Aizstāvi savas idejas un ar aizrautību tiecies pakaļ saviem mērķiem, taču uzmanies, lai nekļūtu agresīvs pret citiem.

 

aunsAuns

Gan Auniem, gan šodien mēnesī  raksturīga ir kaislība. Ierasti gan dēļ savas kaislīgās dabas tu iekulies nepatikšanās, jo sev nozīmīgu lietu dēļ esi gatavs iet pāri līķiem. Šodien centies savu aizrautību izmantot radošā gara un darba tempa uzlabošanai.

 

versisVērsis

Vērši ir produktīvi un strādīgi cilvēki un tādi būs arī šodien. Tu dažreiz mēdz justies pārstrādājies un nenovērtēts. Mēģini vairāk koncentrēties uz gandarījuma sajūtu, ko izjutīsi pēc labi paveikta darba, nevis tiecies pēc atzinības un atalgojuma.

 

dviniDvīņi

Dvīņiem jālūko, vai Mēness šodien neatnesīs tiem tik ļoti nepieciešamo produktivitāti. Ikdienā tu daudz laika velti komunikācijai ar apkārtējiem, kas nebūt nav slikti un dažkārt ir pat emocionāli pacilājoši, tomēr nereti traucējoši darba pienākumu pildīšanai.

 

vezis

Vēzis

Vēžiem ieteicams šodien jūtamo kaislību likt lietā mājās. Tu esi pārņemts ar ģimeni un atsevišķi ģimenes locekļi, piemēram, otrās pusītes un laulātie draugi, labprāt piedzīvotu kaisles pilnus brīžus kopā ar tevi.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu pievērst uzmanību tam, kā sevi prezentē citiem. Tu nevien mēdz citus aizskart, bet bieži vien esi pārāk pļāpīgs. Tu esi kaislīgs cilvēks un lielākoties to izpaud ar savu enerģisko dabu, taču, kas par daudz, tas par skādi. Raugi, lai nekļūsti par traucēkli citiem.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām laba diena dažādu sarežģītu uzdevumu pildīšanai. Bieži vien tieši tev tiek uzticēti šāda veida darbi un nav šaubu, ka tieši tu visprasmīgāk tiec ar tiem galā, tomēr, neskatoties uz to, no noguruma neizvairīties. Šodien jutīsi enerģijas pieplūdumu, pateicoties kuram pozitīvie rezultāti nāks krietni vieglāk. 

 

svariSvari

Svariem lieli sarežģījumi nav gaidāmi. Tiesa gan, ņemot vērā tavu aizrautību ar dažādu konfliktu risināšanu, ņem vērā, ka lielāka vai mazāka spriedze virmos ap Skorpiona, Ūdensvīra un Auna zīmes pārstāvjiem.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams veltīt daļu šīs dienas brīvā laika atskatam uz savu dzīvi un līdz šim sasniegtajiem mērķiem, panākumiem. Tev piemītošā kaislība šoden augs augumā. Savu sasniegumu apzināšanās būs iedvesmojoša un sagādās lielu gandarījumu.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušajiem šī diena būs piemērota, lai nodotos mīļākās grāmatas lasīšanai vai dotos kādā izbraucienā. Tu mīli ceļošanu un allaž esi kārs uzzināt ko jaunu, tādēļ atrodi laiku, lai ļautos vienam vai pat abiem no šiem kārdinājumiem.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem šodien jūtamo aizrautību ieteicams izmantot lietderīgi, proti, darbā. Tu esi orientēts uz apbalvojumiem un atzinības gūšanu vairāk, nekā uz saviem pienākumiem, līdz ar to paveiktais darbs mēdz zaudēt kvalitāti.  Veic savu darbu kaislīgi, rūpīgi un esi drošs, ka tiksi novērtēts.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu pievērst uzmanību sevis un savu ideju prezentēšanai. Tev patiesi rūp dažādu sociālo un politisko jautājumu risināšana, taču šodien nepareizi pateikti vārdi nepareizajā vietā un laikā var rezultēties ar katastrofu.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem laiks atgūt iekavēto un pabeigt iesāktos, atliktos un kavētos darbus. Tavs vājais punkts ir laika plānošana, taču šodien pieaugusī enerģija un motivācija ļaus tev paveikt ievērojami daudz.

 

Lai veiksmīga diena! 

Iepriekšējais rakstsĒdnīcas darbiniece Zemgalē piedzīvo milzīgu pārsteigumu
Nākamais rakstsPiecas pārsteidzošas teorijas par citplanētiešiem