Pirmā dienas puse iezīmēs kopīgu samērā nelabvēlīgu gaisotni, kas vairos slikta garastāvokļa iespējamību. Iespējams, grūti nāksies pildīt jebkurus savus pienākumus. Nepadodies!

 

 

auns-mil-horAuns

Lai ko tu darītu, palūkojies uz to ar “svaigu” skatu. Uz brīdi aizmirsti par ikdienu un domā par to, kas padara tevi laimīgu, pievērsies tam. Lieliski piemērota diena atpūtai – ļaujies tai, vismaz kādu brīdi nedomājot par visiem pienākumiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien vairāk uzmanības pievērs ģimenei. Ja tev ir savs bizness, šodien vajadzētu padomāt par dažādām niansēm, kas saistītas ar uzlabojumiem, atjauninājumiem un jebkāda veida progresu – tie varētu kļūt par dienas svarīgākajiem uzdevumiem. Iespējams, šo un to nāksies darīt, pārvarot spēcīgu iekšējo pretestību.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Iespējams, šodien radīsies izmaiņas tavā ierastajā vidē. Varbūt nāksies iepazīties ar jauniem cilvēkiem, taču itin visās lietās tevi it kā virzīs ārēji faktori, ierobežojumi. Iespējams, tavs viedoklis par kaut ko mainīsies uz labo pusi. Laba diena, lai iegūtu nepieciešamo informāciju un iegādātos kādu jaunu datorprogrammu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Pienācis laiks, lai pārlūkotu savu finansiālo situāciju, izvirzot prioritātes savos tēriņos un naudas taupīšanas nolūkos. Izveido sarakstu ar izdevumiem un ienākumiem, iespējams šādā veidā tev būs vieglāk kontrolēt savus tēriņus. Ja esi aizrāvies ar kādu jaunu aktivitāti, ir pienācis laiks padomāt vai nav iespējams ar to arī nopelnīt.

 

 

lauva-mil-horLauva

Tver šo dienu ar sajūtu brīvību. Lai arī cik slikts rīta pusē, iespējams, būtu tavs garastāvoklis – tu spēsi ar to tikt galā, jo īpaši, ja būsi kopā ar sev mīļiem cilvēkiem. Šodien, iespējams, negaidīti vēlēsies mainīt savu tēlu un šokēsi visus ar rezultātiem. Šī diena ir lieliski piemērota radošām izpausmēm.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šobrīd tev nepieciešams ar optimismu paraudzīties uz apkārt notiekošajām lietām. Ja bijušais iedvesmas avots kļuvis par švaku, nekavējies un sāc meklēt  jaunu. Tas var būt jauna skatījuma, draudzības vai pat mīlestības sākums. Neuztraucies par to, ja emocijas šodien nebūs tās spilgtākās.

 

 

svari-mil-horSvari

Šīs dienas kopējā atmosfēra sniegs tev cerības. Komunicē ar seniem draugiem, nemeklē  jaunas pazīšanās tikai tādēļ, ka tev kļuvis garlaicīgi. Uzturies līdzīgi domājošu cilvēku kompānijā. Palūkojies, ko no viņiem vari mācīties, lai veidotu harizmātisku nākotni.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Svarīgākais ir spert pirmo soli nezināmajā. Īpaši svarīgi tas ir tiem Skorpioniem, kuri plāno diezgan radikāli mainīt savu dzīvi. Nevilcinies apliecināt savus nodomus, spējas un potenciālu, neļauj nevienam sevi noniecināt, iemācies apzināties savus spēkus!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dažas lietas, par ko jau sen esi aizmirsis beidzot sevi attaisnos. Tev veiksies! Ieteicams sākt pievērsties kādām fiziskām aktivitātēm. Lielisks laiks, lai uzsāktu kādas pārmaiņas, piemēram, sāktu mācīties, nodarboties ar sportu vai pat mainītu reliģiju, vai pilsonību.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien balansēsi starp vēlmi padarīt savu dzīvi vieglāku, gaišāku un risku, kas saistīts ar kādu spēli. Nepalaid garām to, ka viss ir atkarīgs no precizitātes un tavas izvēles. Neuzsāc apšaubāmu biznesu, neiesaisties nevajadzīgos konfliktos. Pavadi laiku kopā ar sev dārgiem cilvēkiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Pievērs īpašu uzmanību partnerattiecībām šodien. Ir pienācis laiks, kad vari kaut ko mainīt. Pieņem to, ka ne tikai tu viens vari visu mainīt un kontrolēt. Tavs viedoklis tiks novērtēts, tāpēc izsakies skaidri un godīgi atklāj savas sajūtas, vēlmes. Jo atklātāki būsiet viens pret otru, jo labāks būs rezultāts.

 

 

zivis-mil-horZivis

Beidzot pienācis patiešām lielisks laiks, lai mainītu darba vietu, modernizētu darba apstākļus vai rūpīgāk apsvērtu iespēju par savas veselības uzlabošanu. Šodien droši vari uzsākt darbu ar jaunu tehniku vai tehnoloģijām. Iespējams, šodien gūsi jaunus spēkus, lai darītu darbu, kas tev patiesi interesē un patīk.

 

 

Lai tev šī diena tikai prieka mirkļus sniedz!

Iepriekšējais raksts12 pārsteidzoši fakti par neuzticību
Nākamais rakstsSlepkavības mēģinājums? Nofilmēts kārtējais ārprāta moments uz Rīgas apvedceļa – VIDEO