tev nepatīk, visticamāk, vainojami ir apstākļi. Ļauj saviem mīļajiem domāt citādāk!

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan jaunas ziņas pat turpmākajās 7 dienās gaidāmo laiku – un tās iepriecinās daudzus!
Nākamais rakstsMediķi: Nekavējoties jāievieš stingri Covid-19 ierobežojumi