Auns

Šodien dosies pastaigā pa iepriekš neiepazītām vietām. Tas tev būs kā neliels piedzīvojums. Tu neizmantosi ne GPS, ne karti, līdz ar to jutīsies gluži kā skauts. Tavs nelielais ceļojums noritēs veiksmīgi un spēsi labi orientēties konkrētajā apvidū. Vakarā, atgriežoties mājās, ar prieku pastāstīsi tuviniekiem, cik labi ir laiku pa laikam pabūt ārpus civilizācijas.

 

 

Vērsis

Šo dienu pavadīsi, darot dažādus mājas darbus. Visai pelēkās dienas noslēgumā negaidīti saņemsi kādu mīļotā cilvēka sarūpētu pārsteigumu. Viņš pasniegs tev biļetes uz tava mīļākā mūziķa koncertu, kas raisīs tevī milzu sajūsmu. Diemžēl, jau pēc mirkļa atskārtīsi, ka tev rokās ir tikai viena biļete, kuru atdevis kāds cilvēks, kurš pats tomēr nevarēs apmeklēt konkrēto pasākumu. Fakts, ka tev tur būs jādodas vienam, tevi nedaudz saskumdinās.

 

Dvīņi

Šodien saņemsi vairākas īpašas un liktenīgas dāvanas. Ieteicams domāt ne tik daudz par sevi, kā par saviem tuviniekiem. Neskopojies attiecībā pret viņiem, it īpaši situācijās, kad esi kādas dāvanas meklējumos. Neuztraucies par izdevumiem – atceries, ka dots devējam atdodas un jau pavisam drīz doto saņemsi atpakaļ ar uzviju.

 

Vēzis

Šodien spēsi sev pievērst apkārtējās sabiedrības uzmanību, pateicoties kādam ierakstam sociālajos tīklos. Tu publiski izteiksi viedokli par kādu visai karstu tēmu, kā rezultātā pamatīgi pieaugs tavu sekotāju loks. Lai nezaudētu šo cilvēku uzticību un interesi, turpini rakstīt par sabiedrībai nozīmīgām tēmām, izpaužot savu personīgo redzējumu par un ap pasaulē notiekošo. Galvenais, lai šajās publikācijās nebūtu rupjību un apvainojumu pret tiem, kuru viedoklis krasi atšķiras no tavējā.

 

Lauva

Šodien patīkami pavadīsi laiku ārpus pilsētas. Ieteicams rūpīgi iepriekš izplānot paredzēto pikniku, paturot prātā visas iespējamās situācijas, ar kurām var nākties saskarties. Neaizmirsti paņemt līdzi aptieciņu ar pirmās nepieciešamības lietām, kā arī svaigu ūdeni. Meklējot vietu piknikam, neizvirzi kā prioritāti to, kur pieejams interneta pieslēgums – tev tas nebūs vajadzīgs. Vērs savu uzmanību uz dabu sev apkārt, nevis tehnoloģijām.

 

Jaunava

Šodien ieteicams neiegādāties dārgas elektroniskās ierīces. Labāk atliec šo preču iegādi uz vēlāku laiku, kad nepastāvēs risks nejauši saskrieties ar bijušo mīļoto vai citu sev netīkamu cilvēku. Piemērota diena atpūtai laukos kopā ar ģimeni, kā arī gados vecāku radinieku apciemošanai. Starp citu, viņi ja ilgi gaida tavu ciemošanos un, tiklīdz ieraudzīs tevi uz savu māju sliekšņa, būs neizsakāmi laimīgi.

 

Svari

Šodien komunicēsi ar kādu ļoti svarīgu personu. Šis cilvēks apsolīs ņemt aktīvu dalību tavā profesionālajā dzīvē, līdz ar to ieteicams pret viņu attiekties laipni un ieturēti, ko tu arī darīsi, taču tikai līdz brīdim, kad nonāksi aci pret aci ar savu oponentu. Centies atstāt uz viņu ietekmi ar diplomātiju, nevis agresiju, lai izvairītos no potenciālā konflikta.

 

Skorpions

Šīs dienas notikumi tevi padarīs visai nelaimīgu. Stundām ilgi gaidīsi zvanu no kāda īpaša cilvēka, piemēram, drauga, ar kuru vēlies doties kopā uz kino. Vakarā sapratīsi, ka esi lolojis tukšas cerības. Būsi izniekojis savu brīvo laiku, līdz ar to apsolīsi sev, ka vairs ar šo cilvēku, kurš tevi neciena, turpmāk nekomunicēsi.
 

 

Strēlnieks

Šodien atradīsi jaunu iespēju gūt papildus ienākumus. Tu to ieraudzīsi internetā un uzreiz pēc tam, kad būsi apguvis nepieciešamās prasmes un zināšanas, metīsies izmēģināt, kā šī metode darbojas reālajā dzīvē. Diemžēl, gaidītais rezultāts izpaliks, lai arī visu dienu būsi mācījies vissīkākās šī darba nianses. Lai arī tas nenesīs kāroto peļņu, nepārstāj turpināt tiekties pēc pilnības.

 

Mežāzis

Šodien parādīsi savu viedumu, komunikācijā ar gados jaunākajiem tuviniekiem. Daži no viņiem būs iekļuvuši pamatīgās nepatikšanās, taču tu nesteigsies nosodīt. Tā vietā tu ilgi un daudz runāsi, lai saprastu, kas pamudināja konkrēto jaunieti rīkoties tā, kā viņš rīkojās. Kad visu būsi noskaidrojis, mēģināsi atrast veidu, kā pievērst šai problēmai arī citu tuvinieku uzmanību.
 

 

Ūdensvīrs

Šodien ieteicams neieplānot romantiskas aktivitātes. Tavs partneris pamodīsies sliktā noskaņojumā, līdz ar to uz visiem taviem piedāvājumiem reaģēs ar pamatīgu skepsi. Ja ļausi viņam pabūt mierā un klusumā, viņš novērtēs tavu uzmanību un sirds siltumu. Ja tev ir kāds hobijs – pievērsies tam, dodot iespēju otrai pusītei tikt galā ar savām domām un emocijām.

 

Zivis

Tev priekšā ir neaizmirstama svētdiena. Dosies aizraujošā izbraukumā, kurā būsi aicināts sastādīt kompāniju kādam cilvēkam, kuru jau sen iztēlojies kā savu otro pusīti. Kopā pavadītais laiks palidos vēja spārniem. Svarīgākais ir tas, ka jums būs iespēja apspriest visu, kas uz sirds bez apkārtējo cilvēku uzmanības un iejaukšanās (tai skaitā romantiskās jūtas un potenciālo attiecību nākotni).

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsPavāre Jēkabpils pusē tiek pie lielas naudas un jau zina, kam to iztērēs
Nākamais rakstsNo šodienas! Ļoti svarīga vēsts Jūrmalas pilsētas viesiem