Auns

Šodien diez ko nevēlēsies dalīties savās emocijās ar citiem. Tai pašā laikā, tevi pat līdz asarām spēs aizkustināt klaiņojošs kucēns vai putns ar salauztu spārnu. Kamēr steigsi palīgā grūtībās nonākušajam dzīvniekam, tava palīdzība būs nepieciešama arī kādam no taviem tuviniekiem, kurš, diemžēl, to nesaņems. Būsi tik ļoti aizrāvies ar dzīvnieka glābšanu, ka konkrētā cilvēka lūgumu pēc palīdzības palaidīsi garām. Par laimi, viņam veiksmīgi izdosies pašam atrisināt radušos problēmu.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams pārlieku daudz neķert pie sirds augstāk stāvošu personu izteikto kritiku. Viņu viedoklis ir pamatots un iedvesmos tevi darīt visu, lai izvairītos no pieļautajām kļūdām nākotnē. Kad šī saruna būs garām, ej doties nelielā pastaigā. Pastāv iespēja, ka, staigājot par sev svešām un vēl neatklātām vietām, piedzīvosi liktenīgu tikšanos. Cilvēks, kuru tu satiksi, kļūs par tavu uzticamāko draugu vai otro pusīti.

 

 

Dvīņi

Šodien nejauši atklāsi kāda kolēģa personīgās dzīves noslēpumu. Tev nevajadzētu to izpaust tālāk nevienam, pat labākajam draugam ne. Centies pēc iespējas ātrāk aizmirst visu, ko nejaušības pēc gadījās dzirdēt. Iespējams, palīdzēt var konkrētās informācijas uzrakstīšana uz papīra un tā sadedzināšana. Neaizmirsti, ka viss ar laiku nāk atpakaļ un tikpat viegli kāds var uzdurties kādam no taviem noslēpumiem.

 

 

Vēzis

Šodien nekādīgi neizdosies saprast kāda cilvēka patiesos nodomus. Viņš vai viņa netiešā veidā liks tev manīt, ka ir tevī ieinteresēta. Ja ignorēsi viņa teikto, tu turpinās dzīvot tieši tāpat, kā iepriekš, kā arī turpināsi sapņot ar savu ideālo partneri. Ir lieliski, ka cilvēks, kuram tu patīc, beidzot ir saņēmis drosmi atzīties tev savās jūtās, tādēļ, ja tās ir abpusējas, nekavējies tām atbildēt.

 

 

Lauva

Šī diena aizritēs bez īpaša plāna. Neko daudz arī nepagūsi izdarīt, it īpaši darbā vai biznesā un mājās. Uztversi visu mierīgi un, kā jau īsts kaķu dzimtas pārstāvis, laiskosies dīvānā, neļaujot nevienam sevi traucēt. No šīs slinkošanas tevi izraus drauga zvans un lūgums pēc palīdzības, kā rezultātā būs nepieciešams steidzami doties uz otru pilsētas galu.

 

 

 

Jaunava

Šodien vairākas stundas pavadīsi, gaidot kādu svarīgu personu. Tiklīdz būsi saņēmis pozitīvu atbildi uz savu uzdoto, visai smago, jautājumu, pievērsīsies savai privātajai dzīvei. Diemžēl, šajā jomā nebūsi tik veiksmīgs. Tava simpātija kārtējo reizi atteiksies ar tevi tikties, izmantojot ticamu pamatojumu. Tev atliks izvēlēties – vai nu aizmirst par šo cilvēku pavisam vai izstrādāt ekstraordināru plānu viņa savaldzināšanai.

 

 

Svari

Šodien ieteicams nerīkoties savu emociju iespaidā. Kļūstot par savu emociju upuri, tu vari sadedzināt vairākus tiltus un pieļaut kļūdas, kuras vēlāk vairs nebūs labojamas.  Katru reizi, kad jūties manāmi satraukts vai aizrautības pilns, atrodi veidu kā nomierināties un atdzesēt savus nervus. Iespējams, labi palīdzēs meditācija.

 

 

Skorpions

Šajā dienā tavs izteiktais viedoklis par dažādu pirkumu veikšanu nebūs sevišķi populārs. Tavi ģimenes locekļi uzreiz pateiks stingru nē kādas dārgas, ar tavu hobiju saistītas, lietas iegādei. Diemžēl, viņu viedoklis nemainīsies arī vēlāk. Viss, kas tev atliek, ir sākt pašam veikt uzkrājumus konkrētajam mērķim. Padomā, no kā esi gatavs atteikties, lai tava krājkasīte ātrāk piepildītos.

 

 

Strēlnieks

Šodien grūtības sagādās savu mulsinošo domu sakārtošana pa plauktiņiem. Nāksies risināt kādu sarežģītu, ar karjeras nākotni saistītu jautājumu. Šāda veida jautājumi nav atrisināmi vienas dienas laikā un ieteicams darīt to zināmu arī savam potenciālajam darba devējam. Konsultējies ar savas ģimenes locekļiem, it īpaši vecākiem. Vislabāko padomu konkrētajā situācijā spēs sniegt cilvēks, kurš pats tādā reiz bijis.

 

 

Mežāzis

Šodien darīsi visu, lai izvairītos atbildēt uz kāda īpaši bezkaunīga cilvēka uzdoto provokatīvo jautājumu. Nezinot viņa patiesos nodomus, vēlēsies savai privātajai dzīvei priekšā aizvilkt necaurredzamu aizkaru. Vienīgais, kur gribēsi un varēsi būt atklāts, ir tavi brīvdienu plāni. Ja dalīsies tajos ar savu kolēģi, iespējams, iegūsi patīkamu kompanjonu gaidāmajiem notikumiem.

 

Ūdensvīrs

Šodien ne pa kam nevēlēsies veltīt savu laiku kādas sarežģītas ierīces apgūšanai. Par laimi, viss beigsies veiksmīgi. Lai nu kā, pateicoties savai vieglprātībai, atklāsi kādu šīs ierīces funkciju, par kuru iepriekš nezināji. Par to pastāstīs tavs labākais draugs, kurš apciemos tevi, lai aplūkotu jauniegādāto gadžetu. Galu galā sapratīsi, ka nākamreiz gluži vienkārši kārtīgāk jāpalasa ierīcei klāt pievienotā instrukcija.

 

 

Zivis

Šodien nekas tevi nespēs atturēt ceļā uz karjeras izaugsmi. Tu pamanīsies ciniski nozagt pat pāris spīdošas idejas no kāda sava kolēģa. Ar sekām nāksies pacīnīties vēlāk, taču šobrīd būsi uzvaras lauru gaidās. Tas viss līdz brīdim, kad kāds no taviem draugiem nosauks tevi par pilnīgu kretīnu. Neesi naivs – konfekšu kaste un atvainošanās šoreiz būs krietni par maz, lai atrisinātu radušos situāciju.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsRīgā notikusi liela nelaime
Nākamais rakstsPirms fināla parādās negaidītas ziņas par “Supernovas” galvenajiem favorītiem