Dienas pirmā puse būs izteikti labvēlīgs laiks visu tavu ieceru piepildīšanai. Tomēr neskaidrības un dažādas sarežģītas situācijas liks tev šķēršļus. Šis nav brīdis, kad ļauties šaubām un pesimismam, mēģini pasaulē saskatīt krāsas un labo!

 

auns-mil-horAuns

Īsi pirms pamošanās var būt noslēpumains un zīmīgs sapnis. Dienas sākums sola pozitīvas emocijas un atmiņas. Ja vēlies veltīt īpašu uzmanību un rūpes mīļotajam cilvēkam, tev vajadzētu to darīt rīta pusē, esi oriģināls un kodolīgs.

 

versis-mil-horVērsis

Dienas pirmā puse nebūs piemērota dažādiem biznesa darījumiem, naudas lietu kārtošanai, jo tavas domas vairāk klīdīs pie dzīves piedāvātajām baudām vai neatrisinātām mistērijām, nekā pie darba. Pēcpusdienā no emocijām pāriesi pie darbiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dienas sākums var izvērsties samērā slinks. Nepieļauj neuzmanības kļūdas un nenododies veltām cerībām. Neuzņemies jaunus svarīgus projektus un pienākumus, vispirms jāieiet darba nedēļas ritmā.

 

vezis-mil-horVēzis

Nesteidzies visu nepadarīto ķert un grābt jau rīta pusē, tā vietā labāk stundu vai divas paņem brīvas. Tava piedzīvojumu kāre par sevi atgādinās, un arī vēlmes var būt visai dažādas un neparastākas kā ierasts. Sagādā kādu mazu prieciņu tuviniekiem.

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena tikai pastiprinās tavas alkas pēc jautrības un izklaidēm. Tu būsi visai jūtīgs, ja runa būs par tavas dzīves intīmo pusi. No rīta puses gaidāma laba ziņa saistībā ar kādu no tavas ģimenes. Pēcpusdienā izturies nopietni un atbildīgi, lai arī ko tu darītu.

 

jaunava-mil-horJaunava

Rīta pastaiga vai izbrauciens būs patīkams, bet vēlāk var izrādīties bezjēdzīgs. Tava darba ikdiena aizritēs gana interesantā gaisotnē, tomēr pievērs uzmanību tam, kas ir patiesība, bet kas – vien tava iedomātā realitāte.

 

svari-mil-horSvari

Sākot dienu ar kādu jauku pirkumu vai gardu ēdienu, tu vari nodrošināt sev labu garastāvokli visai dienai. Sarežģītākās lietas šoreiz atliec uz pēcpusdienu. Jo enerģiskāks tu būsi, jo lielāka iespējamība, ka paveiksi visu iecerēto. Dažas senākas problēmas beidzot var tikt atrisinātas.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Rīta stundas būs īstās, kas ļaus sajust dzīves garšu, īpaši, ja esi dzimis novembra vidū. Šī ir īstā diena, kad atklāt savas jūtas kādam, kuram jau sen to vēlējies paveikt. Pēc tam gan noliec emocijas sāņus, lai varētu koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dienas pirmo pusi ieteicams pavadīt uzticamu cilvēku kompānijā. Dzīves priekus labāk baudīt nostāk no vērīgiem acu pāriem. Dienas otrajā pusē nāc klajā ar savām iniciatīvām, būsi aktīvs un atsaucīgs. Par labu nāks fizisks darbs, bet slodzēm jābūt saprātīgām.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Rīts sāksies ar patīkamiem notikumiem. Esi azartisks un zinātkārs, bet saglabā piesardzību. Tas palīdzēs tev saglabāt savu nosprausto kursu un rīkoties saskaņā ar plānu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Kontaktējoties ar apkārtējiem, dod priekšroku to sabiedrībai, kuri savus vārdus pēc tam pierāda arī ar darbiem. Pretējā gadījumā tavas ciešanas būs ne tikai morālas, bet arī materiālas.

 

zivis-mil-horZivis

Sāc šo dienu cik agri vien iespējams, īpaši, ja esi dzimis marta vidū, un tu redzēsi, kādēļ dzīve ir tik brīnišķīga. Dienas laikā tev radīsies iespējas ne tikai sasniegt jaunas virsotnes, bet arī izlabot iepriekšējās kļūdas.

 

Lai brīnišķīga diena!

 

Iepriekšējais rakstsPensionārs Dobelē pastāsta, ko iesāks ar iespaidīgo laimestu
Nākamais raksts“Vienkārši iegāzos bedrē…” BMW vadītāja stāsta par Ģertrūdes ielā pieredzēto – VIDEO