Auns

Auna zīmē dzimušie ir tendēti ļoti strauji uzsākt dažādus projektus un aizrautīgi arī turpināt pie tiem strādāt līdz brīdim, kad rodas pirmie sarežģījumi – tad motivācija krietni sarūk. Šodien ieteicams vairāk laika veltīt darbam pie saviem projektiem.

 

 

Vērsis

Vērši ir cītīgi un uzticami darbinieki, taču ne vienmēr tie ir gana produktīvi. Daļēji tas saistāms ar nevēlēšanos ieviest pārmaiņas savā darba stilā un izmantotajās metodēs. Ieteicams izkāpt no  komforta zonas un izmēģināt ko jaunu, lai gūtu labākus darba rezultātus.

 

 

Dvīņi

Dvīņiem šodien nenāktu par ļaunu pievērsties laika plānošanai. Tu esi komunikabls cilvēks un bieži vien socializēšanās ar citiem ņem virsroku pār darba pienākumu pildīšanu. Sadali laiku tā, lai varētu dienu pavadīt gan patīkami, gan lietderīgi. Iemācies sastādīt prioritātes.

 

 

Vēzis

Vēži diezgan veikli prot tikt galā ar sev uzticētajiem pienākumiem, kā arī vajadzības gadījumā spēj atsevišķus darbus nolikt malā, lai pabeigtu tos darīt nedaudz vēlāk. Kamēr vien saglabāsi savu prasmi novest līdz galam iesākto, problēmas nav gaidāmas.

 

 

Lauva

Lauvas zīmē dzimušajiem lieti noderētu padarboties pie prioritāšu sistēmas izveides un laika saplānošanas. It īpaši tādēļ, ka tu bieži vien pats sev uzkrauj papildus pienākumus, kuru izpildei nepieciešams arī papildus laiks un enerģija. Vispirms tiec galā ar tiešajiem darba uzdevumiem, pirms ķeries klāt citu izpildei.

 

 

Jaunava

Jaunavas ir ļoti strādīgi un produktīvi cilvēki, taču ir pāris lietas, ko noteikti varētu pamācīties no apkārtējiem. Vairāk uzmanības pievērs nevis darbam, bet gan brīvajam laikam pēc tā. Atrodi jaunus veidus, kā relaksēties un sniedz atpūtu gan prātam, gan ķermenim.

 

 

Svari

Tu mēdz citu cilvēku vajadzības likt pirmajā vietā un tikai tad seko tavējās, tādēļ, lai visu pagūtu, bieži vien vēlies, lai diennaktī būtu vairāk par divdesmit četrām stundām. Labā ziņa ir tā, ka tas ir iespējams. Sāc ar to, ka nelielās likstas un konfliktus atstāj tajos iesaistīto cilvēku ziņā. Nākamais solis – sniedz palīdzību problēmu risināšanā tikai un vienīgi tad, kad tas tiek lūgts.

 

 

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ir grūti atrast motivāciju darīt darbus, kuri viņuprāt ir maznozīmīgi. Centies skatīties uz kopainu un mēģini kaut kādā veidā sasaistīt savus pienākumus ar savām interesēm un lietām, kas tevi aizrauj, lai spētu ātri un kvalitatīvi veikt sākotnēji ne visai patīkamus vai garlaicīgus uzdevumus.

 

 

Strēlnieks

Strēlniekiem ieteicams pārlieku neaizrauties un nesteidzies notikumiem pa priekšu. Kamēr vien vējš pūtīs tavās burās, būsi spējīgs pārvietot kalnus, pie tam ievērojami ātrā tempā. Esi uzmanīgs un neskrien ātrāk, kā kājas spēj tevi panest.

 

 

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem no apkārtējiem jāpamācās ne tik daudz viņa ātrais darba temps, kā spēja relaksēties. Tu esi perfekcionists un bieži vien nevelti gana daudz laika atpūtai, turklāt arī stress tev nav sveša lieta. Atrodi laiku atelpai.

 

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem laika plānošana problēmas nesagādā, taču to vēlme būt sociāli aktīviem un tiem saistošās intereses bieži vien prasa tikpat daudz laika, kā algotais darbs. Rezultātā, neizbēgt no laika organizēšanas un plānošanas. Ja vēl neesi šīs savas spējas attīstījis, tad šodien piemērota diena, lai to beidzot izdarītu.

 

 

Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem problēmas sagādā ilgstoša koncentrēšanās, tādēļ spēja paveikt darbus ātri var ļoti palīdzēt nezaudēt fokusu uz tiem. Ja neizbēgami ir ilgstoši veicami pienākumi, veic tos pakāpeniski, soli pa solim – tā būs vieglāk nokļūt līdz finišam.

 

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsLatviešu politiķis: “zaļā sertifikāta” ideja sevi izsmēlusi, jo rada viltus drošības sajūtu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 13. janvāris