Marts jau iegājis beigu fāzē, bet sinoptiķi šonedēļ sola pavasarīgu siltumu. Laukā no zemes spraucas sniegpulkstenītes, atgriežas gājputni un cilvēki domā par rosīšanos dārzos. Ko zvaigznes tev sola marta pēdējā pilnajā nedēļā?

 

 

auns-zalaja-apli-ieksa-1Auns

Auna zīmē dzimušajiem šī nedēļa atnesīs vairākas jaunas finanšu un biznesa iespējas. Labvēlīgs un veiksmīgs laiks finansiālu un profesionālu attiecību dibināšanai ar cilvēkiem, kuri dzīvot turpat, kur tu vai netālu. Iespējama vienošanās par atsevišķu finanšu jautājumu risināšanu, kurā tiks iesaistīti arī citi cilvēki.  Labs laiks peļņas gūšanai. Emocionālu diskomfortu var piedzīvot daži laulātie pāri. To var izraisīt kāda senāka vai pašreizēja neuzticība, neapdomība vai cieņas trūkums pret otru partneri un viņa/viņas vajadzībām. Kāds aizmirsts notikums, solījums, līgums, lēmums atnesīs tev sen gaidītu laimi. Izvairies apkārtējiem atgādināt viņu pagātnē pieļautās kļūdas, lai nesāpinātu viņus un neizsauktu pārāk emocionālu reakciju. Nedēļas laikā gaidāma īpaša tikšanās vai sanākšana par godu kādam konkrētam notikumam. Īpaši pārsteigumi gaidāmi trešdien un ceturtdien.

 

 

versis-zalaja-apli-ieksa-1Vērsis

Šonedēļ no taviem pleciem beidzot novelsies kāds pamatīgs raižu un rūpju akmens. Visticamāk, tas saistīts ar attiecībām ar mīļoto cilvēku vai kādu no ģimenes locekļiem. Labs laiks, lai sevi palutinātu, rehabilitētu un atjaunotu enerģiju. Nedēļa var būt visai neparedzama un nepatīkama tiem, kuri iepriekš cietuši neveiksmi jaunu attiecību dibināšanā un tiem, kuri būvējuši savus panākumus uz meliem un nodevības. Iespējami pamatīgi satracinājumi, nepatikšanas un vilšanās. Jutīsies tā, it kā pamats zustu zem kājām un nonāksi strupceļā. Gaidāmi dažādi notikumi, jaunumi vai tikšanās, kas saistītas ar kādu zēnu vai jaunu vīrieti no tavām mājām vai ģimenes loka. Sievietēm gaidāms kāds notikums vai saruna ar gados vecākiem ģimenes locekļiem. Vīrieši metīsies romantiskos piedzīvojumos, randiņos un ļausies flirtam. Piektdien saņemtās ziņas ietekmēs kādu svarīgu notikumu gaitu nākamajā nedēļā.

 

 

dvini-zalaja-apli-ieksa-1Dvīņi

Tev priekšā ir nedēļa, kuras laikā nāksies pieņemt lēmumu vai sniegt atbildi uz kādu ar naudu saistītu jautājumu. Interesantāku ikdienu darbā padarīs neliels flirts vai mazs piedzīvojums. Šajā nedēļā tavas domas un plāni būs primāri saistīti ar bērniem. Tie var būt gan tavi, gan radu bērni, gan arī sveši bērni, ja tavs darbs saistīts ar tiem. Plānosi vairākus notikumus, kurus iepriekš vajadzēs rūpīgi izvērtēt un detalizēti izanalizēt. Dvīņu zīmē dzimušajām sievietēm grūtības sagādās vajadzība ātri rast risinājumu kādām situācijām. Kopumā nedēļa solās būt visai sarežģīta attiecībās ar meitenēm un jaunām sievietēm. Saņemsi pārsteigumu, par kuru jau iepriekš nojauti. Tā var būt saņemta nauda vai finanšu dokuments, piemēram, līgums. Nedēļas laikā var nākties atlikt ieplānotu tikšanos otras personas plānu maiņas dēļ. Pievērs pastiprinātu uzmanību cilvēkiem, kuri ienāk tavā mājā vai darba vietā. Neatstāj bez uzraudzības vērtīgas lietas, dokumentus un informāciju. Dvīņu zīmē dzimušajiem vīriešiem šis būs dinamisks un emocionāls laiks attiecībās ar draugiem un biznesa partneriem. Izvērtē informāciju, ko tev sniegs tuvinieks vai kāds, kuram ir attiecības ar kādu no taviem ģimenes locekļiem.

 

 

vezis-zalaja-apli-ieksa-1Vēzis

Šonedēļ savu uzmanību veltīsi konkrētas problēmas risināšanai un tas tev veiksmīgi izdosies. Saņemsi ziņas par kāda drauga vai paziņas naudas zaudējumu vai, gluži otrādi, guvumu. Izveidosi jaunas, interesantas pazīšanās ar cilvēkiem no tuvienes un tālienes. Ar dažiem no tiem apmainīsies ar svarīgu informāciju, kas nāks tev par labu tuvākajā nākotnē. Pievērs īpašu uzmanību cilvēkiem, ar kuriem tev ir kopīgas intereses un hobiji. Vēža zīmē dzimušām sievietēm galvassāpes radīs naudas jautājumi, kurus, diemžēl, neizdosies atrisināt šīs nedēļas laikā. Diemžēl, ir lietas, kuras tu nespēj ietekmēt. Neskatoties uz lielo stresu, kas šonedēļ būs tavs sabiedrotais, šis laiks būs nozīmīgs taviem panākumiem un kontaktiem ar citiem. Neviena diena nebūs maznozīmīga. Daudzus priecēs jau gūtie panākumi. Var saasināties kādas senākas veselības problēmas tev pašam vai kādam tev mīļam, tuvam cilvēkam. Gaidāmi veiksmīgi rezultāti un panākumi darbā un biznesā. Labvēlīgs laiks komunikācijai ar cilvēkiem no dažādām valsts, juridiskajām iestādēm vai bankām.

 

 

lauva-zalaja-apli-ieksa-1Lauva

Telefona zvans vai jaunumi, kas saistīti ar kādu sievieti, noteiks notikumu gaitu šajā nedēļā. Iespējams, dosies kādā izbraukumā vai gatavosies nākamajā mēnesī paredzētam braucienam. Pāris dienas vai nedēļas nogali pavadīsi prom no mājām vai, ja esi prombūtnē, atgriezīsies mājās. Labs laiks, lai veiktu izmaiņas savos plānos un iesaistītos ar mājām un ceļošanu saistītos notikumos. Veiksmīga nedēļa, lai attīstītu un nostiprinātu attiecības ar mīļoto cilvēku vai ģimenes locekļiem, kuri dzīvo citā pilsētā vai valstī. Sievietēm ieteicams izvairīties no romantiskiem randiņiem vai ar tiem saistītām gaidām, cerībām. Satiksi cilvēkus, kurus nekad nedomāji vēlreiz savā dzīvē satikt. Tā var būt nejauša tikšanās realitātē vai komunikācija sociālajos tīklos. Pavērsies vairākas iespējas atjaunot izjukušas attiecības, nolīdzināt senus konfliktus u.c. Izmanto šīs septiņas dienas, lai pārrunātu sensitīvus jautājumus ar ģimeni, draugiem un kolēģiem. Veiksmīga attīstība gaidāma ar mantojumu, tuvinieku īpašumu saistītos jautājumos. Drīzumā varēsi sākt plānot remontdarbus, uzlabojumus, izīrēšanas iespējas. Nedēļas laikā var nākties piedzīvot īstu emociju buķeti – skumjas, sentimentu, provokāciju, aizvainojumu. Centies nevainot pie notiekošā tikai sev apkārt esošos cilvēkus. Uzmundrini sevi un atgūsti pozitīvu noskaņojumu, iesaistoties dažādās jaunās, interesantās aktivitātēs.

 

 

jaunava-zalaja-apli-1Jaunava

Neliels, taču patīkams pārsteigums, labi jaunumi vai notikums tev liks ar prieku atskatīties uz šajā nedēļā piedzīvoto. Sievietēm labvēlīgs laiks ceļošanai vai ar to saistītām apmācībām, darbu u.c. Tevi iepriecinās papildus ienākumi. Gaidāma sanākšana vai tikšanās par godu īpašam notikumam kādas sievietes dzīvē. Šī nedēļa ieviesīs skaidrību tavos turpmāko mēnešu plānos. Pārsteigumus sagādās negaidīta vēstule, telefona zvans vai tikšanās. Iespējams visai ievērojams konflikts, kas būs saistīts ar naudu. Tā var būt neliela naudas summa, taču vairāk tevi satrauks cita centieni tevi izmantot. Kāds vīrietis no ģimenes loka var censties melot un manipulēt ar citiem, lai gūtu sev kādu labumu. Iespējams, viņam būs labs iemesls šādai rīcībai, taču tā nebūs attaisnojama. Izvairies no spriedzes un konfliktiem piektdien un sestdien.  

 

 

 

svari-zalaja-apli-ieksa-1Svari

Šonedēļ sekosi notikumiem kāda vīrieša, kurš vecāks par 35 gadiem, dzīvē. Viņu piemeklēs personīgi, dramatiski notikumi un apjukums dzīvē. Labvēlīga nedēļa juridisko jautājumu risināšanai. Gaidāma kāda konflikta, konfrontācijas vai kontraversijas turpinājums ar cilvēku, ar kuru tev ir kopīgi profesionālie kontakti. Visticamāk, šajā nedēļā vēl to neizdosies atrisināt. Svaru zīmē dzimušās sievietes var izjust vajadzību ceļot vai doties kādā izbraukumā. Satiksi sievieti, kura dzīvo citviet vai paziņu, kas dzīvo tavā pilsētā. Tiks apspriesta kāda ideja, ar ceļošanu, komunikāciju, tūrismu transport saistīts darba piedāvājums. Zvaigznes sola finansiālus sakarus ar vīrieti no tuvinieku vai draugu loka. Iespējams, veiksi vai saņemsi naudas pārskaitījumu. Vīrieši šonedēļ varētu saņemt, pārspriest un parakstīt ar finansēm saistītus dokumentus un līgumus.

 

 

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1Skorpions

Šo nedēļu tev paliks atmiņā ar neplānotu, pēkšņu, pilnīgu plānu un ideju maiņu konkrētā jautājumā. Uzņemsi mājās viesus par godu kādam īpašam notikumam vai saņemsi pavisam negaidītu apciemojumu. Nedēļas sākumā veltīsi laiku savu turpmāko soļu, plānu, darbības izplānošanai, lai sasniegtu kārotos mērķus un sastādītu prioritātes. Darbus veiksi soli pa solim. Gaidāma svarīga saruna vai notikumi, kas saistīti ar kādu no ģimenes locekļiem. Kāds tuvienieku vai tuvāko draugu lokā esošs vīrietis saskarsies ar veselības problēmām. Tev var nākties palīdzēt vai citā veidā iesaistīties draugu vai tuvinieku lokā esošas sievietes problēmu risināšanā. Vīrieši var saskarties ar sarežģījumiem, kas saistīti ar mājām, īpašumu vai transportu, kuriem būs nepieciešams rast risinājumu. Tas, ko spēsi paveikt šajā nedēļā, būs atkarīgs no citiem cilvēkiem no tuvienes un tālienes. Var rasties vajadzība nodot vai nosūtīt paciņu, vēstuli vai e-pasta vēstuli, kuru solīji nosūtīt jau iepriekš, bet aizmirsi. Tev svarīgas dienas būs pirmdiena un ceturtdiena.

 

 

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1Strēlnieks

Šajā nedēļā būs nopietni jāpievēršas dažādu finansiālu jautājumu vai maksājumu risināšanai. Labvēlīgs laiks, lai panāktu ar naudu saistītu vienošanos kādā problemātiskā situācijā. Tie var būt neapmaksāti rēķini vai laikā neatdoti parādi. Iespējams kāda vīrieša apciemojums mājās, no kura saņemsi finansiālu palīdzību vai padomu finanšu jautājumos. Mierinājumu nesīs iepriekš radušos pārpratumu, nepatīkamu notikumu atrisināšana. Var nākties saņemt nepatīkamus jaunumus izbraukuma laikā, kuri saistīti ar tevi vai kaut kādā veidā skars tevi. Šonedēļ ieteicams pievērsties netradicionālām ārstēšanās metodēm, tai skaitā homeopātijai un tautas medicīnai. Iespējama sasirguša ģimenes locekļa vai tuva drauga atlabšana. Strēlnieka zīmē dzimušajām sievietēm vajadzēs apciemot kādu draugu vai tuvinieku, lai aprunātos un sniegtu palīdzību vai padomu. Tevi pārsteigs notiekošais kāda svešinieka dzīvē, kas būs saistīts ar kādu negaidītu un brīnumainu notikumu. Vīriešiem ieteicams izvairīties no dažādu problēmu izraisīšanas savā darba vietā. Pastāv liels risks sarežģījumiem un stresam. Saņemsi ielūgumu uz ģimenes sanākšanu, uz kuru ar atbildes sniegšanu nesteigsies. Vairāki interesanti sapņi raisīs tevī dažādus jautājumus.

 

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1Mežāzis

Šonedēļ lielāko daļu uzmanības veltīsi notikumiem kādas meitenes vai jaunas sievietes dzīvē. Tie būs dažādi, taču nozīmīgi gan tev, gan viņai. Pavērsies vairākas jaunas, interesantas iespējas, taču, kura no jums tās izmantos savā labā, ir jūsu pašu izvēle. Nedēļas laikā var nākties pārdomāt savu rīcību un vienošanās, kas saistītas ar naudu. Rūpīgi izvērtē visu, neļaujies manipulācijām un neinvestē savu naudu darījumos, kas sola milzu labumu un veiksmi. Vēlams neaizdot naudu un neaizņemties to pašam. Kāda svarīga informācija vai piedāvājums novedīs tevi pie dilemmas. Radīsies vajadzība pieņemt nozīmīgu lēmumu. Tavā priekšā ir pārmaiņas, kurām, iespējams, nebūsi gatavs un, kuras nevēlēsies veikt. Gaidāmas vairākas sarežģītas dienas, kuru laikā nāksies apdomāt visu, kas ar tevi ir noticis un var notikt. Vari saņemt kādu darba piedāvājumu. Iespējams, izdarīsi pakalpojumu, par kuru saņemsi atalgojumu.

 

 

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1Ūdensvīrs

Šajā nedēļā ieteicams vairāk uzmanību pievērst attiecībām ar cilvēkiem, kuri dzimuši Mežāža, Vērša vai Jaunavas zīmē. Kāds tev vai ģimenes loceklim drīzumā plānots izbraukums var kalpot par iemeslu diskusijām. Pārsteiguma dāvanu vai uzmanības apliecinājumu sagādās kāds tuvinieks vai kolēģis. Saņemsi jaunumus par kāda sev tuva cilvēka veikto pirkumu mājām. Labvēlīgs laiks dažādu ar māju, mašīnu un nekustamo īpašumu saistītu dokumentu sagatavošanai. Daudziem var nākties piedzīvot atsvešināšanos no drauga vai tuvinieka, dēļ viņa/viņas izteiktajām negācijām, apvainojumiem, rīcības un negatīvām izmaiņām dzīvesveidā. Esi piesardzīgs komunikācijā ar svešiniekiem gan darbā, gan privātajā dzīvē. Tevi iepriecinās negaidītas, pozitīvas ziņas, kas saistītas ar naudu. Tas var būt algas pielikums vai prēmija. Nebaidies izmēģināt savu veiksmi loterijā, ieguldot tajā nelielu naudas summu.

 

 

zivis-zalaja-apli-ieksa-1Zivis

Daudziem šajā nedēļā nāksies veltīt savu laiku un naudu pirkumiem un citiem ar bērniem saistītiem izdevumiem. Jebkurai problēmai, ar ko saskarsies, būs viegli atrodams risinājums, līdz ar to strīdi un nesaskaņas būs tikai laika, enerģijas un emociju patērēšana. Iespējams, dosies ceļojumā, kas saistīts ar kādu sievieti. Uzsāksi interesantu, dinamisku un svarīgu komunikāciju ar sievieti, kura dzīvo citā valstī. Esi gatavs uzņemt ciemos kādu savu draugu. Apciemojumam var nebūt konkrēts iemesls. Ar interesi sekosi līdzi jaunumiem un notikumiem jauno kolēģu vai kaimiņu dzīvē. Negatīvas emocijas sagādās kāda vīrieša pieļauta kļūda vai neapdomīga rīcība. Var nākties saskarties ar grūtībām komunicēt ar cilvēkiem no sava ģimenes loka. Tev nozīmīgas dienas būs otrdiena un trešdiena, savukārt īpašu piesardzību ieteicams ievērot piektdien.

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 22. marts
Nākamais rakstsIzskan ļoti nepatīkamas ziņas par peļņā aizbraukušo Magones vīru Žani