Astotajā maijā ikvienam ieteicams būt saprotošākam pret citiem un izvairīties no jaukšanās citu cilvēku lietās un attiecībās.

 

 

aunsAuns

Auni drīzāk ir miera traucētāji, nevis tā nodrošinātāji. Ievēro piesardzību un neesi pārāk uzstājīgs un skaļš, lai izvairītos no dažādu strīdu izraisīšanas. Atceries, ka ar ārišķīgu uzvedību panāksi tikai nevēlamu uzmanību un apkārtējo vēlēšanos stāties tev kaut kādā veidā ceļā.

 

 

versisVērsis

Kamēr lielākā daļa zodiaka zīmju pārstāvji šajā dienā rūpēsies par mieru visapkārt, Vērši gluži vienkārši centīsies izvairīties no konfliktiem. Tu jau tā esi vienpatis, kas citos reizēm var raisīt nelielas aizdomas, tādēļ visprātīgāk būs saglabāt mieru sevī  pašā.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem raksturīgā komunikabilitāte šodien tos novedīs līdz dažādiem konfliktiem. Ja esi gana drosmīgs, vari būt drošs, ka būsi gana ekipēts, lai panāktu savu taisnību. Pārējiem šajā dienā ieteicams priekšroku dot savu darba pienākumu izpildei.
 

vezisVēzis

Vēži ne pārāk veiksmīgi prot tikt galā ar stresa situācijām un šodien būs pret tām īpaši jūtīgi. Darbā un sabiedrībā, visticamāk, centīsies izvairīties no jebkādas iesaistīšanās nesaskaņu risināšanā, savukārt mājās būsi īsts cīnītājs, lai panāktu mieru un saskaņu savu tuvāko starpā.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie, kuri ieņem augstus, vadošus amatus, veiksmīgi izdosies tikt galā ar jebkuru problēmu, gluži vienkārši izmantojot savu stāvokli un pozīcijas. Citiem pastāv liels risks tikt absolūti ignorētiem, mēģinot atrisināt kolēģu starpā radušos konfliktus.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām vajadzētu šodien pievērsties dažādu nesaskaņu risināšanai. Lai gan tu labprātāk izvēlētos aizslēgt durvis, aizvērt logus un ignorēt apkārt notiekošo, dienā kā šī būtu grēks turēt sveci zem pūra un nelikt lietā savas lieliskās problēmu risinātāja prasmes.

 

 

svariSvari

Svariem ieteicams kontrolēt savu temperamentu. Tevi sarūgtina nesaskaņas – gan tās, ar kurām sastopies pats personīgi, gan tās, kuras norit citu cilvēku starpā, tādēļ bieži meties glābt situāciju un visu vērst par labu. Ja ļausies konfliktu raisītajām negatīvajām emocijām, būs krietni sarežģītāk tos atrisināt.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem vajadzētu būt piesardzīgiem, lai nekļūtu par dažādu nesaskaņu uzsācējiem. Tu mēdz pārāk asi reaģēt uz sev netīkamiem vārdiem vai rīcību un šodien pat niecīgāko sīkumu dēļ būsi gatavs mesties citiem virsū. Atceries, ka šādi sagādāsi tikai nevajadzīgas problēmas pats sev.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki šodien labprātāk izvairīsies no konfliktiem, nekā iesaistīsies to risināšanā. Protams, kurš gan vēlētos smērēt rokas, iejaucoties dažādās ķildās. Un tomēr, atceries, ka, pateicoties apkārtējo cieņai un respektam pret tevi, tieši tavos padomos un ieteikumos citi ieklausīsies vislabprātāk.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams izvairīties no dažādu problēmu risināšanas atlikšanas uz vēlāku – tas var atstāt negatīvu iespaidu uz produktivitāti. Tiesa gan, pieturies pie tēmām, kuras labi pārzini un turi mēli aiz zobiem saistībā ar tām, par kurām nejūties pietiekami pārliecināts un zinošs.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem šodien ieteicams ievērot pavisam vienkāršu cilvēcību. Tu lieliski spēj redzēt dažādu notikumu kopainu un pamanīt likumsakarības, taču tev raksturīgā agresīva uzvedība bieži vien apkārtējos aizbiedē. Ja tomēr nolem cīnīties par taisnību šajā dienā, rēķinies ar to, ka cīņa būs visai sīva un uzvara nāks grūtāk kā citas dienas.

 

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem vēlams šo dienu pavadīt vienatnē. Tev ir lieliska intuīcija un apbrīnojamas prasmes izprast apkārtējos, kas padara tevi par lielisku un veiksmīgu problēmu risinātāju. Diemžēl, dēļ savas emocionālās dabas, esi pārāk jūtīgs, lai spētu pilnībā izmantot savas spējas.

 

 

Lai tev izdevusies šī svētdiena!

 

Iepriekšējais rakstsKā vispār iespējams apēst TIK DAUDZ? Andris Kivičs dalās ar savu Norvēģijas mežstrādnieka “diētu”
Nākamais rakstsIedzīvotājiem par ukraiņu izmitināšanu valsts sola maksāt