Brīnišķīgs laiks, lai ceļotu. Neļauj novembra laikam sevi iebiedēt. Izbaudi laiku, velti mirkli sev, parūpējies par savu labsajūtu un esi ar cilvēkiem, kurus mīli!

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien nesolās būt nekas īpašas ievērības cienīgs. Visticamāk, šo dienu pavadīsi mājās, skatoties televizoru. Iespējams, būsi pārlieku slinks, lai ļautos draugu ielūgumam kaut kur kopā doties, jo tu nevēlēsies pamest ērto dīvānu un veltīt laiku pucēšanās procesam.

 

 

versis-mil-horVērsis

Padomā par lietām, kam kādu laiku neesi pievērsis uzmanību. Iespējams, tieši kaut kas no tā visa šodien ļaus tev saprast, kā gūt ievērojamus panākumus. Var gadīties, ka šodien iztērēsi vairāk naudas par dažādiem niekiem un saldumiem nekā dari to parasti.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tev nāksies uzņemties rūpes par kādu sev mīļu cilvēku. Ļoti iespējams, ka rīta agrumā saņemsi zvanu no kāda vecāka gada gājuma radinieka, kuram tu nespēsi atteikt palīdzību, tāpēc dosies pie viņa. Tā rezultātā šī diena paies daudz citādāk, nekā sākotnēji biji cerējis.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien nāksies uzsākt tev izrakstīto zāļu lietošanu. Tev būs sajūta, ka tava imūnsistēma tomēr netiek galā ar rudens laiku, tāpēc tu centīsies palīdzēt savam ķermenim, cik vien iespējams. Tā vietā, lai dotos kaut kur izklaidēties, labāk pavadi vakaru mājās pie televizora vai labas grāmatas ar tējas krūzi rokās.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena solās interesantāka būt vientuļajām Lauvām, jo šodien iespējama interesanta romantiska rakstura tikšanās. Iespējams, sarunas ar šo cilvēku tu uzsāksi sociālajos tīklos, vai varbūt jau esi to izdarījis, un šodien jūs abi nolemsiet tikties realitātē. Visticamāk, šis cilvēks būs tieši tāds, par kādu sapņoji – gan iekšēji, gan ārēji. Ticams, ka uzsāksiet ilgstošas attiecības.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šo dienu, iespējams, pavadīsi tālu prom no mājām. Iespējams, tas tāpēc, ka kāds draugs aicinās tevi pavadīt laiku pie sevis – uz māju, kas atrodas ārpus pilsētas, tavas ierastās ikdienas. Tur varēsi baudīt neaizmirstamus mirkļus gan jaukā sabiedrībā, gan atmosfērā un vidē.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien varēsi lieliski atpūsties, pievēršoties gan savam ķermenim, gan dvēselei. Vari doties uz pirti vai baseinu ar dažiem tuviem draugiem un vakarā apmeklēt kādu kultūras pasākumu. Tas ievērojami bagātinās tavu iekšējo mieru un sniegs tev daudz neaizmirstamu mirkļu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien, visticamāk, tu visiem spēkiem centīsies izvairīties no sarunām par un ap savu personīgo dzīvi. Par notikumiem, jo īpaši savā mīlas dzīvē, tu nevēlēsies dalīties pat ar vistuvākajiem. Ļoti iespējams, ka tādā veidā slēpsi no apkārtējiem, ka tavās attiecībās viss nav tā, kā tu vēlētos, taču tu negribēsi, lai kāds par to zina vai pat nojauš.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu varēsi lieliski pavadīt laiku kopā ar saviem jaunākajiem radiniekiem, visticamāk – bērniem vai mazbērniem, ja tev tādi ir. Tu varēsi doties ar viņiem uz kādu izklaides pasākumu vai kino, varbūt izlemsiet apmeklēt kādu radinieku, kurš būs ārkārtīgi priecīgs, jūs visus satiekot.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien iespējama ļoti neparasta romantiska rakstura tikšanās. Iespējams, tev to speciāli kāds sarūpēs, jo vēlēsies, lai tu kaut ko maini savā ikdienā. Var gadīties, ka sākotnēji tu būsi nikns par šādu uzdrīkstēšanos, taču vēlāk sapratīsi, ka viss norisinās lieliski. Ja esi viens, iespējams, šodien satiksi savu ideālo partneri.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien, visticamāk, tu beidzot atbrīvosies no kāda parāda, kas jau ilgstoši tevi saistījis ar kādu. Visticamāk, tu beidzot nomaksāsi kādu lielāku maksājumu, ko uzskatīsi par lielisku iemeslu svinībām, saaicinot kopā savus tuvākos cilvēkus.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien, visticamāk, tu darīsi pārsvarā visu to, ko tev lūgs tavs partneris. Iespējams, tas tāpēc, ka tu nevēlēsies padarīt situāciju sliktāku kāda vakardienas incidenta dēļ. Taču atceries, ka ikvienam ir tiesības uz savu viedokli un dzīvi. Ja nepieciešams, mēģini rast kompromisu un vislabāk, vienkārši pārrunājiet notikušo!

 

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsKiviču ģimene piedzīvo starpgadījumu veikalā
Nākamais rakstsZināms šova “Lauku sēta” šī gada uzvarētājs!