Kopumā šī solās būt ļoti mierīga, klusa un labvēlīga diena. Var nākties pacīnīties ar kādu savu iekšējo konfliktu. Visticamāk, tas būs tāpēc, ka no viens puses tu esi apmierināts ar savu dzīvi, viss ir kārtībā, bet no otras – sāksi domāt par to, ko varētu darīt, lai kaut ko vēl uzlabotu, domāsi vai un kā dodies pareizā virzienā. Apzinies savus mērķus!

 

Auns

Šodien varēsi ļauties savam romantiskajam fantāzijas spēkam. Ja šobrīd tev nav attiecību, iespējams, tavu uzmanību piesaistīs kāds ļoti īpašs cilvēks. Ticams, ka kopā pavadīsiet laiku un tu jau būsi gatavs ar viņu kopā doties kaut uz pasaules malu. Runā un rīkojies tieši tā, kā jūties, neizliecies.

 

 

Vērsis

Šodien nav ieteicams neko mainīt savā izskatā, nav vēlams uzsākt fiziskās slodzes treniņus. Vēl bīstamāk ir tas, ja šodien ieplānotas kādas medicīniskas procedūras. Un, ja bez tām neiztikt, tad uzticies tikai profesionāļiem, par to neaizmirsti. Ja patiesi vēlies kaut ko mainīt sevī, esi drošs, ka uztici savu skaistumu un veselību speciālistam.

 

 

Dvīņi

Šodien iespējama vilšanās kādā senā draugā. Ticams, tas notiks tāpēc, ka stāstīsi šim cilvēkam par to, ka kāds cilvēks ir izraisījis spēcīgas jūtas tavā dvēselē, iespējams, pat parādīsi šo cilvēku sociālajos tīklos, taču tā būs liela kļūda. Iespējams, pašam negribot, tavs draugs arī sāks just lielas simpātijas pret šo cilvēku, sākot rīkoties tev aiz muguras. Tiesa, par šāda drauga zaudējumu tev nevajadzētu skumt, jo šādi cilvēki tev nepavisam nav vajadzīgi.

 

 

Vēzis

Šodien, iespējams, tev nāksies risināt kādas koleģiālas attiecības. Ticams, ka kāds no taviem darba biedriem tev atzīsies, ka domā, ka jūs abus saista kas stipri vairāk nekā tikai kolēģu attiecības. Ja tas tā nav no tavas puses vai arī tev jau ir romantiskais partneris, dari to zināmu šim cilvēkam, skaidri pasakot, ka starp jums nekas nav un arī nebūs.

 

 

Lauva

Šī diena spēs radīt prieku dažādos tavas dzīves virzienos. Iespējams, labas ziņas saņemsi arī saistībā ar savu darbu. Tāpat, labas ziņas saņemsi arī mājās, iespējams, tās būs saistītas ar tev mīļa cilvēka panākumiem. Ticams, ka šīs ziņas un jaunās iespējas palīdzēs atrisināt kādas iepriekš radušās problēmas.

 

 

Jaunava

Šodien, iespējams, nāksies izjust pārsteigumu par kāda sev tuva cilvēka rīcību. Ticams, ka tas būt tādēļ, ka šis cilvēks tavā klātbūtnē uzsāks flirtu ar savu jauno draugu vai pavadoni. Tas būs pilnīgi pretrunā ar viņa daiļrunīgo stāstu par sevi un savu labāko pusi. Tas tevi patiesi pārsteigs. Tu sāksi domāt par to, vai šis cilvēks patiesi ir uzticams. Taču viss, ko pašlaik vari darīt, pārvērst šo situāciju jokā.

 

 

Svari

Var gadīties, ka šodien tev nāksies atteikties no daudzsološa un lieliska plānota ceļojuma plāna. Ticams, ka to nāksies darīt, jo to pieprasīs greizsirdīgs partneris, jo viņš nebūs ar mieru, ka pavadi laiku sava kolēģa kompānijā. Darbā gan šis tavs atteikums un paskaidrojums netiks uzskatīts par nopietnu, drīzāk pat tiks nodēvēts par absurdu. Ieklausies kāda pieredzējuša kolēģa teiktajā. Visticamāk, viņam ir taisnība par to, ka persona, kura tev traucē attīstīties, nav cienījama.

 

 

Skorpions

Šodien tu būtiski vari sabojāt savu profesionālo reputāciju. Tas nenotiks, ja rūpīgi pārbaudīsi savu pašreizējo projektu, pirms nodosi to augstākā līmeņa vadībai. Šis ieteikums tev būs divtik noderīgs, ja pie projekta tev bija jāstrādā kopā ar iesācēju. Iespējams, ka tu neesi pieļāvis nevienu kļūdu, taču nāksies uzņemties atbildību, ja tāda būs bijusi no tava jaunā kolēģa puses, tāpēc esi uzmanīgs.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev būs grūti saprast kādas personas patiesos nodomus. Ticams, ka šodien šis cilvēks tev centīsies iestāstīt, cik ļoti tu viņam patīc, cik esi brīnišķīgs un jauks. Ja tu piekritīsi satikties ar šo personu, ticams, ka sapratīsi arī šīs intereses iemeslu. Var izrādīties, ka esi kā vēlama trofeja šim cilvēkam, jo viņš nolēmis ar kādu sacensties. Centies izzināt patiesos iemeslus.

 

 

Mežāzis

Šī diena tev nesolās palikt atmiņā ne ar ko īpašu. Tu veiksmīgi varēsi paveikt visus savus pienākumus, lai pēc tiem izbaudītu laiku ar saviem mīļajiem cilvēkiem. Mežāži, kuriem ir bērni, lielāko daļu laika pavadīs viņu sabiedrībā – gan spēlējoties, gan kopīgi darot mājas darbus. Vakars var izvērsties patīkams kāda jauka kaimiņa vai drauga kompānijā.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tu nebūsi apmierināts ar sava mājdzīvnieka veselību. Ticams, lai atrisinātu šo situāciju, nāksies sazināties ar vetārstu. Par laimi, ārsts neko bīstamu dzīvnieka veselībai neatklās un solīs, ka jau pēc pāris dienām viņš būs vesels. Un patiesi – jau ātri vien redzēsi, ka dzīvnieciņam kļūst labāk un varēsi atviegloti uzelpot.

 

 

Zivis

Šodien tu darīsi visu, lai pēc iespējas uzlabotu savu izskatu. Ticams, ka no rīta, palūkojoties spogulī, tu ieraudzīsi kaut ko, kas tevi neapmierinās, tāpēc centīsies darīt visu, lai šo nepilnību labotu. Var gadīties, ka šis process prasīs vairāk laika un pūļu nekā sākumā domāts. Ticams ir arī tas, ka pēc šīm pūlēm tāpat neviens nepamanīs, ka esi ko darījis sava skaistuma labā.

 

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 9. – 15. maijs
Nākamais rakstsSliktas ziņas arī tiem iedzīvotājiem, kuri apkurei izmanto malku