aunsAuns

Auna zīmē dzimušie šodien atgriezīsies ierastajā dienas ritmā un atgūs gan spēju tikt galā ar dažādiem sarežģījumiem, gan nevēlēšanos lūgt pēc palīdzības tad, kad tā varbūt būtu nepieciešama. Tā kā arī apkārtējie vairāk pievērsīsies paši saviem pienākumiem, ieteicams to, ar ko nespēj tikt galā šodien, atlikt uz rītdienu.

 

versisVērsis

Vēršiem gaidāma reti mierīga un produktīva diena. Tiesa gan, ieteicams nepārslogot sevi ar lielu darba apjomu – tas tikai kaitēs tavai veselībai. Velti vairāk laika labai literatūrai, mākslai vai citām tev saistošām, tīkamām lietām.
 

 

dviniDvīņi

Dvīņiem vajadzētu piespiest sevi būt patiesiem un tādiem, kādi viņi ir. Šī diena ir lieliska iespēja tev pabeigt iesāktos un aizkavējušos darbus. Ļauj, lai par tevi runā tavi darbi, ne vārdi.
 

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un tuvākajiem draugiem. Tu spēj strādāt daudz un ilgstoši, taču pēc garas darba dienas tev ir problēmas atslēgties no saviem darba pienākumiem. Ja nepieciešams padoms, kā ar to tikt galā, vērsies pie Strēlnieka zīmes pārstāvja.
 

lauvaLauva

Lauvām vajadzētu likt uzsvaru uz savu pienākumu izpildi un atkāpties no līdera lomas. Šajā dienā tava iniciatīva un iesaiste netiks novērtēta, savukārt ar paveikto darbu vari izpelnīties lielu apkārtējo cieņu un respektu.
 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām īpaša uzmanība jāpievērš savam prātam un ķermenim. Dažiem Jaunavas zīmē dzimušajiem sevišķi labi izdodas strādāt smagi un ilgstoši, neizrādot nekādas noguruma pazīmes, taču ieteicams ieklausīties sevī un neuzkraut uz saviem pleciem vairāk, kā reāli spēj panest. Ja iespējams, atrodi laiku sarunai ar Dvīņu un Strēlnieka zīmes pārstāvi.  

 

svariSvari

Svari šodien izdarīs milzu pakalpojumu gan sev, gan citiem, pasargājot apkārtējos no pārstrādāšanās. Palīdzības sniegšana kolēģiem ļaus tev pašam nedaudz izvēdināt galvu no tiešajiem darba pienākumiem un liks arī citiem sekot tavam piemēram.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem bieži vien grūtības sagādā atslēgšanās no darba, kad tie dienas beigās atstāj savu darba vietu. Centies savu enerģiju novirzīt citviet. Velti laiku lietām, kaislībām un cilvēkiem, kuri tevi aizrauj.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu veltīt vairāk laika komunikācijai ar apkārtējiem. Tu esi eksperts jautājumos, kas saistīti ar spēju atslābināties un relaksēties un tavas prasmes var lieti noderēt, lai mazinātu kolektīvo asinsspiedienu.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāžiem nevajadzētu baidīties no došanās pārtraukumos darba dienas gaitā. Bieži vien tevi pārlieku uztrauc tas, ko apkārtējie par tevi domā, kā rezultātā kautrējies paņemt pauzi un esi pārguris, kā arī uz noguruma rēķina zaudē savu produktivitāti. Paraugies uz atelpas brīdi kā uz investīciju savā veselībā, nevis velti izšķiestu laiku.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri bieži vien dara citiem zināmu savu viedokli un intereses, iesaistoties publiskās debatēs un diskusijās, nereti atstājot savus darba pienākumus novārtā. Šodien tev veiksmīgi izdosies sabalansēt savu laiku un enerģiju tā, lai tā pietiek gan darbam, gan interesēm un hobijiem.
 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams pavadīt šo dienu kopā ar Dvīņu un Strēlnieka zīmes pārstāvjiem. Lai gan pašreizējais zvaigžņu stāvoklis ir labvēlīgs tam, lai tu uzlabotu savu produktivitāti darbā, teju pilns mēness Jaunavas zīmē tik ilgu laiku var novest tevi arī pie pamatīgas pārstrādāšanās.

 

Lai diena izdevusies!

 

 

Iepriekšējais rakstsKā samazināt cukura patēriņu ikdienā? Speciālistu ieteikumi
Nākamais rakstsBeidzot zināms, kādēļ Žanis ir tik greizsirdīgs – iemeslu viņš atklāj Uģim Kuģim – VIDEO