Diena nepaies bez melanholiskām atmiņām. Atrodi laiku šodien pabūt klusumā, darīt lietas, ko mīli. Sāc jauno gadu ar pozitīvu enerģiju un degsmi!

 

 

Auns

Kāda tuvinieka izdarības var novest tuvu asarām, bet labā nozīmē. Šis cilvēks tērēs daudz, lai sagādātu tev pārsteigumu. Iespējams, pat tādu, ko tu nekad nevarētu atļauties. Tu gan uztrauksies par dāvinātāju, jo šādas veltes var iedzīt teju bankrotā.

 

 

 

Vērsis

Pēcsvētku laiks iesāksies uz pozitīva viļņa. Apmeklēsi pāris labas vietas, satiksi sen neredzētus ļaudis. Šī diena var kļūt par kārtīgu starta atspērienu fantastiskam 2022. gadam. Ja vēl neesi saticis otru pusīti, šogad tas notiks!

 

 

 

Dvīņi

Var sanākt nopietna diskusija ar kādu svešinieku, un tu tajā neizrādīsi savas labākās īpašības. Ja tevi apvaino, tu dod pretī. Vēl šodien satiksi sen neredzētu paziņu, kurš agrāk tev izrādīja lielu respektu. Izskatās, ka pa šiem gadiem šis tas mainījies.

 

 

 

Vēzis

Jebkuras ārējās pārmaiņas (izskats, apģērbs utt.) pat ļoti vēlamas un iedvesmos. Pat sev liksies daudz skaistāks/-a, un attiecīgi reaģēs arī pretējais dzimums. Šī diena būs kā radīta tev! Nepalaid garām iespēju iegūt jaunus draugus un paziņas, to nekad nevar būt par daudz.

 

 

 

Lauva

Lauvas šo dienu izmantos, lai atrastu zāles nesenam zaudējumam. Tomēr pielūko, lai neiekristu kārdinājumā. Šodien pat nedomā par naudas aizņemšanos. Tā vietā apdomā savus ikdienas tēriņus un iespējas, kur vari kādu eiro ietaupīt.

 

 

 

Jaunava

Dažas Jaunavas vēl atgūstas pēc svētku laikā paņemtā atvaļinājuma. Pielūko, lai garastāvoklis darbā būtu lielisks – kā sāksi gadu, tā tas arī turpināsies. 

 

 

 

Svari

Var sanākt pēkšņa plānu maiņa. Iespējama pilnīgi negaidīta radinieka vizīte. Sākotnēji tā var satraukt un pat šķist lieka, bet beigās sāksi gatavoties tam ar lielu entuziasmu. Tas paņems visu tavu laiku.

 

 

 

Skorpions

Skorpioni šodien var justies kā iestrēguši ne pārāk patīkamā stāvoklī. Kādam var rasties pārdomas par pašreizējo darbu un to, ka citā vietā sevi iespējams realizēt labāk. Iespējams, kādam priekšā kāda sarežģītāka saruna, tomēr līdz vakaram viss būs kārtībā.

 

 

 

Strēlnieks

Sen gaidīta tikšanās var nenest gaidīto. Naudas lietās tikai ar apdomu.

 

 

 

Mežāzis

Mežāzis steidz meklēt mīlestību, tomēr pārāk nesteidzies. Par laimi, randiņam ar pilnīgu svešinieku nesekos nepatīkamas sekas. Tieši otrādi. Pirmā tikšanās var izrādīties liktenīgā.

 

 

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs šo dienu pavadīs atslābinātā atmosfērā. Lielu dienas daļu aizņems saziņa ar draugiem un plāni par to, ka 2022. gadā viņus visus vajadzētu sasaukt kopā kādā ballītē. Protams, kad ierobežojumi to atļaus. Kādēļ gan ne?

 

 

 

Zivis

Zivis šodien koncentrēsies uz pienākumiem mājās. Iepirkšanās, rēķini, mājas uzkopšana – tā ir tava stihija. Nav slikta diena, lai sāktu lasīt jaunu grāmatu. Tieši tā var izrādīties tavs šodienas spilgtākais piedzīvojums.

 

Izdošanos!

 

Iepriekšējais rakstsIzplatīts brīdinājums par tuvākajās stundās gaidāmo laiku
Nākamais raksts15. februārī varētu anulēt 180 000 vakcinācijas sertifikātu