Zvaigznes sola, ka  dienas gaita būs visai stabila un paredzama. Labvēlīgs laiks komunikācijai ar cilvēkiem. Ļauj citiem saprast, cik ļoti nozīmīgi un svarīgi tie tev ir. Apkārt valdīs mierpilna enerģija, samazinot ik viena dzīves tempu un liekot pamanīt, novērtēt šķietami maznozīmīgus sīkumus. Izmanto šo dienu, lai uzkrātu enerģijas rezerves turpmākajam periodam.

 

 

Auns

Šodien sev par pārsteigumu jutīsies visai sentimentāls. Iespējams, mieru neliks kāda doma vai notikums, kaut kas, ko jau sen gribēji izmest no savas dzīves, taču nu pārdomāsi, vai tiešām to vēlies. Atceries, ka, lai kas tas arī būtu, tas ir veidojis daļu no tavām atmiņām un gūtās pieredzes. 

 

 

Vērsis

Šodien jutīsies pilnībā saskaņā ar sevi. Tev būs skaidra apziņa par to, kas un kāds tu esi un ko tu vēlies sasniegt savā dzīvē. Izmanto to, lai pārliecinātu un konkretizētu plānus nākotnei. Lielisks laiks ilgi kāroto pārmaiņu realizēšanai.

 

 

 

Dvīņi

Nepārslogo sevi! Tu mīli celties, iet un darīt, taču pastāv liels risks burtiski izdegt šajā dienā. Tavu uzmanību prasīs pārāk daudzi cilvēki, notikumi un apstākļi, kā rezultātā nāksies rauties uz visām pusēm. Dziļi ieelpo, dziļi izelpo un nebaidies pateikt nē. Būsi pārsteigts, cik apkārtējie būs saprotoši!

 

 

Vēzis

Piepildīsies kāda no tavām kvēlākajām vēlēšanām! Kaut kas, uz ko esi ilgi cerējis un par ko esi ilgi lūdzis. Beidzot Visums sniegs atbildi tavām lūgšanām un apstākļi būs labvēlīgi, lai sapņi pārvērstos realitātē. Izbaudi šo pozitīvo enerģiju un veiksmes klātbūtni!

 

 

 

Lauva

Ikdiena darbā pēdējā laikā ir bijusi saspringta. Paļaujies un uzticies savai intuīcijai, ja kaut kas vai kāds radījis tevī aizdomas. Lai kas tas arī būtu, labs vai slikts, pieņem to un ļaujies notikumu gaitai. Tava spēja pielāgoties tiks atzinīgi novērtēta.  

 

 

 

Jaunava

Pēdējā laikā tu pārlieku daudz krāj emocijas sevī. Iespējams, kāds tevi ir aizskāris, taču tu visādi mēģini prātā racionalizēt šo situāciju, lai nepārvērstu šo situāciju milzu konfliktā. Tas, kā tu jūties, nav mazsvarīgi. Saki, kas uz sirds un vari būt drošs, ka tev nenāksies nožēlot savu atklātību.

 

 

 

Svari

Atvadīties vienmēr ir grūti, taču, iespējams, ir pienācis laiks pateikt ardievas kaut kam vai kādam. Kādam, kurš atstāj negatīvu iespaidu uz tavu dzīvi. Dažkārt mums nākas pieņemt smagus lēmumus, lai ļautu dzīvē ienākt jauniem, labākiem cilvēkiem un apstākļiem. Esi stiprs un tici tam, ka viss, kas notiek, notiek uz labu!

 

 

 

Skorpions

Tu esi visiem zināms ar savu emocionālo dabu un spēcīgo saikni ar sev mīļiem cilvēkiem. Šodien varēsi baudīt jaunu, mīlestības pilnu enerģiju attiecībās ar savu partneri. Izbaudi šo kopā būšanas brīdi. Nav daudz cilvēku, ar kuriem iespējams izveidot tik tuvas un dziļas attiecības!

 

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams pievērsties savas veselības un labsajūtas uzlabošanai. Palutini sevi un savu ķermeni ar atjaunojošām, ārstnieciskām procedūrām un izvēdini galvu no ikdienas rūpēm. Uzlabojumi gaidāmi it visās dzīves jomās, ja vien prioritāri parūpēsies par veselību.

 

 

Mežāzis

Šodien jutīsi milzu vēlmi radoši izpausties. Parasti tu esi tendēts lietām pieiet praktiski, taču, ja vēlies būt daudzpusīgs, nāksies nedaudz izkāpt ārpus ierastā rāmja. Pavadi laiku, pievēršoties dažādām mākslinieciskām aktivitātēm. Būsi pārsteigts, cik ļoti tas uzlabos tavu labsajūtu un samazinās stresu.  

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, pēdējā laikā esi saskāries ar zināmu stresu attiecībās ar kādu no draugiem. Šī cilvēka rīcība tevi ir pamatīgi samulsinājusi un tu nespēj saprast, kas aiz tās slēpjas. Atceries, ka jebkāda veida attiecībām ir savi labie un ne tik labie brīži un tie visi kā viens mums kaut ko iemāca. Centies saskatīt, kas ir tā mācība, ko šī situācija ir tev atnesusi.  

 

 

 

Zivis

Saki visu, kas uz sirds. Labvēlīga diena komunikācijai ar apkārtējiem. Spēsi vienkāršā un saprotamā manierē izskaidrot savas domas un emocijas. Esi atklāts un patiess, kā arī ieklausies tajos, kuri tev tuvi. Abpusēji veiksmīga komunikācija nostiprinās un uzlabos savstarpējās attiecības.

 

Iepriekšējais rakstsSkatuves leģenda Siksna spiests savilkt jostu ciešāk. Kas noticis?
Nākamais rakstsKaut kas nedzirdēts! Žanis nāk klajā ar skarbu ultimātu Magonei