Dienas pirmajā pusē nav ieteicams ieplānot svarīgas sarunas un tikšanās, jo īpaši ar cilvēkiem, kurus tu ļoti labi zini. Pretējā gadījumā var rasties dažādas negatīvas emocijas. Otrā dienas puse solās būt labvēlīgāka.

 

auns-mil-horAuns

Šī diena radīs labvēlīgus apstākļus, lai tu pilnveidotu savas personīgās, profesionālās un radošās iemaņas. Piemērota diena sanāksmēm, randiņiem un ballītēm. Ja esi tipisks Auns, šodien būsi veiksmīgs spēlēs un konkursos. Varēsi patiesi izbaudīt līdzdalību tajās un iepazīt dažus jaunus cilvēkus.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tu varētu būt ļoti aktīvs. Var gadīties, ka nāksies līdzdarboties ar cilvēkiem, kuri ir īpaši neatlaidīgi savos pienākumos un darbībās. Piemērots mirklis mājas darbiem vai lietām, kas saistītas ar ģimenes locekļiem. Komerciāla rakstura lietas solās būt veiksmīgas.

 

dvini-mil-horDvīņi

Brīnišķīgs laiks, lai pievērstos savām radošajām spējām. Tu varēsi izrādīt savu māksliniecisko apdāvinātību, labo fizisko formu, kulinārijas un/vai komerciālos talantus. Cilvēki tev apkārt labprāt uzlūkos tavas spējas un nepaliks vienaldzīgi pret tavu fizisko pievilcību.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien nevajadzētu rīkoties pārlieku individuāli un neatkarīgi. Ļoti ticams, ka ar tevi aizvien rēķinās citi cilvēki, tāpēc nesabojā iespaidu par sevi un neizjauc kopīgos nodomus. Droši izvēlies cilvēkus, kuri varētu tev palīdzēt, taču neignorē viņu idejas un piedāvājumus.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev būs dažādas iespējas, lai parādītu sevi. Izmanto savu enerģiju, lai īstenotu savus nodomus un padomā par to, ko tu visvairāk vēlies. Ja tiecies pēc kaut kā, rīkojies mērķtiecīgi, lai to sasniegtu, neļauj, lai tavi sapņi tev izslīd caur pirkstiem.

 

jaunava-mil-horJaunava

Ja tu vēlies, lai tava karjera patiešām izveidotos veiksmīga, tev vajadzētu vairāk papūlēties lietas labā. Nebaidies riskēt, jo tev ir lieliskas izredzes uzvarēt vai vismaz, ja ne uzvarēt, tad neko nezaudēt. Nepalaid garām iespēju pavadīt laiku kopā ar mīļoto, izbaudi laiku, ko pavadi kopā ar ģimeni.

 

svari-mil-horSvari

Lielisks laiks, lai spētu īsā laikā pielāgoties nepazīstamai videi un lietām. Šīs dienas laikā pasivitātei nav vietas. Vajadzētu censties uz lietām raudzīties objektīvi, aktīvāk iesaistīties kopīgos darbos, līdzdarboties ar kolēģiem, draugiem un paziņām. Nebaidies izmantot savu šarmu, lai sasniegtu mērķus.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tavam ierastajam rutīnas darbam šodien būs īpaši liela nozīme. Pat gadījumā, ja esi mākslinieks un uzskati, ka darbojies brīvi, tu nevarēsi ignorēt dažādas lietas. Tava enerģija un spēja pieņemt lēmumus šodien krietni palielināsies, tāpēc, ja vēlies sasniegt savu mērķi – pieliec visas pūles, lai tas izdotos.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Brīnišķīgi piemērota diena, lai nodotos romantikai un pavadītu laiku kopā ar savu mīļoto cilvēku. Ja pēdējā laikā nav bijis pietiekami daudz laika, ko pavadīt kopā ar bērniem, ģimeni – šodien pacenties vairāk pievērsties viņiem. Izdevīgs brīdis, lai attīstītu starptautisku sadarbību.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja iespējams, tev vajadzētu pavadīt šo dienu mājās ar savu ģimeni. Vari likt lietā savus kulināra vai dizainera talantus, izrādot tos saviem mīļajiem cilvēkiem. Šī diena būs piemērota, lai tu paaugstinātu komfortu savās mājās, palīdzētu saviem vecākiem un aktīvi komunicētu ar savu partneri.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Piemērota diena izklaidēm un jautrībai. Ja iespējams, dodies pie kāda ciemos, uzņem viesus vai apmeklē pasākumu. Komunikācija ar partneri, jo īpaši, ja esat vienojušies laulības saitēm, būs īpaši nozīmīga. Pievērsies nopietni savam mīļotajam cilvēkam, pārsteidz viņu ar kādu mīļu lietiņu!

 

zivis-mil-horZivis

Šī solās būt labvēlīga diena pirkumiem, taču ne visiem. Labvēlīga tā būs dažādu iekārtu, instrumentu, mākslas, dekoru, sadzīves priekšmetu, medikamentu un bērnu rotaļlietu iegādei. Šo lietu pirkšana būs īpaši izdevīga. Taču iepriekš noteikti rūpīgi apdomā, kas tev patiesi ir vajadzīgs.

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsPiešķir ūdenim garšu: 21 veselīga recepte
Nākamais rakstsEKSKLUZĪVI KADRI: Uz Latvijas robežas aiztur nelegālos imigrantus, tostarp māti ar zīdaini