Auns

Šodien ienirsi savās romantiskajās fantāzijās. Iztēlosies, ka tava simpātija ir atbildējusi uz tavām jūtām un jūs esat izveidojuši skaistu pāri. Vakarā tevi atgriezīs realitātē kāds telefona zvans, pateicoties kuram uzzināsi, ka tavs sirdsāķītis plāno pārvākties uz citu pilsētu. Nu tev atliks saņemties un doties pretī savam sapnim, īpaši nekavējot laiku. Runā un dari visu, kas nepieciešams, lai noturētu viņu savā tuvumā.

 

Vērsis

Šodien ieteicams neveikt izmaiņas savā ārējā tēlā. Šāda veida eksperimenti var būt visai bīstami, it īpaši, ja runa ir par plastisko ķirurģiju vai jebkāda veida injekcijām. Atceries, ka šādas vēlmes kvalitatīvi realizēt varēs tikai un vienīgi augstas klases speciālists. Tādēļ, ja esi lēmis par labu lielām pārmaiņām, vispirms atrodi profesionāli, kuram labprātīgi uzticēt savu skaistumu un veselību.

 

Dvīņi

Šodien vilšanos sagādās kāds sens draugs. Tu pastāstīsi viņam,  cik ļoti tava dvēsele ilgojas pēc kāda īpaša cilvēka, kā arī parādīsi draugam šīs personas profilu sociālajos tīklos, kas vēlāk izrādīsies milzu kļūda. Tev aiz muguras tavs “draugs” uzsāks saraksti ar tavu simpātiju, soli pa solim iekarojot viņa/viņas sirdi. Lieki teikt, ka jūsu draudzībai būs pienācis gals.

 

Vēzis

Šodien sakautrēsies par kāda kolēģa izteikto komplimentu. Šis cilvēks liks tev manīt, ka ir ieinteresēts tevī ne tikai profesionālā ziņā, bet arī ieinteresēts tevī kā harizmātiskā un pievilcīgā personā. Ja dienesta romāns neietilpst tavos plānos vai jau esi attiecībās, ieteicams pēc iespējas ātrāk darīt to zināmu arī kolēģim. Taktiski izskaidro, ka jūs nevarat un nevarēsiet būt kopā.

 

Lauva

Šī diena tev būs visādā ziņā izdevusies. Darbā uzzināsi jaunumus, ka esi pasludināts par mēneša labāko darbinieku. Mājās, daloties iepriecinošajā ziņā ar ģimenes locekļiem, atklāsi, ka arī tavs mīļotais cilvēks drīzumā saņems ievērojamu apbalvojumu. Tas nozīmē, ka jums nebūs jāslīkst parādos, veicot kādu dārgu un kārotu pirkumu.

 

Jaunava

Šodien tevi nokaitinās tavas otrās pusītes uzvedība. Tev klātesot, viņš uzsāks flirtu ar kādu tavu nesen iepazītu draugu vai kolēģi. Tas nepavisam nesaskanēs ar to, ko nesen klāstīji citiem par savu partneri – ik viņš gādīgs, mīlošs, uzticams. Sava drauga acu skatienā nolasīsi šaubas par šī cilvēka uzticību. Viss, ko varēsi darīt, lai izkļūtu laukā no šīs kutelīgās situācijas, būs pasniegt notiekošo kā joku.

 

Svari

Šodien atteiksies no dalības kādā daudzsološā, ar ceļošanu saistītā projektā. Tavs partneris uzstās uz to, lai atsakies, jo nevēlēsies, lai pavadi vairākas dienas tālu prom, kolēģu kompānijā. Darbā tavu atteikšanos no šī komandējuma nesapratīs – vairumam tā šķitīs absurda. Ieteicams ieklausīties kāda pieredzējušāka kolēģa teiktajā. Iespējams, viņam ir taisnība, sakot, ka cilvēks, kurš stājas ceļā taviem karjeras sasniegumiem, nav pelnījis tavu cieņu.

 

Skorpions

Pastāv liels risks, ka šodien sabojāsi savu reputāciju profesionālajā vidē. Lai no tā izvairītos, rūpīgi pārbaudi paveiktos darbus un projektus, pirms iesniedz tos apstiprināšanai savai priekšniecībai. Jo īpaši tam pievērst uzmanību vajadzētu tiem, kuri pie projekta strādājuši kopā ar iesācēju konkrētajā jomā. Iespējams, tas nebiji tu, kurš pieļāva kļūdu, bet cilvēks, kurš vēl nav gana kompetents un zinošs, tādēļ tavs uzdevums ir pārskatīt ne tikai savu, bet arī viņa veikto darbu.

 

Strēlnieks

Šodien nespēsi atkost kāda cilvēka patiesos nolūkus. Visu dienu viņš traucēs tevi ar telefona zvaniem un īsziņām, stāstot, cik ļoti tu viņam patīc. Vakarā tu beidzot piekritīsi tikties ar šo personu un, spriežot pēc viņa uzvedības, sapratīsi, ka viņš nav nemaz tik ieinteresēts tevi patiesi iepazīt. Tu viņam esi tikai kārtējā trofeja vai kāds, ar kura palīdzību ieriebt kādam savam pretiniekam.

 

Mežāzis

Šī diena nepaliks atmiņā ar ko īpašu. Padarīsi savus ikdienas pienākumus, pēc kuriem nodosies mierīgai, laiskai atpūtai kopā ar ģimeni. Lielāko daļu laika pavadīsi, pārbaudot sava bērna mājasdarbus. Tas būs līdz brīdim, kad pie durvīm piezvanīs kaimiņš, lai pastāstītu jaunumus kopīgo paziņu dzīvē.

 

Ūdensvīrs

Šodien raizes sagādās mājdzīvnieka veselības stāvoklis. Tu pat sazināsies ar veterinārārstu, lai pakonsultētos par konkrēto situāciju. Par laimi, ārsts tevi nomierinās un pārliecinās, ka nekas traks nav noticis un jau drīz viss atkal būs labi. Jau vakarā tavs četrkājainais draugs būs krietni možāks un iepriecinās tevi ar savu rotaļīgumu.

 

Zivis

Šo dienu pavadīsi, rūpējoties par savu ārējo izskatu. No rīta, ieraugot sevi spogulī, pamanīsi nelielu trūkumu sevī. Nolemsi, ka nespēj ar to samierināties un centīsies pēc iespējas ātrāk konkrēto problēmu atrisināt. Diemžēl, tas prasīs vairāk laika un līdzekļu, nekā biji plānojis, turklāt, galu galā, neviens no apkārtējiem pat nepamanīs veiktās pārmaiņas.
 

 

Lai jauka diena!

 

Iepriekšējais rakstsNegaidītas ziņas latviešiem, kuri bija sataisījušies kruīzā Rīga – Stokholma
Nākamais rakstsFani apmulsuši pēc TV zvaigznes Magones jaunākajām izdarībām