Šī diena veicinās relaksētu saziņu un dažāda veida ziņu apmaiņu. Pārliecinies, ka šī informācijas apmaiņa nenovirza tevi no pienākumiem. Zvaigznes mudina produktīvi pavadīt dienas stundas – veicinot savu karjeru. Ļauj sev iesaistīties interesantās diskusijās vakarā.

 

auns-mil-horAuns

Šo dienu vari pavadīt diezgan produktīvi. Ja jūti, ka esi noguris, centies nedaudz  samazināt slodzi, līdz izdodas pilnībā likvidēt nevēlamo spriedzi. Vakarā, visticamāk, nolemsi darīt kaut ko jautru. Iespējams, dosies uz restorānu vai kafejnīcu un tiksies ar kādu saistošu personu. Šis kopā pavadītais laiks var būt tik patīkams, ka turpināsi sazināties ar šo personu pat aiz sava pašreizējā dzīves partnera muguras.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien nav ieteicams sniegt ieteikumus vai padomus par uzticības jautājumiem. Cilvēks, kuram ir liela loma tavā liktenī, visticamāk, dalīs ar tevi personīgās intereses. Tomēr ļoti ticams, ka apzināti tiksi novest strupceļā. Var tikt izmantota tava bezpalīdzība kādā jautājumā. Lai aizsargātu savu pozīciju, centies izvairīties no saspringtiem kontaktiem ar kolēģiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šajā dienā tu vēlēsies dabiski padarīt romantiskāku savu apkārtni. Šis aspekts tiks īpaši pielietots personisko attiecību jomā. Visticamāk, celsi savu izredzēto teju debesīs un kategoriski atteiksies atzīt kādu no viņa daudzajiem trūkumiem. Tomēr visai drīz nāksies samierināties ar realitāti, kas var izrādīties visai tāla no ideāla.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā vari mesties savos ikdienas pienākumos. Teju viss, ko darīsi, īpaši vienmuļība – ļoti ietekmēs tavu garastāvokli. Vakarā vari kļūt domīgs, kluss un būt tālu no pozitīvā skatupunkta uz dažādām norisēm. Neviens nespēs uzlabot tavu noskaņojumu. Iespējams, mēģināsi aizbēgt no visa, lasot kādu detektīvu vai kaislību pilnu romānu.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu, visticamāk, negribēsi gaidīt, kamēr tev apkārt esošie cilvēki novērtē tavus izcilos nopelnus. Vari sākt stāstīt ikvienam, kurš būs tavā ceļā par savām daudzajām uzvarām un sasniegumiem. Lai gan daži cilvēki slavēs tevi, lielākā daļa no šīs dienas klausītājiem būs skeptiski un mēģinās mainīt tavu skatījumu uz dzīvi, ņemot vērā viņu pašu dzīvē notiekošo.

 


jaunava-mil-horJaunava

Šodien vēlēsies ļauties drosmīgiem eksperimentiem mīlas frontē. Zvaigznes mudina tev nozīmīgiem cilvēkiem atklāti pavēstīt par savām izjūtām. Esi patiess savā attieksmē pret mīļoto cilvēku un citām personām. Tomēr ļoti ticams, ka visas pūles, ko pieliksi, lai atstātu iespaidu uz kādu konkrētu personu, iedarbosies uz  daudziem, taču tavas simpātijas starp viņiem var nebūt.

 

svari-mil-horSvari 

Šajā dienā tu dabiski alksi piedzīvot dažādus argumentācijas un diskusiju veidus. Vari visai augstprātīgi iesaistīsies kādas personas sarunā un provocēt viņu, lai panāktu dzīvīgāku diskusiju par konkrētu jautājumu. Tomēr, visticamāk, vakarā būsi noguris no strīdiem. Tomēr tavā priekšā var būt cilvēks, ar kuru visai asi vienmēr apspried dažādas lietas, tāpēc būsi spiests vien turpināt.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes norāda, ka tu šajā dienā darīsi kaut ko neapdomīgu. Iespējams, nonāksi domstarpībās ar savu priekšniecību, tāpēc nolemsi pamest savu pašreizējo darbu. Tā kā tev, visticamāk, nebūs nekāda cita amata, kur atgriezties, kāds no taviem radiniekiem var visai asi apsūdzēt tevi tālredzības un spēku trūkumā, mudinot nekavējoties meklēt jaunu darbu.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes norāda, ka tev šodien nevajadzētu uzticēt savus personīgos noslēpumus citiem. Ļoti ticams, ka kāda persona, ar kuru bija draudzīgas attiecības, drīzumā pievienosies tavu lielāko ienaidnieku nometnei.  Šis cilvēks var sākt izpaust kādu tavu konfidenciālo informāciju par tālākajiem mērķiem. Planētu stāvoklis mudina, lai šajā dienā labāk atsakies no sirsnīgām sarunām, neļaujoties tām pat ar vislabākajiem draugiem.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā nespēsi panākt vienošanos ar potenciālo biznesa partneri. Sarunas būs īpaši grūtas, ja nāksies sazināties ar tulka palīdzību, kas neļaus izteikt un nodot visu, ko patiesībā vēlējies pateikt. Ļoti ticams, ka ārzemju partneri nesapratīs kādas tevis minētās līguma priekšrocības.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šajā dienā vari izlemt uzsvērt savu individualitāti. Lai realizētu šo mērķi, visticamāk, izvēlēsies radošu apģērbu un ekstravagantu frizūru. Tavus kolēģus var pārsteigt tava metamorfoze, taču, visticamāk,  viņi nodomās, ka  izskaties mazliet dīvaini.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tevi var nomākt noteikti filozofiski jautājumi. Vari domāt par šo tēmu darba laikā, kas var vainagoties ar kādas būtiskas kļūdas pieļaušanu visai svarīgā uzdevumā. Lai labotu to, tev būs jāaizmirst par saviem uzskatiem un šķietami nopelnīto atpūtu.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsPirmspensijas vecuma kundze Balvu pusē tiek pie lielas naudas summas
Nākamais rakstsDiemžēl otrdienas rīts pienācis ar pagalam traģiskām ziņām