Parūpējies par saviem mīļajiem, taču nekļūsti pārāk emocionāls.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem šī sdiena sniegs vairākas iespējas nodibināt saikni ar citiem. Parasti tu izvairies no komunikācijas ar līdzcilvēkiem un pilnībā nododies darbam, taču šodien gan apkārtējie, gan tu pats būs saprotoši un atvērti sarunām.

 

versisVērsis

Vēršiem šodien nāksies ne tik daudz runāt, kā klausīties. Tev patīk sadarboties ar citiem, taču neesi sevišķi komunikabls. Pastāv liela iespēja, ka tevi uzrunās tie, kuri parasti neuzdrošinās uzsākt ar tevi sarunu.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušo komunikablo personību manāmi ietekmēs mēness Lauvas zīmē, kā rezultātā sarunas ar citiem var nevesties tik raiti kā ierasts. Komunikācija šajā dienā spēlēs lielu lomu un, diemžēl, tam var būt arī visai negatīvas sekas.

 

vezisVēzis

Vēžiem šodien var gadīties saskarties ar grūtībām pārslēgties no darba uz mājām, kā rezultātā komunikācija ar apkārtējiem nebūs sevišķi veiksmīga un saikne ar ģimenes locekļiem var tikt sašķelta. Centies vairāk ieklausīties citos.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie šodien būs pārliecinātāki kā ierasts, kas var izrādīties visai bīstami dēļ tavas valdonīgās personības. Izvērtē un izanalizē savas komunikācijas prasmes un veidus, lai saprastu, kā vislabāk kontaktēties ar citiem šajā dienā.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām šodien nāksies dzirdēt daudz brīnumu, it īpaši no Lauvas un Mežāža zīmju pārstāvjiem, kuri šodien būs sevišķi pļāpīgi un runātīgi. Visticamāk, informācija, kas nonāks līdz tavām ausīm, nebūs vērtīga, taču tā var kaut kādā veidā iedragāt tavu ego.

 

svariSvari

Svariem ieteicams vairāk laika pavadīt ar Lauvām un Skorpioniem. Lai gan lieli konflikti nav gaidāmi, pastāv liels risks dažādiem pārpratumiem, sevišķi no Lauvas zīmē dzimušo puses, kuri sevi nostādīs neērtā situācijā vai no Skorpioniem, kuri var kļūt pārlieku agresīvi.
 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem vajadzētu pēc iespējas ilgāk turēt mēli aiz zobiem. Atsevišķas sarunas ar konkrētiem cilvēkiem var pamatīgi izvest tevi no pacietības, taču ieteicams būt apdomīgam un fokusēties uz to, ko apkārtējie cenšas pateikt, nevis to, kā viņi to dara.
 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem ieteicams paklusēt un vairāk ieklausīties citos. Lai gan tu savā ziņā spēsi apslāpēt apkārt valdošo spriedzi, komunikācija ar citiem var neizdoties tik veiksmīga kā iecerēts.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie šodien centīsies rast vairāk kontakta ar kolēģiem, taču tas var piedzīvot pamatīgu izgāšanos. Šī diena radīs vēlmi vairāk socializēties, tomēr komunikācijas prasmes tas neuzlabos. Centies citos ne tikai klausīties, bet arī ieklausīties

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem šodien vajadzētu būt īpaši izvēlīgiem attiecībā uz sarunu tematiem. Apkārtējie būs ļoti atvērti, runātīgi un tas var likt arī tev būt pļāpīgākam kā ierasts, kā rezultātā spļausi pār lūpām visu, kas uz mēles.
 

 

zivisZivis

Tev lieliski izdodas saprast citus un viņu rīcību un šodien šī spēja būs sevišķi noderīga. Ja iespējams, dodies talkā Svariem, lai, darbojoties komandā, varat panākt, ka apkārtējie viens otrā vairāk ieklausās.
 

 

Lai diena izdevusies!

 

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 5.-11. aprīlis
Nākamais rakstsKā tagad klājas Rasmas kundzei, kurai pirms gada transplantēja sirdi? – VIDEO