auns-mil-horAuns

Auni ir straujas dabas cilvēki, kuri vispirms dara un tikai tad domā. Lai arī darbā un biznesa vidē tas bieži vien spēlē tev par labu, ģimenē nereti atsvešinies no pārējiem ģimenes locekļiem. Tā kā pats par sevi neesi īpaši ģimenisks, tad šajā dienā vēlams vienkārši atrasties tuvāko lokā un sekot viņu vēlmēm un idejām. Par to, kā šo dienu pavadīt.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Vērši patiesi mīl darbu, taču tāpat mīl veltīt laiku hobijiem un dažādām izklaides iespējām, it īpaši mūzikai. Ir ļoti daudz veidu, kā muzikāli pavadīt kopā laiku ar saviem draugiem un ģimeni. Ieplāno savu brīvo laiku veltīt tieši tam.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņiem pašreizējais zvaigžņu stāvoklis ir īpaši labvēlīgs. Iespējams, tuvākajās dienās jutīsi lielu vēlmi pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Kopīga patērzēšana pie kafijas tases būtu tieši laikā. Ja nu tomēr neizdodas atrast laiku, lai tiktos, sazinies ar sev tuvajiem telefoniski.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem ieteicams ieplānot, kā sadalīt un saplānot laiku tā, lai paspētu visu izdarīt, jo rādās, ka būs vairākas lietas, kam nepieciešams veltīt savu uzmanību. Lai arī lielākai daļai cilvēku vārds „ģimene” saistās tikai ar attiecībām starp vecākiem, bērniem, māsīcām, brālēniem utt., atceries, ka tava otrā pusīte vai tuvākie draugi arī tev ir sava veida ģimene un neaizmirsti par viņiem.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvām nāksies uzņemties atbildību par dažādām organizatoriskajām lietām. Ģimenē būs vajadzība pēc dažādām sarunām, tikšanām, zvanu veikšanas, vēstuļu rakstīšanas un tavs uzdevums būs saplānot kad, ko un kā. Lai lielajā juceklī nezaudētu galvu, velti laiku apdomīgai laika saplānošanai.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie ir zināmi ne tikai ar savu zinātkāri un karjeras mērķiem, bet arī ar mīlestību pret ēdienu un tā gatavošanu. Kas var būt ģimeniskāk kā mājās gatavotas vakariņas? Ja neesi noskaņots laika pavadīšanai tuvāko kompānijā, droši izbaudi tās vientulībā ar sevi.

 

svari-mil-horSvari

Svari šodien nedrīkst zaudēt modrību. Zvaigžņu stāvoklis vēl nenozīmē, ka apkārtējie visi būs kā viena liela, laimīga ģimene. Lai gan neviens ar ļaunu nolūku nerīkosies, pastāv iespēja, ka izveidosies konflikti . Var gadīties, ka ar pāris ķibelēm nāksies saskarties arī mājās.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tu, kā jau Skorpions, esi kaislīgs cilvēks un šodien ieteicams daļu savas kaisles pietaupīt kādam, kurš tev ir tikpat kā ģimene, kaut arī jūs nevieno asinsradniecība. Bez šaubām, tu mīli savus vecākus un bērnus un tas ir brīnišķīgi, taču atrodi arī laiku, ko veltīt savai otrajai pusītei.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieki bieži vien izbauda vientulību. Ne tādēļ, ka tev nepatiktu kompānija, bet tādēļ, ka esi īpaši izvēlīgs attiecībā uz cilvēkiem, ar kuriem vēlies pavadīt savu brīvo laiku. Pavadi šo dienu ārpus mājas ar sev mīļiem cilvēkiem, taču atstāj kādu laika sprīdi arī būšanai vienatnē.
 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžu acīs ģimene bieži vien ir kā korporatīva vai sociāla savienība. Lai gan dažiem tas var šķist pat aukstasinīgi, tā vienkārši ir tava izpratne par sociālām struktūrām un tur nav nekā slikta. Neklausies citu pārmetumos un pavadi laiku kopā ar ģimeni vai cilvēkiem, kurus par tādu varētu nosaukt.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīri nereti ir tie kuri mēdz uzsākt pamatīgus konfliktus pie ģimenes atkalsatikšanās kopgalda. Esot kopā ar ģimeni, centies būt saprotošāks, atsaucīgāks un ņem vērā arī apkārtējo viedokļus. Galu galā, tieši kādam no saviem tuvākajiem vari pateikties par pārmantoto “mugurkaulu” un mērķtiecību.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivis un Vēzis ir zīmes, kuras savā starpā saprotas no pusvārda. Iespējams, gaidāmas tikšanās un apciemojumi, kuri gan galvassāpes tev nesagādās, savukārt tava intuīcija un rūpes par apkārtējiem parūpēsies par to, lai jebkura tikšanās ar ģimenes locekļiem tiktu pavadīta mierīgi, priecīgi un baudāmi.
 

 

Iepriekšējais rakstsOgres pusē kāds “pasāta” vadītājs mājsēdes naktī iebrauc benzīntankā – policija par viņu ieinteresējas un ne velti!
Nākamais rakstsVai Eirovīzijas uzvarētājs jau zināms? Lietuvas grupa pārspēj visus rekordus – VIDEO