Vadies pēc līdz šim gūtās dzīves pieredzes, lai atrastu sev piemērotāko veidu, kā izmantot šī brīža zvaigžņu stāvokli savā labā.

 

 

aunsAuns

Auniem jārēķinās, ka viņu ierastie trūkumi un netikumi šodien kļūs vēl izteiktāki. Tu esi radis zibens ātrumā triekties cauri visam, kas tev stāv ceļā. Šajā dienā, kā ierasts, skriesi kā vējš, taču, diemžēl, kā miets arī atdursies.

 

 

 

versisVērsis

Vēršiem vajadzētu būt uzmanīgiem, iesaistoties dažādos konfliktos. Pat labākajās dienās tu mēdz pats uzsākt konfliktu un padoties, kad tas tik tikko ir iesācies. Šodien būsi visai kašķīgā noskaņojumā un šāda veida nesaskaņas būs tikai tukša laika un enerģijas tērēšana gan tev, gan pārējiem tajās iesaistītajiem.

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmes pārstāvjiem šajā dienā gaidāmi gan kāpumi, gan kritumi. Bieži vien citi tevi izmanto savtīgiem nolūkiem, taču šī ir diena, kurā ieteicams nostāties ar abām kājām uz zemes un kļūt nelokāmam. Tiesa gan, uzsākt konfliktu katru reizi, kā redzi vai dzirdi ko sev ne tik tīkamu nebūtu prātīgi.

 

 

 

vezisVēzis

Vēžiem īpaši ieteicams izmantot savā labā zvaigznes. Tu esi tendēts ierauties savā čaulā pie pirmajām nepatikšanām vai domstarpībām. Šodien atrodi iespēju, kā apkārtējiem likt manīt, ka patiesībā esi cilvēks ar spēcīgu mugurkaulu.

 

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem jārēķinās ar to, ka apkārtējie šajā dienā būs krietni sīkstāki kumosi, nekā ierasts. Tā rezultātā var nākties saskarties ar pāris sarežģījumiem, tomēr tu pratīsi atrast īsto metodi, lai pārliecinātu citus par savu taisnību.

 

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmes pārstāvjiem ieteicams būt atvērtākiem pret citu idejām un viedokļiem. Tas gan nenozīmē, ka tev jāpiekrīt katram dzirdētajam ieteikumam. Uzklausi, ieklausies citu teiktajā, lai spētu veikt objektīvu spriedumu.

 

 

 

svariSvari

Svariem vajadzētu turēties nostāk no apkārtējiem šajā dienā. Gaisotne būs saspringta, kā arī pastāv risks dažādiem konfliktiem. Centies neiejaukties un ļaut, lai paši tajos iesaistītie atrisina savas nesaskaņas. Vienīgais gadījums, kur bez tavas palīdzības neiztikt, būs strīds kāda Vērša un Ūdensvīra vai Auna un Mežāža starpā.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem visai viegli izdosies gūt pārākumu dažādos argumentos, tomēr, neskatoties uz to, ieteicams neaizrauties ar iesaistīšanos tajos. Šodien daudzi metīsies kaislīgi aizstāvēt savu viedokli, taču nevienam nepārspēt tavu temperamentu, pateicoties kuram tu proti piešķirt milzu vērtību katram savam vārdam. Diemžēl, ne vienmēr tas ir pamatoti.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem veiksmīgi izdosies izvairīties no dažādiem sarežģījumiem šajā dienā, pateicoties savai gudrībai un savaldīgajam raksturam. Tieši šie trumpji tev palīdzēs būt pārliecinošam jebkurās viedokļu sadursmēs. Parādi priekšzīmi citiem.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie kritīs pašu izliktajās lamatās. Tu būsi pārliecinātāks par sevi kā ierasts, tomēr joprojām pārāk piesardzīgs, lai uzdrošinātos cīnīties par savu taisnību. Seko savai intuīcijai gan pieņemot lēmumus šajā dienā, gan aizstāvot tos.

 

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri šodien pārvērtīs kurmju rakumus kalnu grēdās, piešķirot milzu vērtību pat niecīgākajiem sīkumiem. Tu stingri iestājies par to, ko domā un, kam tici, kas ir apsveicami, tomēr raugi, lai šādas rīcības dēļ galu galā pats nekrīti kaunā.

 

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams uzņemties vadības grožu turēšanu pār šo dienu. Tas būs visai bīstams un nepateicīgs darbs, ņemot vērā, ka apkārtējie būs tendēti mesties viens pie otra rīkles, taču neviens cits nespēs ar šo situāciju tikt galā labāk kā tu.

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl Kurzemes pusē pazudušais vīrietis atrasts miris
Nākamais rakstsAizkustinoši: Karaliskā ģimene piemin princi Filipu 100. dzimšanas dienā