Šajā dienā vēlams piedomāt pie tā, lai personīgās emocijas neietekmētu darbu. Varbūt ir kāds cits veids kur un kā izpaust savas sajūtas?

 

auns-mil-horAuns

Auniem pašreizējais zvaigžņu stāvoklis ir īpaši labvēlīgs. Tas uzlabos tavas komunikācijas prasmes, kuras varēsi arī likt lietā. Dari kas darāms, taču pievērs uzmanību apkārtējiem cilvēkiem – var gadīties, ka pavērsies kāda jauna iespēja. Nebaidies riskēt.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Vērši nav īpaši komunikabli, taču šodien vēlams savas komunikācijas spējas uzlabot. Prasme vest sarunas ir būtiska jebkurā profesijā un dažkārt nākas darīt kaut ko tāpēc, ka vienkārši vajag darīt. Centies uzturēt sarunas īsas, lai lieki netērētu savu laiku.

 

dvini-mil-horDvīņi

Labvēlīga diena Dvīņiem. Šodien tīkamus sarunu biedrus atradīsi ik uz stūra, jo runātīgi būs pat tie, kas ierasti labprātāk klusē. Izvairies no sarunām ar pārlieku aizņemtiem cilvēkiem vai tiem, kuri nav noskaņoti komunikācijai – tas var izvērsties diezgan asā vārdu apmaiņā.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem ieteicams veltīt laiku draugiem un ģimenei. Šajā dienā visi būs atvērtāki un komunikablāki kā ierasts, līdz ar to labs laiks sarunām. Iespējams, ir kādi ilgstoši neatrisināti jautājumi, kuros vari nākt talkā ar savu palīdzību vai padomu. Centies iedziļināties problēmas saknē, lai rastu tās atšķetinājumu.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas zīmē dzimušie ir visai sociāli cilvēki, taču ar tendenci lūkoties uz lietām subjektīvi, tikai no sava skatu punkta, kas nereti traucē izveidot pozitīvu komunikāciju ar apkārtējiem. Rūpes un vēlme saprast otru šodien sasniegs arī tevi, līdz ar to būsi patiess un labsirdīgs. Laba diena, lai uzsāktu jaunu draudzību un/vai ietekmētu citus.

 

jaunava-mil-horJaunava

Tu neesi sevišķi runātīgs, taču no komunikācijas izvairīties nevari – kaut piespiedu kārtā tajā jāiesaistās darba vai sociālā stāvokļa dēļ. Apsver iespēju šodien atrast laiku tām sarunām vai tikšanām, kuras kādu laiku esi atlicis. Šodien, kaut nedaudz, bet tomēr vairāk kā ierasti tās izbaudīsi, kā rezultātā būsi tikai ieguvējs.

 

svari-mil-horSvari

Svariem īpašas rūpes un raizes šī diena nesagādās – apkārtējie paši labi pratīs atrisināt savas problēmas un tava iesaistīšanās nebūs nepieciešama. Izmanto šo dienu kā iespēju vairāk iepazīt un izprast apkārtējos, lai zinātu, kādu pieeju saskarsmē ar viņiem lietot saspringtākās dienās.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tavs dzēlīgais raksturs šodien būs asāks kā ierasti, taču, tā kā apkārtējie būs zvaigžņu stāvokļa ietekmēti, maz ticams, ka kādu spēsi dziļi aizskart. Centies savu vēlmi izteikties likt lietā melnajā humorā, sarkasmā vai kāda cita paķircināšanā.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Apsver iespēju pavadīt laiku ar tuvākajiem draugiem. Labs laiks, lai tos vairāk izprastu, tādejādi nostiprinot vēl ciešāku saikni jūsu starpā. Izvairies no cilvēkiem, ar kuriem nav īpaši labas attiecības – no drauga līdz ienaidniekam ir tikai viens solis.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Izmanto šī brīža zvaigžņu stāvokli savā labā. Šodien spēsi vairāk izprast apkārtējos un sarunās būsi krietni pārliecinātāks kā ierasti. Liec lietā šīs prasmes, lai iegūtu sev vēlamo no kolēģiem vai priekšniecības.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīriem, kā vienmēr, būs iespēja panākt progresu ar savu apdomību un karu ar savu degsmi. Šodien būsi visai straujš savos vārdos un darbos, kas padarīs tevi pārliecinošu argumentos. Ja runāsi gana ieturēti, iespējams, gūsi uzvaru, taču var gadīties arī, ka tikai pieliesi eļļu ugunij.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivju zīmē dzimušie ir ļoti jūtīgi uz apkārt notiekošo un apkārt valdošo noskaņojumu. Šodien tev būs grūti nošķirt savas emocijas no citu cilvēku emocijām. Var gadīties, ka nāksies palīdzēt tuvākajiem problēmu risināšanā, taču esi piesardzīgs, lai pats nenonāktu neērtā situācijā.

 

Iepriekšējais rakstsKundzīte Rīgā ignorē luksoforu un gandrīz saņem skarbu mācību – VIDEO
Nākamais rakstsIzskan nepatīkamas ziņas par to, cik jau drīzumā varētu maksāt litrs degvielas