Kopumā šī diena nebūs tik romantiska, kā vajadzētu būt Valentīna dienai. Iespējams, diena būs tik aizņemta, ka tikai vakarā atmiņā atausīs tas, ka šodien ir mīlestības svētki. Būs pārāk liela ikdienas burzma, kas notrulinās vēlmi pēc romantikas. Galvenais – paturi prātā, ka vismaz mīlestības apliecinājums mīļotajam būs ļoti svarīgs.

 

Auns

Iespējams, šī diena tev sagādās daudz patīkamu pārsteigumu. Sākot jau ar rītu, kad tavs partneris, iespējams, būs sagatavojis tev brīnišķīgu pārsteigumu. Uz darbu varēsi doties uzlabotā garastāvoklī, kas tāds saglabāsies līdz pat vakaram. To nespēs sabojāt arī apkārtējo nīgrums. Ja nevari atļauties iegādāties dāvanā to, ko vēlies, atceries, ka lieliskas ir pašgatavotas lietas.

 

 

Vērsis

Šodien spēsi rast atbildi uz kādu jautājumu, kas sen jau ir tavā prātā. To izdarot tu varēsi palīdzēt kādam savam draugam vai cilvēkam, kurš tev pēdējā laikā šķiet īpaši simpātisks. Kamēr šī persona būs tavā redzes lokā, tev būs vēlme aizvien vairāk pievērst uzmanību savam izskatam. Iespējams, šis cilvēks tev palīdzēs kādā jomā, kur nebūsi to gaidījis.

 

 

Dvīņi

Iespējams, šodien mīlas lietās tev nāksies vilties. Var gadīties, ka tas notiks tāpēc, ka būsi sarūpējis dāvanu savam mīļotajam vai cilvēkam, kurš tev simpatizē, taču viņš to nenovērtēs. Ticams, ka tieši tajā pašā laikā kāds cits cilvēks, kuram tu nepievērs ne mazāko uzmanību, patiesi cerēs, ka beidzot tu viņu pamanīsi. Esi uzmanīgs!

 

 

Vēzis

Šodien saņemsi daudz cilvēku uzmanības. Komplimentus saņemsi gan klātienē, gan sociālajos tīklos, taču nekļūsti iedomīgs to dēļ. Kā arī, reaģējot un/vai atbildot uz saņemtajiem komplimentiem, centies nepārspīlēt un neradīt situācijas, kad apkārtējie var pārprast tevi un tavus nodomus, jo tas neko labu nesola.

 

 

Lauva

Tu centīsies ignorēt šo dienu, aizbildinoties ar lielo aizņemtību darbā. Taču tavs partneris vai cits tuvs cilvēks neļaus tev aizmirst par šiem svētkiem. Vakaru varēsi tomēr pavadīt lieliskā romantiskā gaisotnē. Ja tev ir kād cilvēks, par kuru šobrīd domā – uzsākt vai neuzsākt attiecības, iespējams, šis vakars parādīs tev pareizo ceļu.

 

 

Jaunava

Kopumā tu nebūsi visai apmierināts ar šo dienu. Tu sapņosi par romantiku, taču, diemžēl, tavs partneris īpaši nevēlēsies piedomāt pie tā, ka šī ir mīlestības diena. Var gadīties, ka viņš to pat būs aizmirsis. Iespējams, tas liks tev izjust skaudību vairākkārt, jo redzēsi, ka apkārtējie saņem pa dāvanai. Romantika šodien tavā dzīvē ienāks tika, var teikt, pēdējā brīdī.

 

 

Svari

Šodien varēsi gūt labumu, ja izmainīsi kaut ko savās mājās. Tas būs tavs šīs dienas būtiskais notikums, un tu varēsi par to pastāstīt arī satiktajiem cilvēkiem. Iespējams, pārmaiņu gaitā liela uzmanība tiks pievērsta videoklipiem internetā. Iespējams, iedomas stipri atšķirsies no realitātes. Lai gan ideju apdomāšana vien spēs darīt tevi laimīgu.

 

 

Skorpions

Šodien tu, visticamāk, vēlēsies noslēpties no visa, kas notiek apkārt. Tu pats negaidīsi neko īpašu saistībā ar Valentīna dienu, un negaidīsi arī, lai kāds kaut ko sarūpētu tev. Iespējams, tava nostāja un garastāvoklis mainīsies, kad saņemsi kādu jauku dāvanu. Pieņemot šo dāvanu, tu sapratīsi, ka tev tomēr ārkārtīgi patīk šī diena.

 

 

Strēlnieks

Šodien, iespējams, nāksies koncentrēt savu uzmanību uz kāda strīda risināšanu savā darba vietā. Var gadīties, ka kāds kolēģis tevi vainos pie kāda projekta neizdošanās. Pēc ilgstošas un, visticamāk, spraigas diskusijas tu tomēr spēsi pierādīt, ka nav notikusi kļūme vai arī, ja tāda ir, tā nebūt nav tava vaina. Lai nu kā, šis strīds tomēr atstās nepatīkamu pēcgaršu. Iespējams, tas liks tev apdomāt darba vietas maiņu, jo gluži vienkārši tu nevēlēsies būt daļa no šāda kolektīva.

 

 

Mežāzis

Šodien tu nedrīksti pārāk daudz sapņot un atļauties lidināties savās fantāzijās. Iespējams, saņemsi uzmanības apliecinājumus no kāda ļoti svarīga cilvēka. Iespējams, būsi atradis sev jaunu Valentīnu.var gadīties, ka tas liks tev pārdomāt par sarūpētās dāvanas pasniegšanu kādam citam, taču… tas nenāks par labu, jo situācijas risinājums var būt pavisam negaidīts. Neceri uz nereālām lietām!

 

 

Ūdensvīrs

Šodien, iespējams, tu kļūsi par apstākļu upuri. Citu vainas dēļ var nākties nolikt pie malas savus plānus par romantisku vakaru. Nāksies daudz darīt un romantikai laiks atliks tikai vakarā. Taču tev nāksies pašam šo romantiku uzburt, ja vēlēsies, jo viss sagatavotais, visticamāk, jau būs atdzisis, beidzies utt.

 

 

Zivis

Šodien saņemsi dažādus uzmanības apliecinājumus. Sākumā būsi par to ļoti priecīgs, bet drīz vien tas kļūs, iespējams, pat nogurdinoši un traucējošo. Var gadīties, ka tu izlemsi doties mājās un padarīt darāmos darbus tur, jo citādi būs grūti. Ja vēlēsies atpūsties, vislabāk izslēdz telefonu un nepavadi laiku arī  internetā.

 

 

Lai skaista tev diena!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 14.-20. februāris
Nākamais rakstsKaraliene Elizabete II nākusi klajā ar ļoti negaidītu paziņojumu