Zvaigznes norāda, ka  šodien vajadzētu uzlūkot savas problēmas citādāk. Tas palīdzēs saredzēt neparastus risinājumu veidus.

 

aunsAuns

Auni lieliski prot piemērot brutālu spēku, lai panāktu, ka situācija norisinās viņiem vēlamo gaitu. Tomēr ne pietiekami bieži šī rīcība tiek uztverta kā gudra vai taktiska. Šodien šajā horoskopa zīmē dzimušajam būtu jāapsver iespēja izmantot savas smadzenes, nevis muskuļus.

 

versisVērsis

Vērši visbiežāk ir smagi strādājoši cilvēki, kuri bieži vien neticami labi izpilda konkrēto lietu –  konkrētajā veidā, taču mēdz paklupt, kad jāpielāgojas pēkšņām izmaiņām. Zvaigznes norāda, ka tev šodien būtu jāapsver iespēja pamēģināt kaut ko jaunu – uzdevumu vai darbības risināšanas stilu.

 

dviniDvīņi

Tev šodien ir ļoti jāpiedomā pie sava komunikācijas stila un veida. Tas, par ko tu izsakies, bieži vien ir tieši tas pats, kas sakāms citiem, tāpēc apkārt esošie cilvēki var vēlēties jūsu dialogam dziļāku saturu. Šajā dienā laba ideja būs, ja atturēsies no visa, kas ir pārāk pretrunīgs, it īpaši saziņā ar Ūdensvīriem un Skorpioniem.

 

 vezisVēzis
Vēžiem šodien jāapsver iespēja iesaistīties nevis asos argumentos vai kliegšanā, bet gan debatēs. Cilvēki, visticamāk, būs tādā noskaņojumā, lai komunicētu, tāpēc izmanto šo izdevību, lai paplašinātu spēju izteikties. Tieši tāpēc jebkurš neatrisināts jautājums vai pārpratums šodien var tikt realizēts.

 

lauvaLauva

Lauvām vajadzētu sadarboties ar tiem, kuri bieži vien ir izrādījuši tev necieņu vai nelabvēlību. Ļoti ticams, ka šādi cilvēki rīkojas, jo atbild tavām provokācijām. Savukārt citi uzskata, ka esi visai nesaprātīgs. Šodien ir diena, lai pierādītu, ka tas ir aplami.

 

jaunavaJaunava
Tu bieži esi ieinteresēts apsvērt daudzus soļus uz priekšu, kā arī īpaši uzmanīgi strādā ar informāciju. Šodien var būt laba diena, lai paskatītos uz lietām ar jaunu perspektīvu, lai iegūtu kādu nebijušu ieskatu un sagatavošanās darbus, kas ienesīs jaunas vēsmas tavā ikdienas dzīvē.

 

svariSvari
Tev šodien jāapsver iespēja izklāstīt savus visdziļākos uzskatus un dzīves filozofiju. Tavā galvā bieži vien notiek daudz vairāk nekā tu ļauj atklāt sev vārdiski. Bieži vien tas ir tāpēc, ka esi noraizējies, ka apkārtējo vidū netiksi saprasts pareizi. Šodien viņiem ir ne tikai lielāka iespēja izzināt tavas idejas un uzskatus, bet, visticamāk, novērtēt tavus skaidrojumus.

 

skorpionsSkorpions
Tevi šodien sagaida lielas briesmas, ja ļaunprātīgi, nepareizi pielietosi savu indīgo asti. Ir vien dažas lietas, kas var būt vēl postošākas kā ievainota Skorpiona dzēliens – nepamatoti apsūdzētā  – šodien valdošā Dvīņa  sods var būt viens no tiem.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki var būt ārkārtīgi  spēcīgi personāži šajā dienā. Bieži vien esi neticami asprātīgs individuālists un šī kvalitāte tiks īpašā veidā papildināta tikai šodien. Neiznieko savu enerģiju uz kuru katru, bet, ja Skorpions tiešām uzkritis tev uz nerviem, pārliecinies, ka izpaud šīs dienas īpašo spēju pilnībā.

 

mezazisMežāzis
Mežāži bieži vien labi pārvalda darbības ar skaitļiem vai izprot politiskos procesus, taču nereti nelabprāt izvēlas darboties vienatnē. Šodien tu vari censties pielietot savas zināšanas aktīvā darbībā. Novēro to, cik tālu ļausi izkāpt sev no komforta zonas. Vai gluži pretēji – apzinies, kurā brīdī atkal vēlēsies paslēpties aiz sava rakstāmgalda.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem jābūt uzmanīgiem, lai par zemu nenovērtētu citus šodien. Kad runa ir par argumentiem un debatēm, tu parasti esi diezgan tālu priekšā citu zīmju pārstāvjiem. Tomēr konkurences apstākļi šodien būs nedaudz citā līmenī. Tas šīs zīmes pārstāvis, kurš apzināsies, kā to var kompensēt, būs īstens uzvarētājs. Ja nespēsi to, gatavojies atvairīt citu uzbrukumus.

 

zivisZivis

Tev šodien ir  jābūt uzmanīgam, lai nekļūtu pārāk sapīties citu cilvēku lietās un norisēs. Zivis un šodien valdošie Dvīņi ir zīmes, kas bieži vien koncentrējas uz apkārt esošo personu labklājību, nevis savu. Tas nav slikti, tomēr, ja ļausi tam pārkāpt jebkādas robežas, nespēsi realizēt savas prioritātes.

 

 

Lielisku šo dienu!

Iepriekšējais rakstsTev piemīt? Katras horoskopa zīmes lielākie tikumi un trūkumi
Nākamais rakstsIzskanējušas satraucošas ziņas par Keitu Midltoni