Šī nebūs diena, kurā veidot jaunus kontaktus vai ļoti aktīvi komunicēt, tā vietā veltiet laiku sev un uzmanīgi vērojiet, kas notiek apkārt.

 

 

Auns

Atvainojies, ja esi kādu aizskāris, aizvainojis. Labāk kādreizējās kļūdas neatkārtot un uzlabot attiecības ar tuvajiem cilvēkiem. Dienas otrā puse būs ļoti labvēlīga atpūtai, domu sakārtošanai.

 

 

 

Vērsis

Dienas pirmajā pusē esiet ļoti uzmanīgi, iepērkoties vai kā citādi tērējot naudu. Pēcpusdienā gan, tieši pretēji, gaidāmi finansiāla rakstura panākumi. Pamainiet veidu, kādā skatīties uz lietām – atklāsies daudz jauna.

 

 

Dvīņi

Pastiprināta intuīcija, spēja prognozēt notikumus – īpaši dienas pirmajā pusē. Šodien dariet tikai to, ko patiesi vēlaties.

 

 

Vēzis

Iespējams negaidīts notikumu pavērsiens jūsu labā. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus. Iespējams, nāksies pielikt pūles, lai aizstāvētu savu nostāju, bet tas būs tā vērts.

 

 

Lauva

Kārtojiet – un šeit nav runa tikai par māju vai vasarnīcu, bet arī savu dzīvi. Pēcpusdienā, iespējams, sastapsieties ar pārsteigumiem, no kuriem ne visi būs jauki. Veltiet uzmanību saviem tuviniekiem.

 

 

Jaunava

Labais garastāvoklis un veiksme ikvienā darbiņā iedvesmos arī jums apkārtējos. Neuzspiediet savas domas apkārtējiem, tā vietā izmantojiet katru iespēju uzlabot viņu dzīves.

 

 

Svari

Ne viss ir zelts, kas spīd – šodien ņemiet to vērā. Teicams brīdis, lai beidzot izmestu visu lieko, kas ilgi krājies ap sevi. Jā, runa ir arī par iekšējo pasauli. Atbrīvojieties no lietām un domām, kas traucē dzīvot.

 

 

Skorpions

Skorpiona dzīve balstās uz novērojumiem. Šodien būsiet sapņains un filosofisks, labs sarunu biedrs citiem. Vakarpusē iespējams kāds romantisks piedzīvojums.

 

 

 

Strēlnieks

Šodiena būs impulsīva un neprognozējama, tomēr neuztraucieties – dažkārt jāsapurinās un jālien laukā no rutīnas. Centieties arī atpūsties un veltīt kaut mirklīti veselības nostiprināšanai.

 

 

Mežāzis

Pret citiem izturieties ar cieņu. Jūsu skatījums uz lietām, komunikabilitāte un asais prāts nokļūs uzmanības centrā. Dienas otrajā pusē stipriniet veselību!

 

 

Ūdensvīrs

Šodien nāksies pieņemt kādu svarīgu lēmumu – un negaidiet citu palīdzību, dariet to pats. Dzīve nav sapnis, tas ir jāņem vērā brīžos, kad rodas neizpratne – kādēļ es neesmu pats galvenais? Attiecības ar partneri sakārtosies, ja neuzspiedīsiet savu.

 

 

Zivis

Attiecībām, laulībām radīta diena. Tāpat īstais brīdis veikt lielāku pirkumu. Šodien viss patiešām notiks jūsu labā un nekautrējieties to izmantot!

 

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsMagone piedzīvojusi mulsuma pilnu brīdi “mazmājiņā” – VIDEO
Nākamais rakstsMīti un patiesība par sievietes intīmo veselību