Var gadīties, ka šī diena sastāvēs no daudziem meliem un maldināšanas. Neuzticies nevienam, jo, iespējams, kāda informācija būs tālu no realitātes. Kāds apzināti var mēģināt ievest tevi strupceļā.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien vairāk nāksies rīkoties intelektuālā ziņā, iesaistoties šāda veida aktivitātēs. Arī darbā tu varēsi gūt pienācīgus rezultātus, un priekšniecība būs apmierināta. Tavs intelekts palīdzēs arī gūt virsroku noteiktā argumentācijā. Tu varēsi uzveikt savu oponentu, kas dzīvi padarīs nedaudz mierīgāku.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien gaidāmas sarunas ar kolēģiem, kas var pāraugt pat ļoti spraigās diskusijās. Nav teikts, ka tas būs tieši saistīts ar to, kas notiek darba vietā. Var gadīties, ka priekšniecība pamanīs šo ārkārtējo saviļņojumu un liks nedaudz piezemēt emocijas. Tas gan nenozīmē, ka pārtrauksi iesākto.

 

 

dvini-mil-horDvīņi     

Šodien tu centīsies izmantot kādas personas palīdzību ,cik vien iespējams. Tu dosies pie viņa ar konkrētu lūgumu un viņš, visticamāk, ne vien piekritīs tev palīdzēt, bet paveiks vēl visu ko citu. Iespējams, tas viss tev tik ļoti uzlabos garastāvokli, ka par pateicību vakarpusē mēģināsi sagatavot pārsteigumu arī šim cilvēkam.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodienas darbības vajadzētu iepriekš izplānot tik rūpīgi, cik vien tas ir iespējams. Šodien būs paaugstināts risks gūt kādus ievainojumus vai veselības problēmas. Var gadīties, ka ceļā stāsies vēl arī kādas citas nepatikšanas. Ja vēlies būt drošs par savu īpašumu, neplāties ar to svešiem cilvēkiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu saņemsi ļoti labas ziņas. Iespējams, tas būs saistīts ar profesionālo darbību un beidzot saņemsi piedāvājumu, ko jau sen gaidīji. Var gadīties, ka iegūsi lielisku papilddarbu, ar ko varēsi labi nopelnīt un īstenot kādu no saviem lielākajiem sapņiem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī tev solās būt ļoti klusa diena. Darbā nāksies risināt tik daudz un dažādu lietu, ka diena aizritēs nemanot. Vakarpusē vari vairāk pievērsties sev, iepriecinot sevi ar ko ļoti kārotu, neatkarīgi no tā vai tas ir kas gards, vai, piemēram, intelektuāls baudījums. Iespējamas jaunas iepazīšanās.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien tev nāksies pievērsties darba lietām un beidzot līdz galam pabeigt to, kas labu laiku jau tev ir teju kā slogs. Iespējams, šodien tev tik labi veiksies, ka pateicībā par paveikto, priekšniecība ļaus tev doties mājup ātrāk. Vakarpusē vēlēsies izdarīt ko jauku, kādēļ, lai nesagatavotu romantiskas vakariņas?

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien ieteicams vairāk domāt un mazāk rīkoties. Ja tev ir kādi plāni, kas saistīti ar panākumu gūšanu karjeras jomā, tev vajadzētu visu rūpīgi apsvērt. Iespējams, nāksies rūpīgi pievērsties dažādām lietām jo īpaši darbā. Nebaidies lūgt kolēģu palīdzību, jo tieši šodien tā tev būs īpaši noderīga.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu, iespējams, būsi sliktā omā, varbūt pat agresīvs. Var gadīties, ka nāksies teju cīnīties ar kādu no saviem kolēģiem, jo viņš nevēlēsies šodien darīt neko. Redzēsi, ka viņš slinko un līdz ar to arī tavs darbs nevirzās uz priekšu, taču tā vietā, lai kāds tev palīdzētu, iespējams, saņemsi rājienu no priekšniecības. Pārējo darba laiku līdz ar to tu pavadīsi cīnoties ar savām emocijām.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien vajadzēs vairāk pievērst uzmanību komunikācijai un ievērot arī konfidencialitāti dažādās lietās. Ar kādu no saviem draugiem varēsi apspriest situāciju, kas jau ilgāku laiku tev neliek mieru. Pēc tava stāsta uzklausīšanas, viņš dos tev padomu, ko tu lieliski varēsi uzreiz īstenot. Spēsi pilnībā atrisināt savu problēmu.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev nevajadzētu aizmirst par savu takta sajūtu, kad runā ar citiem. Šis ieteikums būs īpaši svarīgs, kad komunicēsi ar potenciālajiem klientiem vai sadarbības partneriem. Atceries, ka klientam vienmēr ir taisnība un kaut uz brīdi, bet aizmirsti par savu lepnumu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien piedzīvosi pilnīga morālā gandarījuma sajūtu par labi paveiktu darbu. Pat tava, iespējams, ļoti skarbā priekšniecība būs pateicīga par taviem centieniem. Vakarā tu nolemsi sevi atalgot par paveikto un dosies uz bāru vai kafejnīcu, kur tiksies ar saviem draugiem un paziņām.

 

 

Lai izdodas!

Iepriekšējais rakstsLāčplēša dienā gaidāma laika maiņa – jaunākās prognozes 7 dienām!
Nākamais rakstsJauns pavērsiens šovā “Dejo ar zvaigzni”; cīņu turpinās vairs tikai seši pāri