Šodien vajadzētu spēt precizēt savus galvenos mērķus un nebaidīties no neizdošanās. Ja iespējams, pacenties gūt izrāvienu karjeras jomā. Ticams, ka vajadzētu izmēģināt nedaudz citu taktiku, noņemt pārlieku lielo nopietnības masku.

 

Auns

Šī diena būs kā sava veida robeža, kas atdala darba dienas no brīvdienām. Tu būsi jūtīgāks un uzmanīgāks nekā tavi draugi, taču vēlēsies izbaudīt pilnīgu brīvdienu sajūtu. Tu varēsi justies brīvi, atrodoties savā iecienītākajā atpūtas vietā. Ticams, ka par raizēm ļaus aizmirst arī kāds grādīgāks kokteilis, taču ar to nevajadzētu aizrauties.

 

 

Vērsis

Šodien būsi laimīgs, jo ticams, ka varēsi iegādāties kādu sen kārotu priekšmetu par samazinātu cenu. Šodien būs arī notikumi, kas risināsies attiecību sfērā. Ja tev pašlaik nav attiecību, iespējams, saskatīsi romantiskas intereses cilvēkā, kurš patiesībā visu laiku bijis tev līdzās. Ja tev ir attiecības, var gadīties, ka tavam  partnerim šodien būs nelabojami slikts garastāvoklis, kas varētu pat tevi kaitināt.

 

 

Dvīņi

Šodien, ticams, ka atcerēsies kaut ko, ko kāds teicis pirms laika. Iespējams, tagad sapratīsi, ka patiesībā esi saņēmis ļoti vērtīgu padomu. Ja notiek vai ir nepieciešama plānu maiņa – nemelo, bet saki kā ir, jo tavi meli tiks ātri saprasti, kas izveidos neveiklu situāciju. Ja nepratīsies un iesaistīsies melos, intrigās, vēlāk nelīdzēs arī asaras.

 

 

Vēzis

Šodien tevi nepametīs sajūta, ka viss, kas notiek, jau reiz ar tevi ir bijis. Šo deja-vu sajūtu tu izjutīsi teju visur, kur atradīsies. Ticams, ka, kaut kur ejot, tu sastapsi tieši tos pašus cilvēkus, dzirdēsi tieši tos pašus stāstus un redzēsi teju identiskas sadzīves ainiņas. Var gadīties, ka vakarā tomēr secināsi, ka tā nav deja-vu sajūta, bet gan tava dzīve kļuvusi pārāk vienveidīga.

 

 

Lauva

Šī diena tev dos daudz patīkamu mirkļu kopā ar mīļoto cilvēku. Jūs varat kopā padarīt svarīgākos darbus un vēlāk doties atpūsties. Ja iespējams, pavadiet laiku divvientulībā, kas būs svarīga ne tikai jauniem pāriem, bet arī tiem, kuri kopā ir jau daudzus gadus. Centies izturēties pret visu ar vēsu prātu un neļaujies emocijām par katru sīkumu.

 

 

Jaunava

Šodien, iespējams, tev vajadzēs vairāk padomāt par savu profesionālo jomu. Ticams, ka jutīsi, ka tava dvēsele burtiski prasa kaut ko citu – kaut ko, kas ne tikai dos stabilus ienākumus, bet arī sniegs pašrealizācijas sajūtu. Var gadīties, ka pēc ilgas meklēšanas nolemsi, ka tavs pašreizējais hobijs ir īstā lieta, ko vēlies darīt, ar ko vēlies pelnīt naudu.

 

 

Svari

Šodien jutīsi, ka tev trūks atbalsta no savas otrās pusītes vai cita mīļa cilvēka. Šis cilvēks būs aizņemts ar kaut ko, ticams, pats ar savām problēmām. Iespējams, ka tev palīdzēs kāds cits cilvēks, ar kuru tev agrāk nebija visai labas attiecības. Visticamāk, runa ir par vienu no tava partnera (vai laba drauga) vecākiem. Taču pēc šīs dienas notikumiem šis cilvēks būs patīkami pārsteigts par to, cik labi jūs tomēr saprotaties.

 

 

Skorpions

Šodien būsi ļoti apmierināts ar to, ko dari un, kādu iespaidu, tavuprāt, tu atstāj uz apkārtējiem cilvēkiem. Tev šķitīs, ka visi tevi uzskata teju par īstu brīnumcilvēku, taču raugi, lai tava pašapziņa nekļūst pārāk liela. Vienīgais cilvēks, kurš šodien nevēlēsies atzīt tavas iespējas, nopelnus, būs tavs partneris. Pievērs uzmanību viņa nostājai un viņam pašam.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev nav ieteicams dot nekādus solījumus. Tas tāpēc, ka esi pieradis izpildīt to, ko soli, taču tas, ko solīsi šodien, būs ļoti grūti izpildāms, teju neiespējami. Pastāv risks, ka šādu solījumu dēļ tu aizmirsīsi dažādus sev ļoti svarīgus jautājumus. Ir tikai viena izeja – atsakies no solījumiem, sakot, ka šobrīd dzīvē ir tāds brīdis, ka tev nav spēka sniegt jaunus solījumus vai tamlīdzīgi.

 

 

Mežāzis

Šodien, iespējams, būsi patiesi pārsteigts par kāda sev tuva cilvēka uzvedības pārmaiņām. Iespējams arī, ka runa ir par tavu priekšnieku, kurš tevi agrāk nebija ievērojis, taču pēkšņi uzaicinās tevi uz sarunu un piedāvās tev paaugstinājumu. Nemēģini par katru cenu izprast, kā un kāpēc saņēmi šo piedāvājumu, bet sniedz viņam pozitīvu atbildi, nezaudējot laiku pārdomās.

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena tev nebūs no vistīkamākajām. Kaut kādu iemeslu dēļ tu vēlēsies, lai daudz kas notiek citādāk. Kad tu būsi atgriezies mājās pēc kādu darbu padarīšanas un vēlēsies atpūsties, ticams, ka tevi apciemos kaimiņš, kurš izmisīgi lūgs tavu palīdzību. visticamāk, tu nespēsi šim cilvēkam atteikt. Pēc tam kaimiņš sarīkos nelielu pateicības ballīti, kas uzlabos tavu garastāvokli.

 

 

Zivis

Ticams, ka šodien filozofiski nolemsi, ka tavu lielo uzvaru laiks vēl nav pienācis. Un labi vien ir, jo tev šobrīd ļoti ir nepieciešama diena, kad vari atpūsties. Šodien tik un tā nesolās notikt kas nozīmīgs, tāpēc droši izbaudi laiku, ko vari veltīt atpūtai. Un vēlāk, kad atkal būsi gatavs pievērsties karjerai, tad tev vajadzētu skaidri apzināties, ka panākumus var gūt smagi strādājot, nevis filozofējot.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsVentspilnieks vakarā izsauc “ātros” – tālāk notikumi risinās strauji un pagalam dīvaini
Nākamais rakstsLiela nelaime notiek basketbola laukumā Jēkabpilī; sākts kriminālprocess