Planētu pozīcijas šodien neveicinās panākumus dzīves problēmu un materiālo jautājumu risināšanā. Tev vajadzētu veltīt laiku atpūtai, nevis filozofisku pieeju meklēšanai. Rīts ir labs garīgajām aktivitātēm. Otrā dienas  daļa var nenest jebkādus pozitīvus notikumus.

 

Auns
Mājas dzīve šodien tev, visticamāk, kļūs arvien svarīgāka. Tev var nākties risināt sadzīves problēmas pašam pret savu gribu. Tomēr tavs enerģijas līmenis solās būt pietiekami augsts, lai tu spētu nolīdzināt it visu, kas būs tavā ceļā. Tu vari būt ļoti aktīvs, kad rūpēsies par savu vai radinieku veselību.

 

Vērsis

Šī ir brīnišķīga diena enerģiskām darbībām, kas vērstas uz tavas ģimenes labklājību. Vari būt īpašā sajūsmā, kad runa būs par taviem bērniem, kādu hobiju, laulāto draugu vai ģimenes atpūtu. Šodienas laikā tavi kontakti ar radiniekiem, kaimiņiem vai ģimenes senākajiem draugiem var kļūt aktīvāki.

 

Dvīņi

Tavas pašreizējās vajadzības var pārsniegt iespējas. Īpaši aktuāli tas būs dienas sākumā. Centies nodalīt prieklšaicīgas un acīmredzami pārmērīgas prasības no nepieciešamajām un obligātajām darbībām. Nepakļaujies primitīviem impulsiem, pretējā gadījumā tu riskē izšķērdēt savas ģimenes ietaupījumus un iztērēt personīgos līdzekļus vai ģimenes resursus.

 

Vēzis
Šodien ievērojami palielināsies tavs  jūtīgums. Vari izpaust spēcīgu emocionālu reakciju uz kādu valstiska mēroga rīcību vai personu izteiktiem viedokļiem. Tā vietā, lai apslāpētu emociju izpausmes un pārlieku kontrolējot sevi, šajā dienā neapspied savas patiesās sajūtas, tomēr neizvirzi jebkādas pretenzijas.

 

Lauva

Šodien labāk neīsteno jebkādus globālus uzdevumus, ja apzinies, ka  neesi tiem gatavs. Lai gan apslēpsi no citu cilvēku acīm savu iekšējo jutību un emocionalitāti, tomēr tas tāpat neļaus rīkoties drosmīgi un enerģiski.

 


Jaunava

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā iespējamas krasas izmaiņas tavā ģimenes dzīvē. Tāpat vari piedzīvot apvērsumu kontaktos ar radiniekiem, draugiem un domubiedriem. Paturi prātā, ka tavs priekšstats par ideālām savstarpējām attiecībām var ievērojami atšķirties no citu cilvēku uzskatiem.

 

Svari 

Fundamentālas izmaiņas šodien var izrādīties nedrošas. Tomēr šajā dienā var būt grūti nosēdēt dīkā un gaidīt dabiskas pārmaiņas. Ja tu esi dzimis septembrī, tava vēlme īstenot revolūciju ģimenes dzīvē, personīgajā biznesā, karjerā, laulībā vai citās attiecībās, var būt ļoti spēcīga, gandrīz nekontrolējama.

 

Skorpions

Diena ir labvēlīga taviem personīgajiem centieniem, īpaši, ja esi dzimis oktobrī. Taču zvaigznes iesaka nepārvērtēt savas spējas. Veselības problēmas var būt kā sekas pārmērīgai emocionalitātei, nekontrolētai uzvedībai un pārspīlētam optimismam.

 


Strēlnieks

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā tev būs iespēja pāršķirt jaunu lappusi savas personīgās dzīves grāmatā, tostarp intīmās sfēras niansēs. Mīlestība saistības būs pārpilnas ar aizraujošiem momentiem. Kad runa būs par tavu biznesa sfēru, šodien vari pēkšņi sajust spēcīgu vēlmi pēc riskantām, strīdīgām un bīstamām shēmām.

 

Mežāzis 

Tavs partneris šodien var nebūt vienkārši pārmērīgi emocionāls, bet gan tendēts uz savādi provokatīvu rīcību. Ja esi dzimis decembrī, pastāv risks, ka kļūsi par dalībnieku kādam nestabilam darījumam.  To var sekmēt un pastiprināt tavas dzīves apstākļi. Tāpat tevi var iedvesmot kādas citas personas eksperimenti.

 

Ūdensvīrs

Ir pienācis laiks ieviest jaunus elementus tavā ikdienas darbā. Tev var rasties nepieciešamība pilnībā mainīt kādu savu aktivitāšu norises gaitu. Zvaigznes norāda, ka šajā dienā tevi arvien vairāk interesēs dažādas inovācijas, progresīvas metodes, instrumenti un programmas.

 

Zivis

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā vari pēkšņi iegūt dīvainu hobiju, interesi vai pieķeršanos. Tevi var sagaidīt dažas neparastas radošas atklāsmes un jauninājumi. Visticamāk, šodien būsi visai emocionāls un jūtīgs, vērsts uz visu jauno un unikālo.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsAr paziņojumu pēc karalienes nāves klajā nācis princis Harijs
Nākamais rakstsBūtiska vēsts izplatīta t/c “Spice” klientiem