Jauns gads ir sācies, tas nozīmē jaunas iespējas, jaunas idejas un panākumi. Aplūko, ko šai nedēļai tev sola zvaigznes! Kā tās izkārtojušās, un ko tas nozīmē tieši tev!

 

Auns

Tavs gads sāksies ar jaunām idejām un lielākām cerībām it visā, kas saistīts ar finansēm. Šonedēļ pavisam noteikti vari uzsākt kaut ko jaunu un uzņemties papildus pienākumu, jo tas sniegs tev peļņu nākotnē. Var gadīties, ka saņemsi ļoti svarīgu informāciju, kas saistīta ar kādiem finanšu dokumentiem vai līgumiem. Drīzumā finansiālie jautājumi kļūs par tavas dzīves prioritāti, ne tikai personīgo mērķu sasniegšanā, bet dzīvē kopumā, jo 2024. gads sola labvēlīgus apstākļus, kas palīdzēs dažādu ideju un plānu attīstībā. Pievērs uzmanību arī savai mīlas dzīvei, jo šonedēļ rutīna būs pat ļoti nevietā.

 

Vērsis

Šonedēļ ļoti svarīga būs komunikācija, tāpēc mēģini sazināties arī ar tiem, par kuriem pēdējā laikā ticis aizmirsts. Vari sākt plānot tuvākās nākotnes lietas, tavās domās tām jābūt sakārtotām. Iespējams, šonedēļ nokļūsi kādās jaukās svinībās vai pasākumā – izmanto to, lai atpūstos. Kāds radinieks var sagādāt pārsteigumu – uzmanīgi raugies apkārt! Neļauj sevi ietekmēt nevienam, ja nepieciešams atbalsts, uzticies tikai vistuvākajiem!

 

Dvīņi

Šonedēļ var rasties kādas nepatikšanas vai problēmas, kā risināšanā labāk uzreiz meklēt profesionālu palīdzību, nekā ļaut tām ritēt pašplūsmā, vai censties situāciju labot paša spēkiem. Kāda tev tuva cilvēka veselības problēmas liks tev daudz domāt, jo tavos spēkos nebūs sniegt nekādu palīdzību. Šis nebūs visai viegls laiks, tādēļ centies izturēties laipni un pieklājīgi – apkārtējie nav vainīgi pie tavām nedienām. Mēģini aizmirsties, nodarbojoties ar lietām, kas tev patiesi sagādā prieku. Uz nedēļas beigām radīsies jaunas iespējas darba vai biznesa jomā.

 

Vēzis

Šonedēļ gadīsies vairāki negaidīti notikumi. Vairumā gadījumu tie radīs jaunas un izdevīgas iespējas darba jomā, kas nodrošinās tevi ar mierīgāku dzīvi. Šī nedēļa sniegs iespējas, lai tu beidzot saņemtu pelnītas uzslavas vai atlīdzību. Iespējams arī konflikts, kas saistīsies ar ceļošanas tēmu, jo kaut kādi ar to saistīti plāni neīstenosies. Iespējamas arī kādas ne visai labas ziņas no attāluma. Uzmanies no ļauniem cilvēkiem, šonedēļ kādam labpatiks iepīt tevi kādās intrigās, izmantojot ne visai glaimojošu informāciju par tevi. Tā rezultātā tev nāksies pieņemt kādu svarīgu lēmumu.

 

Lauva

Vīriešiem Lauvām šonedēļ radīsies jaunas finansiālās iespējas, turklāt dažādas biznesa vai darba lietas attīstīsies visai konstruktīvi. Šonedēļ, iespējams, saņemsi naudu vai panāksi vienošanos par kādu svarīgu jautājumu, līgumu. Uzmanies no saaukstēšanās – ģērbies atbilstoši laika apstākļiem pat tad, ja ārā nepieciešams izskriet burtiski uz vienu minūtīti, kā nereti sakām. Velti laiku tam, lai pasēdētu un padomātu, kādas pārmaiņas vēlies dzīvē, neaizmirsti padomāt arī par darba un/vai izglītības jomām.

 

Jaunava

Šonedēļ, iespējams, mirdzēsi kādā saviesīgā pasākumā. Nepatīkamāks šonedēļ būs fakts, ka pastāv liela varbūtība kāda konflikta aizsākumam. Konflikts būs finansiāla rakstura, kas saistīts ar kādu tavu draugu, kolēģi vai biznesa partneri. Iespējams, būs diezgan grūti koncentrēties šo problēmu dēļ, tādēļ visu dari ar lielu pacietību un atbildības sajūtu, neko nesasteidz un nepalaid pašplūsmā. Turpinot par patīkamo – šī nedēļa piemērota skaistiem, romantiskiem mirkļiem, piemēram, lai saderinātos, uzsāktu kopdzīvi vai organizētu kādu ģimenisku izklaidi. Tava laimes sajūta laimīgus padarīs arī apkārtējos!

 

Svari

Neērtības nedēļas sākumā sagādās kādas personīga rakstura problēmas, kas būs saistītas ar personīgajām mantām vai transportu. Rezultātā tev nāksies uzņemties lielāku atbildību un atgriezties realitātē. Tevi vai tavu mīļoto cilvēku varētu skart veselības, personīga vai profesionāla rakstura problēmas, tas radīs spriedzi tavās sajūtās. Stresu izraisīs arī notikumi, kas būs saistīti ar kādu no taviem ģimenes locekļiem vai cilvēku, ar kuru tev ir intīma rakstura attiecības. Šajā nedēļa tiek solīts arī kāds svarīgs priekšlikums vai uzaicinājums, ko tev vajadzētu izmantot.

 

Skorpions

Esi drosmīga un nebaidies no lielajiem Jaunā gada plāniem, kas attiecas uz tavu darbu, izglītību vai biznesu. Ja turpmāk rūpīgi plānosi savus darbus un laiku, būs lielākas izredzes gūt panākumus. Iespējams, saņemsi kādu negaidītu ziņu no cilvēkiem, kurus labi pazīsti, ziņas varētu nebūt visai patīkamas – par kāda veida zaudējumu vai zādzību. Var gadīties kāda interesanta tikšanās, taču tas var radīt arī nevēlamas tenkas, tādēļ uzmanies un piesardzīgi izturies pret apkārtējiem. Nedod iemeslu ienaidniekiem nodarīt tev pāri.

 

Strēlnieks

Šonedēļ vairāk uzmanības vajadzētu pievērst mājas un ģimenes lietām, pienākumiem, rūpēm par mājokļa sakopšanu. Tas būs ne vien labs veids, lai sakoptu vidi ap sevi, bet arī apkopotu/sakārtotu domas un idejas. Algotajā darbā vai biznesā pēkšņi vari sastapties ar nepatīkamām situācijām, kas varētu palēnināt darba procesu, projektu vai darījumu, radot arī zaudējumus. Nepievērs uzmanību cilvēkiem, kuri tevi apskauž, neciena vai pat ir tavi ienaidnieki – viņi nav tavas uzmanības vērti, īpaši jau šobrīd. Citādi tas var kaitēt tev un radīt diskomfortu, bet neko vairāk – nebendē savus nervus! To ,ko tev lēmis liktenis, neviens tāpat tev neatņems. Netērē laiku ar tādiem cilvēkiem un emocijām, ko tie rada ar savu klātbūtni un eksistenci.

 

Mežāzis

Šajā nedēļā jums būs kāda svarīga tikšanās. Nevilcinies, neatliec uz vēlāku pat tad, ja tās iemesls ir kāda ļoti nepatīkama saruna. Nebaidies no zaudējumiem, nebaidies no tiem, jo reizēm šķietami nepareizais tomēr var palīdzēt gūt panākumus. Protams, garantijas nav, bet saka taču, ka mēģināts nav zaudēts. Var gadīties kāda dāvana, kas patiesi pārsteigs, ja tā tiek pasniegta naudas izteiksmē, padomā vai mājās nav nepieciešams kāds nozīmīgs pirkums. Saņemsi labas ziņas, kas būs saistītas ar kādu sievieti.

 

Ūdensvīrs

Šī nedēļa varētu būt diezgan sarežģīta, sagādājot dažādus pārbaudījumus, kas saistīti gan ar ģimeni, gan draugiem. Domā par to, ko runā, jo neapdomīgi vārdi var sāpināt kādu tev ļoti tuvu cilvēku. Uzmanies no skarbiem vārdiem, kurus mēdz teikt emociju uzplūdā. Pavadi laiku kopā ar savu partneri, jo šonedēļ tas būs īpaši nozīmīgi. Ja tev partnera šobrīd nav – nekoncentrē visus savus spēkus tam, lai tieši šobrīd viņu atrastu, jo reizēm ir jāļaujas arī nejaušībām!

 

Zivis

Kāds telefona zvans vai e-pasta ziņojums šonedēļ var likt tev daudz ko pārdomāt, plānot citādi. Tev nāksies apgūt dažādas jaunas lietas, bet rezultātā var gadīties, ka saņemsi kādu interesantu piedāvājumu. Var gadīties īslaicīgas finansiāla rakstura problēmas. Uzmanies kādam aizdodot vai no kāda aizņemoties naudu, vienalga, cik tuvs tev ir šis cilvēks. Var rasties konflikts ar kādu personu, kura nedzīvo tev tuvumā, bet no kuras vienmēr cerēji saņemt atbalstu un palīdzību. Tev jāsaprot, ka reizi pa reizei nepieciešams “izvēdināt galvu” un vienkārši iziet svaigā gaisā!

 

Lai tev lieliska šī nedēļa!

Iepriekšējais rakstsŠī Magones atzīšanās izbrīnīja pat labāko draudzeni
Nākamais rakstsIzsludināti vairāki ļoti nopietni brīdinājumi par gaidāmo laiku