Oktobra mēnesis sācies ar visai nepatīkamiem laika apstākļiem. Uzzini, ko zvaigznes tev sola jaunajā darba nedēļā!

 

Auns

Dāmām iespējama kāda svarīga saruna ar vīrieti, kuras laikā izskanēs personiska vai profesionāla rakstura piedāvājums. Gaidāms patīkams ģimenes budžeta  papildinājums. Noslēgsiet kādu svarīgu darbu, kas tā vien prasījās pēc laimīgām beigām.

 

Vērsis

Šonedēļ jūs vai kāds tuvs cilvēks atradīs pazaudēto mantu. Veiksies darījumos ar nekustamo īpašumu, loterijās vai sporta likmju izdarīšanā. Nākamās septiņas dienas ļaus pabeigt kādu svarīgu darbu kā arī uzlabot reiz pagātnē sarežģījušās attiecības. Svarīga nedēļa jauniem vīriešiem – iespējams, gaida kāds eksāmens, darba intervija vai paaugstinājums darbā.

 

Dvīņi

Ja jums ir Zivju, Skorpiona vai Vēža zīmē dzimis bērns, šonedēļ iespējamas nesaprašanās, emocionālas problēmas, vēlmju un prioritāšu nesakritības u.c. vecākiem zināmas problēmsituācijas. Nevajadzētu paļauties uz to, ka bērns vai mazbērns noteikti izdarīs apsolīto, paturiet aiz auss, ka var nākties visu paveikt pašam. Izvairieties no konfliktiem, tie nav jums raksturīgi un nesīs tikai negatīvas emocijas.

 

Vēzis

Šonedēļ jūsu lielākās gaidas būs saistītas ar kādu svarīgu zvanu, saraksti vai dokumentu, kas lielā mērā noteiks nākotnes plānus. Iespējami negaidīti jaunumi saistībā ar kādas jums labi zināmas personas veselības stāvokli. Ja kavējas kāds svarīgs sūtījums, neceliet paniku. Vientuļie vīrieši gūs pozitīvas emocijas jaunās iepazīšanās.

 

Lauva

Šonedēļ atklātībā var nonākt jaunumi, ka jau kādu laiku dzīvojat ar rozā brillēm uz acīm. Tas neradīs zaudējumus, bet var būt grūti pēc tā savākties emocionāli. Iespējamas sliktas ziņas par pasākumu, kas saistīts ar sievieti vai sievietēm. Laba nedēļa finansiālajā ziņā.

 

Jaunava

Šī nedēļa var nākt ar dažu lietu sadārdzināšanos un izmaksu kāpumu kopumā. Savu maku un finanšu dokumentus turiet prom no citu acīm un neapspriediet publiski. Ar ģimenes palīdzību, iespējams, atdzims sen aizmirsti plāni un idejas. Ja apstākļi būs labvēlīgi to realizācijai – uz priekšu! Gaidāmas labas ziņas par kāda tuva cilvēka veiksmi.

 

Svari

Šī nedēļa tevi priecēs ar dažādām labvēlīgām izmaiņām darbā vai iespējām realizēt kādu no savām idejām. Darbā sola labi veikties un iespējama negaidīta un ļoti vērtīga palīdzība, atbalsts no personas, kura dzimusi Zivju, Skorpiona vai Vēža zīmē. Var izraisīties konflikts ar kādu, kurš dzimis Dvīņu, Svaru vai Ūdensvīra zīmē. Atšķirības starp jums tomēr ir pārlieku lielas, tāpēc tās šoreiz var radīt nevēlamus apstākļus, pat sava veida konfrontācijas. Var rasties arī kādas nepatikšanas, kas būs saistītas ar cilvēku, kurš dzimis Strēlnieka, Lauvas vai Auna zvaigznājā, jo, iespējams, jau ilgāku laiku jūsu attiecībās ir daudz stresa un spiediena vienam uz otru.

 

Skorpions

Šī nedēļa būs labvēlīga ceļojumiem, galvenokārt, savam priekam – apmeklējot radus vai draugus. Skorpioniem vīriešiem, kuri ir vecumā līdz 35 gadiem – šīsnedēļas ceļojums kāda iemesla dēļ var izrādīties ļoti svarīgs solis nākotnei. Iespējams, tiksies ar kādu, kurš nāks it kā no malas, taču ar ļoti konkrētu mērķi. Labvēlīgs laiks, lai iegādātos dažādas lietas savam mājoklim – ieviestu izmaiņas vidē sev apkārt. Iespējams, pat izdosies iegādāties savu vai pārcelties uz jaunu mitekli. Pievērs uzmanību savai veselībai – tai nepieciešama stiprināšana!

 

Strēlnieks

Šonedēļ pasākumi, kas saistīti ar kādu tavas ģimenes vai profesionālās darbības vīrieti, būs pamats svarīgākajiem plāniem un darbiem. Tev ar viņu būs arī finansiāla rakstura savstarpējas attiecības. Iespējams, saņemsi naudu no kāda negaidīta avota un sniegs tev iespēju doties ceļojumā. Šī nedēļa solās būt labvēlīga, lai nokārtotu kādas formalitātes vai ceļotu uz kādu citu pilsētu vai pat valsti darba darīšanās vai atpūtas nolūkos. Dažas sievietes Strēlnieki šonedēļ var cerēt uz pozitīvām izmaiņām saistībā ar skolu vai darbu.

 

Mežāzis

Šonedēļ tev nāksies krietni pievērsties dažādām mājsaimniecības lietām un darbiem, taču vairumā gadījumu tieši tie tevi spēs pozitīvi uzlādēt. Iespējams, saņemsi kādu uzmanības apliecinājumu vai pat dāvanu no cilvēka, kurš dzimis Dvīņu, Ūdensvīra vai Svaru zīmē. Var gadīties konflikts ar bērnu, kas būs saistīts ar viņa draugiem, apkārtni, attieksmi vai saziņu. Ja tev ir bērni, kuri jau ir pieauguši, iespējams, šonedēļ tev nāksies raizēties viņa attiecību problēmu vai mīlas dēkas dēļ. Labvēlīga ietekme uz tevi un tavu dzīvi kopumā var izrādīties kādai Vērša, Jaunavas vai Mežāža zīmē dzimušai sievietei. Sievietēm Mežāžiem šonedēļ solās labi veikties publisku uzstāšanos laikā.

 

Ūdensvīrs

Šī nedēļa solās būt visai grūta, jo primāri svarīgākais būs mājas darbi un lietas, kas saistītas ar to. Dažādas problēmas nāksies atrisināt, jo tās vairs nebūs iespējams atlikt uz vēlāku – mājas ir ļoti svarīga lieta un vieta. Būs daudz un dažādu pienākumu pret tuviniekiem. Var rasties finansiāla rakstura lietas, kas jānokārto ar vīriešu kārtas pārstāvi, kurš dzimis Lauvas, Strēlnieka vai Auna zīmē. Var rasties grūtības naudas pelnīšanas iespējās. Veselība liks par sevi manīt, tāpēc labāk laikus pievērsies tās stiprināšanai. Izvairies no stresa un mēģini domāt pozitīvi pat tad, ja jūties emocionāli ļoti saspringts

 

Zivis

Iespējams, nāksies risināt kādas ģimenes problēmas ar tiem radiem, kurus ikdienā nesatiec. Dažām Zivīm gaidāmas kādu attiecību beigas, iespējams pat laulības šķiršana. Iespējams, saņemsi negaidītu piedāvājumu un nāksies sagatavot kādu jaunu līgumu, noslēgt jaunu vienošanos. Šīs nedēļas laikā tev būs iespēja pārbaudīt savas aizdomas, kas saistītas ar kādas tavā draugu lokā esošas personas iespējamu neuzticību vai nodevību. Cik vien iespējams, mēģini rīkoties loģiski un neko nesasteigt, nepārsteigties. Atzīsti savas kļūdas, ja tādas gadās.

 

Lielisku šo nedēļu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl nav patīkamu ziņu par laiku šonedēļ – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 9. oktobris