Auns

Īstā diena, lai rūpīgi aplūkotu un apdomātu savas attiecības un to, kā izturies pret savu partneri. Īslaicīgs vēsums ne vienmēr būs labākais sods, otra pusīte var steigšus meklēt citu aizraušanos vai hobiju, kas kaitēs veselībai. Jums nepieciešama līdz sirds dziļumiem atklāta saruna, kas palīdzēs noskaidrot, vai ir pamats satraukumam.

 

Vērsis

Šodien varēsi izbaudīt pelnīto atpūtu, kuru tik ļoti gaidi jau labu laiku. Svētdienu būs iespēja pavadīt ārpus pilsētas burzmas, vietā, kuru dievini. Uzņemsi tik ļoti vajadzīgo enerģiju, līdz ausīm rokoties dārzā. Protams, nepārspīlē ar pārlieku lielu dārza darba apjomu, citādi efekts var būt pretējs cerētajam.

 

Dvīņi

Šodien saņemsi ziņas, ka jau tuvākajā laikā tevi apmeklēs kāds tuvs radinieks. Šī vēsts tevi iepriecinās. Tomēr tu kritiski aplūkosi savu mitekli un sapratīsi, ka steigšus nepieciešamas kādas pārmaiņas. Tu berzīsi, tīrīsi, mainīsi aizkarus un bīdīsi mēbeles, kamēr rezultāts tevi apmierinās.

 

 

Vēzis

Vēži šo dienu pavadīs lielās cerībās. Tā kā tuvojas sākums kādam lielam un svarīgam projektam, šāds stāvoklis ir visai saprotams. Tiesa, saturies un neļauj lampu drudzim sevi sagraut jau pirms starta. Lūko atrast nodarbi, kas novērsīs domas no tā – apciemo kādu, sporto vai aizej uz kino.

 

 

Lauva

Šodien vari tikt nepatiesi apmelots, turklāt to darīs cilvēks, no kura to gaidīsi vismazāk. Šī persona norādīs, ka tevi interesē tikai nauda, nevis romantiskas jūtas. Nemēģini sevi attaisnot, izmantojot sarežģītas frāzes. Tā vietā centies lietot vienkāršas un labi saprotamas frāzes kā “Dod man iespēju, un es pierādīšu, ka nemēģinu tevi izmantot.”

 

 

Jaunava

Tevi šodien sagaida kāds ļoti izdevīgs pirkums, gluži kā dāvana nokritīs no skaidrām debesīm. Tomēr, lai tas īstenotos, tev īstajā laikā jāatrodas īstajā vietā. Seko savai intuīcijai un viss izdosies. Tieši tāpat intuīcija šodien parūpēsies par tevi arī citās dzīves jomās, piemēram, mīlestībā.

 

 

Svari

Pielūko, lai tava asā mēle šodien pārlieku nepārspīlē. Viens ass un trāpīgs komentārs, un ilgstoša draudzība var sagrūt. Kāds draugs tevis teikto patiesību var uzņemt ļoti smagi, īpaši, ja viņam dzīvē jau tā neveicas. Tāpēc nudien vairākas reizes apdomā ko runā. Kopumā gan diena būs sekmīga. Vakarpusē ieteicams apciemot savus tuviniekus, kuri nav sen redzēti.

 

 

Skorpions

Šodien noteikti neizvirzi savas personīgās intereses pāri ģimenei. Kaļot plānus brīvdienām, ņem vērā tuvinieku ieteikumus. Tomēr būs gana sarežģīti kopīgi visiem vienoties par vienu lietu, tādēļ nebūs liels pārsteigums, ja beigās tāpat katrs darīs ko savu.

 

Strēlnieks

Šodien iespējams zaudēt kontaktu ar kādu cilvēku, ar kuru tu vienmēr sazinies elektroniski un kurš dzīvo tālu no tevis. Viņš neatbildēs sarakstē, necels klausuli un nereaģēs uz citiem mēģinājumiem sazināties. Nepazemojies, pieņem to un palaid šo cilvēku. Jau drīz iespējama kāda tikšanās, kas tavu dzīvi pavērsīs kājām gaisā.

 

Mežāzis

Šodien nav ieteicams vienu pamest ģimenes locekli vai jebkuru citi cilvēku, kuram ir acīmredzamas problēmas. Palīdzi un paskaidro! Dari visu, lai novērstu viņa domas no problēmām – aizejiet iepirkties, paēst, pastaigāties vai uz kino.

 

Ūdensvīrs

Šodien būsi spiests izvēlēties starp ģimeni un draugiem. Esi taktisks un laipns, lai arī kāds būtu iznākums. Vislabāk mēģināt šo dilemmu atrisināt viltīgi. Mēģini novērst problēmas, kas kopīgas gan draugiem, gan tavai ģimenei, īpaši, ja tām ir kopīgas saknes. Ja tev viss izdosies, uzskati sevi par gudru stratēģi.

 

Zivis

Šodien Zivis izmantos katru mirkli, lai būtu kopā ar otru pusīti. Nebur drāmu, ja mīļotais cilvēks grasās kur doties un šoreiz nevēlas atlikt savus plānus tevis dēļ. Tev būs tikai viena izvēle – uzticēties un gaidīt mājās, jo jūs negribat pazaudēt viens otru.

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsGan labas, gan diemžēl ne tik patīkamas ziņas – jaunākā laika prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsNeticami, bet fakts: Ogrēnietis Gunārs vēlreiz laimē jaunu auto sarkanā krāsā!