Šī solās būt labvēlīga diena. Būs iespēja atpūsties un atjaunot enerģijas līmeni. Pirmajā dienas daļā ieteicamas relaksējošas ūdens procedūras un meditācija. Otrajā – dalība dažādos publiskos pasākumos.

 

auns-mil-horAuns

Tu, visticamāk, būsi entuziasma pilns tieši dienas pirmajā pusē. Tomēr tev nebūs iespēja paplašināt un atjaunot pietiekamu enerģijas līmeni. Neraugoties uz to, izdosies saglabāt savu pozīciju tādā pašā apveidā – kolektīvā, kurā ar savu klātbūtni esi izveidojis lielisku gaisotni.

 

 

 

versis-mil-horVērsis

Agrās rīta stundās un pat dienas laikā tavs gars nebūs pietiekami kaujinieciski noskaņots. Nav laba ideja apgrūtināt, noslogot sevi un citus ar sarežģītiem uzdevumiem, turpretī –  kādi vieglāki pienākumi veiksies tīri labi. Zvaigznes norāda, ka šis ir labs laiks, lai risinātu mājsaimniecības darbus. Tev var rasties nepieciešamība pavadīt kādu daļu laika vienatnē, lai atgūtu iekšējo līdzsvaru un dvēseles mieru.

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka dienas pirmo daļu vari pavadīt jautrās aktivitātēs un draudzīgā saziņā. Tev, visticamāk, nebūs šādas iespējas dienas otrajā pusē, jo materiālā dzīves sfēra atgādinās par to –  vienā vai otrā veidā.

 

 

vezis-mil-horVēzis

No rīta tavs nodoms, visticamāk, būs cīnīties ar rakstura iezīmēm, kā arī uzskatiem par lietām, kas var radīt dažādas domstarpības. Tomēr, visticamāk, tev tikai šķitīs, ka būs iespējams ar savu enerģiju un apņēmību atstāt iespaidu uz citiem. Šajā dienā tev patiesībā nebūs iespējas līdz galam pierādīt savu vēlmi paveikt lietas ar nesavtīgu rīcību.

 

 

lauva-mil-horLauva

Dienas laikā komunikācija ar citiem pakāpeniski parādīs pareizo ceļu uz darbu vai ģimenes ikdienas lietu realizāciju. Zvaigznes norāda, ka relaksāciju labāk plānot dienas sākumā, lai vēlāk – pēcpusdienā – tu daudz produktīvāk un koncentrētāk spētu mesties profesionālajos izaicinājumos.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Rīts piedāvās, nodrošinās tev pietiekami daudz laika, lai nomierinātos  pēc nesenajām augsta enerģijas patēriņa darbībām, lai tu spētu analizēt savu drosmīgo soļu sekas, it visu, ko nesen esi paveicis. Tava ģimenes dzīve, kā arī citi aspekti tavā privātajā sfērā, pakāpeniski kļūs arvien sakārtotāki un harmoniskāki.

 

 

 

svari-mil-horSvari
Izšķirošas problēmas, kas saistītas ar  tavas eksistences jautājumiem var mocīt tevi visas dienas garumā. Nepieciešamība pēc tūlītēju lēmumu pieņemšanas var tikt bloķēta – ar savu veselo saprātu un vēlmi vēlreiz izvērtēt un analizēt visus plusus un mīnusus pašreizējā situācijā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions 

Planētu stāvoklis paredz, ka tev būs iespēja rīkoties, tā, kā tu uzskati par nepieciešamu –  dienas pirmajā pusē. Šis ir labs laiks kādai īsai pauzei, garīgas uzmanības koncertēšanai un vieglu uzdevumu pabeigšanai. Tuvāk vakaram, tev kļūs aizvien nozīmīgāka partnera nostāja: jūs kopā varēsiet panākt pilnīgu izpratni par daudziem praktiskiem jautājumiem.

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Pirmā dienas puse mudinās tevi baudīt atpūtu, mīlestību un radošumu. Šajā dienā tev būs brīnišķīgas iespējas pašizpausmei, pieaugošai popularitātei un iekšējai gatavībai patiesi izbaudīt to visu. Savukārt, vakars atkal pievērsīs tavu uzmanība ikdienas darbiem.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas sākumā tu, visticamāk, nebūsi vienaldzīgs pret savām mājsaimniecības lietām, vai nu tevi vajās spēcīgs, negatīvs un sentimentāls noskaņojums šajā jomā, vai gluži pretēji – būsi spārnots ar izteiktu entuziasmu. Īpaši izteiktāk un spilgtāk tas var izpausties, ja esi dzimis janvāra vidū.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Īsi ceļojumi un pastaigas, tostarp –  ar acīmredzamu romantisku pieskaņu, būs īpaši vilinošas tev dienas pirmajā daļā. Zvaigznes norāda, ka tu vari dot priekšroku laikam kopā ar ģimeni vai šodien veltīt sevi pilnībā darbam un citiem būtiskiem pienākumiem.  

 

 

 

zivis-mil-horZivis

Enerģētiskās dienas pirmās puses vibrācijas var izrādīties nelietderīgas, ja tev nav jebkādu zibenīgu vai slepenu mērķu, kas var tikt  izmantoti, lai iedvesmotu tevi. Planētu stāvoklis mudina sākt jaunus projektus dienas otrajā pusē.

 

 

Lai tev veiksmīga diena!

 

Iepriekšējais rakstsPar bērnu, kuram piešķirts alternatīvās personas statuss, piešķirs 500 eiro pabalstu
Nākamais rakstsValdība mīkstina vairākus ierobežojumus; Pavļuts noliedz baumas, kas strauji izplatās