Šis būs aktīvas uzņēmējdarbības un lielu sasniegumu periods. Atceries visu, kas tev ir un liec to uz spēles tieši šodien. Rīkojies drosmīgi! Iespējams, ka nāksies risināt kādus personīgās dzīves jautājumus, kas neļaus savlaicīgi doties pie miera. Padari to par šīs dienas vakara prioritāti.

 

auns-mil-horAuns
Šajā dienā tev vajadzētu atturēties no slinkuma. Ja neļausies bezjēdzīgai pļāpāšanai ar kolēģiem darbā, tad spēsi paveikt daudz vairāk. Šovakar tev būs iespēja atpūsties lieliskā savu ģimenes locekļu kompānijā.

 

versis-mil-horVērsis

Šajā dienā tu vari sagaidīt atgriešanos pagātnē. Darbā tev, visticamāk, no jauna tiks uzticēts projekts, ko esi īstenojis jau kādu laiku atpakaļ. Vakarā vari doties pastaigāties un satikt kādu personu, kura liks tavai  sirdij sisties daudz straujāk.

 

dvini-mil-horDvīņi
Zvaigznes norāda, ka šajā dienā, visticamāk, pieļausi pamatīgu kļūdu darbā. Vari uzticēt kādu projektu nepieredzējušam kolēģim, pats ļaujoties kādai daudz patīkamākai nodarbei. Drīz vien var kļūt skaidrs, ka šāda neuzmanība izraisījusi tev daudz problēmu. Tev var  nākties palikt darbā vēlāk, lai izanalizētu un novērstu visas kļūdas, ko pieļāvis nolaidīgais darba biedrs.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā tev būs jāuztraucas par kādu personīgās dzīves situāciju, kas pašlaik dominē tavā dzīvē. Pastāv iespēja, ka tavas otrās pusītes dzīvē var būt kāda persona, kura ir apņēmības pilna izjaukt jūsu savienību. Visticamāk, tu atteiksies pieņemt šādu notikumu attīstību un izvēlēsies cīnīties par savu mīlestību, aplidojot un izrādot rūpes par mīļoto. Zvaigznes norāda, ka diemžēl tas nepalīdzēs.

 

lauva-mil-horLauva
Šodien tev būs tendence uz konservatīvismu. Tu vari doties uz darbu uzvelkot kādu vecmodīgu apģērbu. Iespējams, atteiksies izmantot jebkuru inovatīvu metodi, īstenojot savus pienākumus pēc sava prāta. Galu galā šī iemesla dēļ vari pabeigt darba dienu daudz vēlāk nekā tavi kolēģi, kuri bija atvērti jebkuriem moderniem jauninājumiem.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šajā dienā būsi visai noslēpumains un sapņains. Iespējams, pat darba laikā aizdomāsies, kā varētu attīstīties tavas attiecības ar personu, kuru satiki pavisam nesen. Ļoti ticams, ka vakarā saņemsi negaidītu zvanu ar uzaicinājumu doties vakariņās. Būsi patīkami pārsteigti par šo ziņu, bet drīz vien vari vilties. Šis cilvēks, visticamāk, izrādīsies visai aprobežots un neinteresants sarunu biedrs.
 

svari-mil-horSvari 

Šī diena dos ļoti pozitīvu atspērienu jebkuram uzņēmējdarbības līgumam. Personai, kura šodien kļūs par tavu biznesa partneri, visticamāk, piemitīs visas rakstura iezīmes, ko tu vēlies redzēt patiesā sabiedrotajā. Kad būsiet pabeiguši oficiālo tikšanās daļu, izrādīsi vēlmi iepazīt šo cilvēku labāk. Uzzinātais vēlreiz apliecinās, ka varat kļūt par labiem draugiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien vari saņemt kādu skumju ziņu par sev tuvu draugu. Tev var nākties uz kādu laiku  pamest darbu, lai palīdzētu šai personai izkļūt no problēmām. Tomēr tas var izrādīties daudz grūtāk nekā likās sākumā. Ļoti ticams, ka tev nāksies lūgt kāda sava augsta ranga radinieka palīdzību.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā tev būs jāpieņem kāds nozīmīgs lēmums. Visticamāk,  pārtrauksi laiski gaidīt līdz tavs partneris sāks runāt par jūsu attiecību nākotni. Ļoti ticams, ka mudināsi  mīļoto cilvēku izteikties, dodot skaidru mājienu, ka jūsu ilgstošo savienību būtu jāapliecina arī juridiski. Tomēr, visticamāk, tas iznāks nevis kā neliels norādījums, bet ultimāts.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ļoti ticams, ka šajā dienā nebūsi spējīgs īstenot pat pusi no saviem ieplānotajiem darbiem. Maznozīmīgas ģimenes likstas  prasīs vairāk laika nekā biji domājis, kas nozags brīžus tik svarīgajām norisēm. Viss, kas notiks ap tevi, padarīs labu garastāvokli teju neiespējamu. Šī iemesla dēļ, kad pārnāksi mājās no darba, vari sākt atklāti runāt  ar saviem vistuvākajiem. Visticamāk, ka kāds pateiks īstos vārdus, kas galu galā nomierinās tavas raizes.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Planētu stāvoklis iezīmē, ka tev šodien nebūs vienkārši atbildēt uz kādu jautājumu. Tavs ilglaicīgais partneris, visticamāk, būs noguris no neskaidrībām jūsu dzīvē. Otra pusīte var lūgt tev izskaidrot, kāda varētu būt jūsu attiecību nākotne, ja tāda maz ir iespējama. Ļoti ticams, ka tu nevēlēsies rupji izturēties pret šī cilvēka jūtām, taču skaidri apzinies, ka viņa tavos turpmākajos plānos īsti vairs nav.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā tu vari veikt eksperimentu ar savu uzvedību un izskatu. Taisnā ceļā pēc darba vari doties uz frizētavu, visticamāk, parādot meistaram kādas slavenības attēlu un lūdzot, lai arī tu iegūsti to pašu tēlu. Jaunais imidžs, visticamāk, tev piestāvēs lieliski, tomēr centies pilnībā nezaudēt savu individualitāti.

 

Burvīgu šo dienu!

Iepriekšējais rakstsKurzemē notikusi ārkārtīgi smaga avārija, bojā gājis cilvēks
Nākamais rakstsOtrdienas rīts sācies ar traģisku ziņu