Šodien vari justies spēcīgāks un pašpārliecinātāks nekā parasti. Šī ir ideāla diena drosmīgiem un perspektīviem projektiem. Būsi entuziastisks, apņēmīgs un augstsirdīgs. Izrādīsi lielāku interesi par eksperimentiem, pētījumiem un jaunām zināšanām.

 

auns-mil-horAuns

Diena būs harmoniskāka tiem, kuri ir aktīvi darbu izpildītāji nevis vadītāji vai ārštata darbinieki. Zvaigznes mudina, lai nenovirzies no saviem ikdienas darbiem un to kopējā plāna, tad tavas pūles tiks apbalvotas. Materiālās intereses un smags darbs veiksies daudz labāk, ja būsi enerģisks un neatlaidīgs. Ja nepieciešams, izmanto savus plašos sakarus.  

 

versis-mil-horVērsis

Vērša praktiskums, kārtības mīlestība un uzticamība šodien dos brīnišķīgu rezultātu. Ģimenes atmosfēra var būt harmoniska un svinīga, lielā mērā tas būs saistīts ar tavu pacietību, smago darbu un spēju bieži nezaudēt savaldību.

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja vēlies, lai tava materiālā dzīves puse būtu veiksmīga  un no satraukumiem un raizēm brīva, tev vispirms vajadzētu mēģināt ieviest kārtību un organizatoriskos elementus tajā. Izvairies no pārlieku lielas atklātības, zvaigznes norāda, ka šodien noteikti nevienam nevajag stāstīt par saviem finansiālajiem plāniem.

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka šodien tu, visticamāk, būsi maigs, apburošs un sabiedrisks. Šī nav labākā diena biznesa darījumiem un aktīviem sporta veidiem. Daiļā dzimuma šī zvaigznāja pārstāves būs sievišķīgas un pievilcīgas. Savukārt, vīrieši – pavisam noteikti izjutīs savā virzienā vērstu uzmanību un mīlestību.
 

lauva-mil-horLauva
Vispirms pats un tad visi pārējie – šāds teiciens ir pilnīga taisnība, kad runa ir par tavu karjeru, profesiju un ienākumiem. Nav svarīgi, cik ļoti tu apbrīno citus, vai vēlies pārsteigt viņus, tu šodien, visticamāk, to mēģināsi darīt tikai ar sava šarma palīdzību.

 

jaunava-mil-horJaunava
Zvaigznes iezīmē, ka šī ir laba diena profesionāliem uzdevumiem. Nelieli komerciālie projekti būs veiksmīgi. Šodien tu vari droši pieteikties kādiem braucieniem vai medicīnas dokumentu noformēšanai, tostarp piemērots brīdis, kad sākt kārtot kādus oficiālus dokumentus.

 

svari-mil-horSvari

Planētu stāvoklis norāda, ka šis ir labs brīdis, lai precizētu dažādus aspektus tavā finansiālajā mijiedarbībā ar citiem. Tu vari sakārtot dažādus ar skaitļiem saistītus darbus, precizēt faktus un risināt savas finansiālās lietas. Šī ir lieliska diena, lai apmeklētu grāmatvedi vai advokātu.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpion, šodien tu vari paļauties uz sava partnera vai sabiedrotā augstsirdību un aprūpi. Tomēr negaidi emocionālu biedriskumu vai finansiālu devību no viņiem visos aspektos. Tavs mīļotais/laulātais partneris var tērēt milzīgu naudas summu par dažādām lietām, un var būt negodīgs pret tevi  citos aspektos, kas saistīti ar jūsu kopdzīvi.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes norāda, ka šodien tava veselība var tikt pakļauta visdažādāko faktoru ietekmei. Kopumā –  mērenība un tava spēja ievērot stingru ikdienas režīms vai ārsta norādījumus, sniegs stabilizējošu, nostiprinošu un viscaur pozitīvu ietekme uz tavu ķermeni.
 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī tev solās būt lieliska diena! Zvaigznes norāda, lai neesi pārlieku cītīgs un dedzīgs, kad pats veic kādus nelielus darbus. Tu sasniegsi savus mērķus, jo tev piemīt plānošanas spējas, kodolīgums, fokusēšanās, atbildība, praktiskums un konsekvence!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 
Alkatība un pārmērība var radīt tev šodien daudz nepatikšanu. Ja tu nesabalansēsi, nesamērosi savu nepamatoto apetīti ar veselo saprātu, daudzas labas lietas lēnām, bet noteikti pārveidosies par pilnīgi pretējo un tas, kam bija jābūt saldam,  kļūs salkans un pliekans. Pārmērības garīgajos vai intīmajos kontaktos var novest pie vilšanās par bijušajiem ideāliem.

 

Zivis

zivis-mil-horŠodien tu, visticamāk, vairāk nekā parasti būsi ieinteresēts ērtībās, priekos, komfortā un dārgos pirkumos. Ja tava iztēle aizved tevi tālos ceļos, pieķeries pie realitātes un ļauj savai otrai pusītei vai kādam uzticamam padomdevējam palīdzēt tev ar to. Paturi prātā, ka taviem vistuvākajiem nav nekas iebilstams pret dzīves baudīšanu, palīdzi viņiem to īstenot!

 

 

Iepriekšējais raksts“Rimi” nāk klajā ar paziņojumu par to, kas mainīsies pēc 15. novembra
Nākamais rakstsVairāki ārsti, iespējams, atrunājuši no vakcinācijas; nevakcinēta topošā māmiņa kritiskā situācijā