Šī diena būs piepildīta ar dažādiem negaidītiem notikumiem. Iespējams, viss attīstīsies pretēji tam, kā biji cerējis. Tas ir iemesls, kāpēc tev nāksies pieņemt dažādus steidzamus lēmumus un rīkoties atbilstoši apstākļiem.

 

auns-mil-horAuns

Šodien vari paļauties uz savu personīgo aktivitāti, taču tajā pašā laikā zvaigznes brīdina, ka šis nebūs piemērotākais laiks liela mēroga ambicioziem uzņēmumiem. Tavi centieni var tikt ierobežoti un dažādi darbi apgrūtināti, iecerētie procesi varētu ieilgt.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien kļūs vieglāk realizēt savas drosmīgās individuālās idejas. Enerģijas, kas strāvo no tevis, būs iespējams veiksmīgi izmantot, pielietot. Nevajadzētu koncentrēties un ilgstošu un monotonu procesu vai lieliem, tālejošiem plāniem. Vispiemērotākie tev šodien būs īsi, skaidri uzdevumi.

 

dvini-mil-horDvīņi

Nebaidies kļūt enerģisks un uzņemties vairāk iniciatīvas. Taviem draugiem, kolēģiem un citiem cilvēkiem, kuri veido tavu tuvāko paziņu loku, noderēs tavs atbalsts, kā arī viņi varēs sniegt savu atbalstu tev. Un šis atbalsts, visticamāk, būs svarīgi, konkrēti darbi ne tikai tukši vārdi un solījumi.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien varēsi atrisināt dažādas problēmas, bet tikai ar nosacījumu – ja būsi pietiekami aktīvs. Nevajadzētu ļauties lieliem emociju uzplūdiem. Pirmajā dienas pusē tavi partneri varētu neitralizēt tavas iniciatīvas, neieverot tavas vēlmes. Lai mēģinātu uzsākt savu ideju īstenošanu, piemērotāka būs dienas otrā puse.

 

lauva-mil-horLauva

Šī solās būt lieliska diena, tāpēc pacenties pēc iespējas vairāk izmantot it visu, ko tā sniedz. Būs viegli komunicēt ar cilvēkiem un uzsākt jaunas sadarbības. Tev būs iespējas iegūt palīgus vai kolēģus, kuri spēs aktīvi dalīties savās idejās un palīdzēt tev pēc iespējas labāk izmantot savas radošās pūles.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tev nevajadzētu domāt ne par kādām bažām, bailēm, negatīvām emocijām, kas bijušas pagātnē. Mēģini dzīvot tagadnē, pievērsties tieši šim mirklim un neveikt nekādus tālejošus plānus. Saglabā vienkāršu skatu uz lietām. Rīkojies tā, lai tu būtu apmierināts ar padarīto.

 

svari-mil-horSvari

Ļoti piemērots laiks dažādām aktīvām sadarbībām. Nevajadzētu uzspēlēti veidot mākslīgas attiecības ar cilvēkiem, taču izjust to, kuri ir tev piemērotākie cilvēki. Ar sirdi vajadzētu sajust to, kuriem patiesi vari uzticēties, kuri būs vērtīgi tavā dzīvē.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Darba entuziasms, iespējams, šodien radīs tev spēcīgas emocijas un liks ķerties pie darba nekavējoties. Mēģini rīkoties radoši, taču neko nepārspīlē, nevienā darbībā netēlo to, kas neesi un neizliecies, ka zini pilnīgi visu. Tev daudz jāmācās, jāapgūst jaunas lietas – ir piemērotākais brīdis sākt mainīt savus uzskatus, jo īpaši profesionālajā jomā.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu varu aizmirst par konkrētiem noteikumiem, garlaicīgām lietām. Tu vari ļauties savai radošajai iedvesmai. Ļoti piemērots laiks atpūtai, spēlēm un laika pavadīšanai kopā ar bērniem. Pēc iespējas vairāk laika vari pavadīt svaigā gaisā, tādējādi neļaujot savai lieliskajai enerģijai stāvēt dīkā.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja tev patīk tas, ko tu dari, rezultātus spēsi sasniegt teju divreiz ātrāk. Cik iespējams, pavadi laiku sev patīkamā kompānijā – tas veidos pozitīvu virzienu dažādām lietām. Šodien tev būs iespēja tikt galā ar lielu darba apjomu bez liekas piepūles.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien spēsi sasniegt ievērojamus panākumus. Ja tev ir nepieciešama palīdzība, tev nevajadzētu baidīties to palūgt. Daudz spēsi panākt ar savu smago darbu, komunikablitāti un aktivitāti. Netērē pārāk daudz laika, lai daiļrunīgi izteiktos, tā vietā labāk rīkojies pats savās interesēs, tev nevienam nekas nav jāpierāda.

 

zivis-mil-horZivis

Jūtīgums, pasivitāte un paaugstināta emocionalitāte šodien nebūs tavi piemērotākie sabiedrotie, tas nederēs tavā darbā. Tev būs nepieciešams noteikt savus mērķus. Dari to, kas tev darāms un nedomā par to, ka kāds varētu padomāt vai pateikt.

 

Lai veicas!

Iepriekšējais rakstsZināms, kur ceturtdien par baltu velti varēs apmeklēt leģendārās grupas EOLIKA koncertu
Nākamais rakstsSēru vēsts: Mūžībā devies bijušais Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis